-
[quote=saraylı;236702]kv li sayım niye değişti,yanlış saymışım ondan,uzatma kavramı yüzünden,ben 4.c.3.1 zannederken 4.c.3 ün tamamını bitirmiş...
olur böyle şeyler ew de abiler...:D
neyse şimdi 4.c.4 de olmalıyız,3.dalga yeni dip yapmazsa...:confused:
haa,yeni dip gelirse dediklerim zamansal gecikmeyle yine geçerli olur...[/quote]
garan 700 ü kırsın spot 53 e gelir.. pala 67500 çeker forsu 70500..kübradan salladım.. deterministik benimki ?
-
[quote=halojen;236706]heralde benim en dipte beklediğim zigzag 4.c.3 ve 4.c.5 ile gerçekleşecek abi... yani benzerlik yine cuk oturacak gibi ew'ye göre[/quote]
evet halojenim ,
son yayınladığın grafik vardı ya hani,işte onlar 4.c.3 ve 4.c.5 olmalı,
4.c.5 biraz altında gelir....
68 e bile inmeyebilir bu....69.425 te 3. bittiyse 5. de bunun az altında gelir,diyelim 68.000-69.000 bandı içinde bir noktada...
-
[QUOTE=saraylı;236710]evet halojenim ,
son yayınladığın grafik vardı ya hani,işte onlar 4.c.3 ve 4.c.5 olmalı,
4.c.5 biraz altında gelir....
68 e bile inmeyebilir bu....69.425 te 3. bittiyse 5. de bunun az altında gelir,diyelim 68.000-69.000 bandı içinde bir noktada...[/QUOTE]
anladım abi teşekkürler...dediğim gibi ilk dip 68.4 üzeri,diğeri altında olursa daha iyi yorumlayabilirim piyasayı..
benzeşme tamamlandığı vakit ucuş için bu sefer bileti kaçırmasak bari...:eek:
-
kapanşa kadar yarım saat var,eğer piyasa 70.100 üzerine atarsa kendini 4.dalgadan emin olurum ve 69.425 olan 4.c.3 dibi belli olur...
hedef 71.000 civarı olur...
-
dow ciddi artıya geçerse burada katliam olur......
hasar tespiti yarından akşamdan önce yapılmaz.........
-
[quote=halojen;236712]anladım abi teşekkürler...dediğim gibi ilk dip 68.4 üzeri,diğeri altında olursa daha iyi yorumlayabilirim piyasayı..
benzeşme tamamlandığı vakit ucuş için bu sefer bileti kaçırmasak bari...:eek:[/quote]
merak etme,
4.dalga dibinde sana zorla uzun yaptıracam,:D:..:
baskı yapacam sana... :..::..:
-
[quote=saraylı;236713]kapanşa kadar yarım saat var,eğer piyasa 70.100 üzerine atarsa kendini 4.dalgadan emin olurum ve 69.425 olan 4.c.3 dibi belli olur...
hedef 71.000 civarı olur...[/quote]
haklısınız
-
pala bugün hayatının malını bastı..............
spot ve vob..da ........
bu cenazeyi sadece pala kaldırır......
-
[quote=boz ayı;236718]pala bugün hayatının malını bastı..............
spot ve vob..da ........
bu cenazeyi sadece pala kaldırır......[/quote]
[I]ne zaman ve nereden kaldırır....kaldırır mı ???[/I]
[I]bozz başkasının eline muhtaç trade yapmaz.........[/I]
[I]zaman analizinin arkasındadır........doww..moww farketmez...[/I]
[I]mal alıcı varken basılır.....[/I]
[I]kısa devammm....[/I]
-
Konuyla ilgisiz ama dünya satranç şampiyonluğu maçı da devam ediyor bir yandan... Meraklıları canlı seyretmek isterlerse [url]http://www.anand-topalov.com/[/url] a bakabilirler...
Bir yandan iş, bir yandan forum, bir yandan satranç... Tabi çarpar Pala adamı... VOB'a baktığım yok sonra aaaa niye çarpıldım... :..:
-
palanın has adamı tüpçü baya ekside :)
-
dow..un bu gece tepki koyacağını pala bilmiyor...KY biliyor öyle mi..
sermaye piyasalarında en tehlikeli olan şey.........