-
[quote=boz ayı;208191][I]şimdi olmadı.....yahu bu analiz benim....[/I]
[I]iki gündür....63.400 ve 64.400 ..yazıyorum....[/I]
[I]kopyacı seni.....[/I]
:..:[/quote]
ben direk 64400 diyom:) yok öyle ya 63400 ya 64400 demek.dng duruma göre 1000 yazıyla binpuvan kaç para yapıyo biliyonuzmu siz:::
-
[quote=Cerphin;208198]long devam... izsüren stop 62.800 e yükseldi...[/quote]
zaman dilimin kaç, bir karşılaştıralım graliçem,
-
Kamada tuzakta oluştu fakat sistem hala tutta
[URL="http://www.ressim.net/out.php/i565996_15.png"][IMG]http://www.ressim.net/out.php/i565996_15.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Cerphin;208201]bende de bugün zero işlem graliçem.. tam slow oldum...lelele[/QUOTE]
.lelele.lelele.lelelezebahten beri uzun diyorz..dinlemeyolar..64400 kadar tucam galiba sat vermezse..
-
kamanın son barlara kalması güzel olmuyor... böyle olunca ters pozisyonda hareket olabiliyor... 62900 altına inmemiz gerek formasyon için.. içim sıkıldı... hararet bastı....
-
[quote=Cerphin;208201]bende de bugün zero işlem graliçem.. tam slow oldum...lelele[/quote]
zero işlem slow trade dimehse ben de slow trader'im. ::::::
ben de zero işlem. :..::..:
-
[quote=Astatin;208190]geçen bir haber vardı, Angelina JOLİE nin de dizinde doğuştan bir arıza avrmış..Ben de onu geri çağırdım ama hala gelmedi...:::[/quote]
patron kimbilir kaç kişi çağırdı hangi birine gitsin kızcağız :::
-
[quote=Strategist;208197]Bu durumda senin imzanda belirtilen hususa dikkat çekmek lazım... Başkasının ipiyle kuyuya inenin sonu iyi olmaz...[/quote]
bunu hiç unutmamak lazım...hiç!
-
Saatlik grafik KKTC haritasına döndü. .dng
-
[QUOTE=indregandi;208205]zaman dilimin kaç, bir karşılaştıralım graliçem,[/QUOTE]
5 dk.
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;208183]yahu bu nasıl iş? hepsi sözleşmiş gibi araçları geri çağırmaya başladı.anlamadım gitti.yahu hepsi mi arızalı araç üretmiş arkadaş.ve hepside aynı zamanda mı arızaların farkına varıyor?ilginç gerçekten.[/QUOTE]
Ama hep uzakdoğudan ve ABD den haberler geliyor. Almanya'dan henüz geri çağırma haberi yok... Mercedesin gözünü sevem :D
[IMG]http://www.awa-bus.ch/images/galerie/gross/18a.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=unlimitted;208209]zero işlem slow trade dimehse ben de slow trader'im. ::::::
ben de zero işlem. :..::..:[/QUOTE]
bugün açılıyor odl de hesabım.. sırf eur/usd de alış yapmak için açtırıyorum.. orada tam slow olacağım..:..:
-
pozisyonları terste olanlar,her zaman anlık bir haber ya da ani dönüş umudu taşırlar...halbuki bunun gerçekleşme olasılığı istatistiksel olarak çok azdır...asıl tehlike alınan pozisyon değil,işte bu düşüncedir.
-seykota-
-
[quote=VOBiX;208212]Saatlik grafik KKTC haritasına döndü. .dng[/quote]
haftada bir mesaj yazıp, onda da tema olarak yavru vatanı seçmeni takdir ediyor, sana inanıyorum:D
-
[quote=unlimitted;208209]zero işlem slow trade dimehse ben de slow trader'im. ::::::
ben de zero işlem. :..::..:[/quote]
ben de fast traderim::: panik traderin bi değişik versiyonu oluyore.uyk
-
Ağır ağır çık merdivenleri,
Bir sabah yukardan açıl,
Sanki güldür güldür yukarı gidecekmişin gibi:)
Oradanda shortları fulleyelim,
Sonra geçen haftaki düşüşün aynından isterem:).
Not:Sakın çaktırma haa.
-
[QUOTE=ATHLON;208216]pozisyonları terste olanlar,her zaman anlık bir haber ya da ani dönüş umudu taşırlar...halbuki bunun gerçekleşme olasılığı istatistiksel olarak çok azdır...asıl tehlike alınan pozisyon değil,işte bu düşüncedir.
-seykota-[/QUOTE]
stoplatmadan nere düşüyomuş...pela stopla besleniyo..susadım ..az bi blood loo..
-
sabah erdoğan kıprıs..haberi veriyodu...ne tesadüf..
-
[quote=Cerphin;208215]bugün açılıyor odl de hesabım.. sırf eur/usd de alış yapmak için açtırıyorum.. orada tam slow olacağım..:..:[/quote]
oh bea....100e yakın meta arasında benim bulaşmadığım tek şey! :..::..:
neyse ki ikide bir dile getiriyorum da, cırlayacağın bi durum olamaz.
alüminyum bile alıp satmışlığım vardır. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
ama forumdakiler bile biliyolar €/$ trade yapmadığımı.
gerçi bu durum senin cırlamana engel mi? hayır. :D
hayırlı ossun. +.
-
[quote=QUEEN;208221]sabah erdoğan kıprıs..haberi veriyodu...ne tesadüf..[/quote]
bi orası kaldı zaten satmadıımız...:(
-
sevgili bozayı....ben jan i den kopyaladım stratejiyi...
bak vob 69 000 lerdeyken stratejiyi yazmış...aynen yapıyorlar....
.....
[quote=jani;193340]KENDİ LONGLARINI BURADA SHORTA ÇEVİRİYOR...71 000 den...67 500 e kadar...
bu çevirme aralıgı....
sonra trende inanmış ve asla çevirmiyen tonla longcu var....onları şubat ilk ve ikinci hafta oyarken...tonla shortcu oluşturacak...60 000 lere dogru....dönüp gelip hepsini 65 000 de kesecek....
bu en karlı...seneryosu....İÇ DİNAMİKLER AÇISINDAN....[/quote]
60 000 e indiler...dönüp gelip kesecekleri yere 2000 kaldı...
65 000 e ne kaldıki....
-
[QUOTE=Cerphin;208215]bugün açılıyor odl de hesabım.. sırf eur/usd de alış yapmak için açtırıyorum.. orada tam slow olacağım..:..:[/QUOTE]
jerfom..akşam sana bu cistemi vereyim..forexden voliyi vur..ama slow trader..tikkat et...lelele
-
[QUOTE=ATHLON;208223]bi orası kaldı zaten satmadıımız...:([/QUOTE]
Patron satmaya çalıştık da adamlar kabul etmedi, hepsini istiyorlar :::
-
dowdan korkuyore..slow trader korkmaz..ama ben tiriyore..
-
Saatte 100-150 bilemedin 200 puan yükseliş tazeleyerek yukarı gidişat devam ediyor, o kadar gösterge var, şunun yükseliş hızını hesaplayan adam gibi bir gösterge yok be, hani benim bahsettiğim arabanın hızgöstergesaati gibi bişey, yoksa motor devri beni ilgilendirmez, gaza yada frene basacak olanda ben diilimki:)
-
Yawf bu Ermeni meselesi her yıl kira almaya gider gibi ABD meclisine niye gidiyor? Yıllık ziyareti mi var? Evet ya da hayır deyip kapatamıyorlar mı bu mesleyi...
Bu yıl da bir şey çıkmaz İsraile one minute diyen Kasımpaşalı ABDye de Five Kardash diyebilir.... .dng
-
arkadaşlar ha gayret bi çökün belinede 63 altına atalım bari...bi el verin
-
[quote=VOBiX;208229]Yawf bu Ermeni meselesi her yıl kira almaya gider gibi ABD meclisine niye gidiyor? Yıllık ziyareti mi var? Evet ya da hayır deyip kapatamıyorlar mı bu mesleyi...
Bu yıl da bir şey çıkmaz İsraile one minute diyen Kasımpaşalı ABDye de Five Kardash diyebilir.... .dng[/quote]
ben bu yaz LA de kim kardashian la kökünden çözcem ermeni meselesini:))
-
[QUOTE=unlimitted;208222]oh bea....100e yakın meta arasında benim bulaşmadığım tek şey! :..::..:
neyse ki ikide bir dile getiriyorum da, cırlayacağın bi durum olamaz.
alüminyum bile alıp satmışlığım vardır. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
ama forumdakiler bile biliyolar €/$ trade yapmadığımı.
gerçi bu durum senin cırlamana engel mi? hayır. :D
hayırlı ossun. +.[/QUOTE]
1 sene pozisyon taşımak istesem taşıyabiliyor muyum.. ehehehee:..:
-
[quote=maksimus;208224]sevgili bozayı....ben jan i den kopyaladım stratejiyi...
.....
65 000 e ne kaldıki....[/quote]
[I]bu cani iyi çocuktu..amma bir kusuru vardı...rahmetliğin...:..:[/I]
[I]sen onun amcaoğlu olmalısın......[/I]
[I]işi biliyorsun.......[/I]
.lelele
-
[quote=VOBiX;208229]Yawf bu Ermeni meselesi her yıl kira almaya gider gibi ABD meclisine niye gidiyor? Yıllık ziyareti mi var? Evet ya da hayır deyip kapatamıyorlar mı bu mesleyi...
Bu yıl da bir şey çıkmaz İsraile one minute diyen Kasımpaşalı ABDye de Five Kardash diyebilir.... .dng[/quote]
onlar için altın yumurtlayan tavuk gibi bu mesele..
-
[quote=prodrive;208230]arkadaşlar ha gayret bi çökün belinede 63 altına atalım bari...bi el verin[/quote]
[B]biri MAVİŞ mi dedi...........:..:[/B]
-
[QUOTE=maksimus;208224]sevgili bozayı....ben jan i den kopyaladım stratejiyi...
.....
65 000 e ne kaldıki....[/QUOTE]
ee maskimus .. borumu bu. guzu be ...
hasso delianlu
-
[QUOTE=Cerphin;208232]1 sene pozisyon taşımak istesem taşıyabiliyor muyum.. ehehehee:..:[/QUOTE]
slow trader:..::..:..ninja turtle..hhehe..
-
stop seviyesi 62475 e ulaştı..
short şartı ise 62350 de..
bu stratejiyle long devam..
-
-
[quote=boz ayı;208235][B]biri MAVİŞ mi dedi...........:..:[/B][/quote]
abi mavişi istiyoruz. yetti gayrı, insin artık sahaya....
-
matriks kullanan arkadaşlar dax ve dow verilerini anlık alabiliyorlarmı?
-
[QUOTE=trader38580;208241]matriks kullanan arkadaşlar dax ve dow verilerini anlık alabiliyorlarmı?[/QUOTE]
future değil...ama endexler anlık..
-
[QUOTE=QUEEN;208237]slow trader:..::..:..ninja turtle..hhehe..[/QUOTE]
evet graliçem.. usta Splinter'dan ders alacağum..:::