tek hedefim var...pozizyona girmek degil bu...girdigim pozizyondan karlı çıkabilme ihtimalim....ve bu ihtimalin sınırları...üçgen sıkışmayı secerse...FUR-KACA dönerim....
Printable View
tek hedefim var...pozizyona girmek degil bu...girdigim pozizyondan karlı çıkabilme ihtimalim....ve bu ihtimalin sınırları...üçgen sıkışmayı secerse...FUR-KACA dönerim....
61000 e kadar tepki koyması koyması ortalamalar açısından icap eder...zayıf ihtimal 61500 e kadar tepki...
şimdi kuzunun dediği makro nedeniyle düşecekse.. ki büyük resimde bu düşüş olacak gibi duruyor... ilk hedef kılçıksız 50bin...
yok tepki fazla kaçarsa düşüşü unutup tepkinin eski zirveye yakın biyere yada daha yukarı bir atagın ulup olmayacağına bakmak lazım derim...bence...
bugün tam 2000 puanlık bi çubuk cızdı...bunu kimse beklemiyordu...avrupa ve futurler iyi iken yaptı bunu....
şu anda kendisi emniyette...kim ne satarsa zararına verecek....
[quote=jani;166084]bugün tam 2000 puanlık bi çubuk cızdı...bunu kimse beklemiyordu...avrupa ve futurler iyi iken yaptı bunu....
şu anda kendisi emniyette...kim ne satarsa zararına verecek....[/quote]
kurguladıgım oyun düzenim...onun kopyası oldugu üçün...2300 puanını söke söke aldım....ebesinin örekesini gösterdim ona...beyendi...ha ha ha
buradan şelleye devam ederse....MAL DAGITAMAZ...TAM TERSİNE ÜSTÜNE MAL YAGAR....
NE DEMİŞTİM ANA STRATEJİMDE...iki dalga....62 500 to 59 500....3000 puan...
DİNLENME...yaylanma...ve 3000 daha....
kuzum yarın asyada muhtemelen iyi olur...futurelerde buna baglı yukarda olursa agam iyi bir tepkiyle acar zannediyorum...
her ana dalgası 1 kontrat yoketme...yani 6000 puan....
[quote=eksper;166087]kuzum yarın asyada muhtemelen iyi olur...futurelerde buna baglı yukarda olursa agam iyi bir tepkiyle acar zannediyorum...[/quote]
bu...longcu slow traderi sattırabildeyse bugün....mümkün...
sattıramadıysa....yatay acar asagı gider 400 puan 59 500 e....
gerisine o zaman bakarız...mutlaka eylem yaparım...kesinlikle affetmem bunu....
üçgenn sıkışmayı...vob 30 spotta...58 700 ila 60 700 arasında yapacaktır...
az deelll....2000 puan...ve 3 gün sürer bu....
kuzum muhtemel eylem yerlerimiz ve stratejimiz belli mi? mesela 61 ve üzerinde şortlamak uygun mu? yoksa ağanın tavrına mı bakacağız...
eeeee...bilginin karsılıgı ise paradır...bu kıprastıkca...bunu soyarım...benim işim bu....
milletin...6 ay trenden aldıgını...ben düşüşte 15 günde alırım....
HADİSE BUDUR...kerim agam kerizzz deeeldir....
eksper...şimdi okudun nu....küçük k...ya kıyamadım yeniden yazdım....
canımsın benim sevgili kuzum icimden gecenleri yazmışsın inan ....
lem...
hepinizi canavar gibi yetiştirdim...ilerde ben yokken...benim ogullarım bu piyasaya girer...sizde onlar üçün yazmazsanız...namertsiniz...ha ha ha
ben kapanışta ufaktan longladım... dalgaya doğru binmek adına... yarın yukarı açarsa reverse olurum açmazsa gendi bilir nasılsa yukarı gelecek ikinci düşüş dalgasından önce...
eyi geceler guzu üstad ve yawru kuzular...
buyunce koç olacaklara selamlar...
birini...sanal oynatıyorum....deyyuzzz tembel....
baba...çok argosun diyor....düzgün düzgün yaz diyor...
bende dedimki...
oglum...ben efendi adamdım...beni bu borsa bu hale soktu....üstümden buldozer gibi geçtiler...jilete dönmüştüm...1994 krizinde....keskin oldum artık...
[quote=jani;166097]lem...
hepinizi canavar gibi yetiştirdim...ilerde ben yokken...benim ogullarım bu piyasaya girer...sizde onlar üçün yazmazsanız...namertsiniz...ha ha ha[/quote]
kuzum boynuz kulağı gecer bize ne hacet ....heleki bunlar senin varislerinse....
iyi geceler küçük k....
[quote=küçük_k;166083]61000 e kadar tepki koyması koyması ortalamalar açısından icap eder...zayıf ihtimal 61500 e kadar tepki...
şimdi kuzunun dediği makro nedeniyle düşecekse.. ki büyük resimde bu düşüş olacak gibi duruyor... ilk hedef kılçıksız 50bin...
yok tepki fazla kaçarsa düşüşü unutup tepkinin eski zirveye yakın biyere yada daha yukarı bir atagın ulup olmayacağına bakmak lazım derim...bence...[/quote]
[quote=jani;166090]üçgenn sıkışmayı...vob 30 spotta...58 700 ila 60 700 arasında yapacaktır...
az deelll....2000 puan...ve 3 gün sürer bu....[/quote]
demek ki.... 61bin ve 61500 bekliyoruz..
bende ebesinin örekesi olmasada gösterecek bişey bulurum...
eyi geceler....
[quote=küçük_k;166098]ben kapanışta ufaktan longladım... dalgaya doğru binmek adına... yarın yukarı açarsa reverse olurum açmazsa gendi bilir nasılsa yukarı gelecek ikinci düşüş dalgasından önce...
eyi geceler guzu üstad ve yawru kuzular...
buyunce koç olacaklara selamlar...[/quote]
işin aslına bakılırsa bende 725 e alış yazmıştım tek kademeyle gelmedi..hayırlısı olsun dedim bulaşmadım...
hayırlı geceler cümleten sağlıcakla kalın.....guzu hocam sana seviyoruz
günaydın dostlar..güzel ve bol kazançlı bir gün olur inş..
günaydın ....oyuna dahil olmak icin sabırla bekliyoruz.....
59600 yarım cort edebildim.... dier yarım 59625 de beklıyor... yukarı gıderse 59625 corlarımı alcak.... cortları kapama yerım 584xx-5xx-6xx duruma gore nerden begenırsem ....
evet dünkü stretejimize uyarak ilk alışımızı 59250 den yaptım....
kuzum hoşgeldin...
dünki strateji geregi...59 200 de long oldum...14 30 a kadar buralarda yaylanır...tepki korsa o saatten sonra kor....marginler nedeniyle....
bu fur-kaç içindi....stopu var...çünki long...shortta stop um yok...longda 500 puan....
[quote=jani;166078]aşagıya şartlanmıyalım....yatayda var....üçgen sıkışma yapması lazım tam bu bölgede.....umutların yeniden dogması üçün...
paraları cepcegizime kodum....mal onda para bende....karda bende...
ben irahatım...o deelll...SATRANC BU...[/quote]
[quote=jani;166081]tek hedefim var...pozizyona girmek degil bu...girdigim pozizyondan karlı çıkabilme ihtimalim....ve bu ihtimalin sınırları...üçgen sıkışmayı secerse...FUR-KACA dönerim....[/quote]
[quote=jani;166090]üçgenn sıkışmayı...vob 30 spotta...58 700 ila 60 700 arasında yapacaktır...
buradaki 58 700 ila 60 700 sınırları önemli....bugün 59 000 la alt sınırı gıdıkladı....bir kez daha gıdıklıyacaktır gün içinde....14 30 dan önce....
tünaydın herkese,
pala nın verdiklerini yedim de gece,geç kalktım,hep onu andım walla yerken.şimdi flat izliyorum saha kenarında,hocam görev verirse maça girecem ikinci devre...
59625 dıger yarım shortuda yaptım guzum yuaw ne ettım ben gayri burdan ya aşağı kopacak muhtemelen 585xx yeresine ... yada tepki başlayacak yukarı... istopum yakın
[quote=fXci;166246]59625 dıger yarım shortuda yaptım guzum yuaw ne ettım ben gayri burdan ya aşağı kopacak muhtemelen 585xx yeresine ... yada tepki başlayacak yukarı... istopum yakın[/quote]
eyvah bir büyük ustayla ters düştük sonumuz hayrolsun.....
[QUOTE=eksper;166248]eyvah bir büyük ustayla ters düştük sonumuz hayrolsun.....[/QUOTE]
benım yaptıgım olayın riski cok eksper abeyim... bu gunnerde canım sıkkın eyle fazla hareket etmeyorum ... emme biliyosun acımadan istop ederim... 597xx yerelerının ustune cıkarsa ..yukarı fırlarız... eylesine olta attım ben denize...
Mısır piramitlerinin prensi sayın KUZU üstad,sizce 2 seans spot da nasıl olur.
teşekkürler
fxci...
bu bölgede...malda olmamamız lazım...YAYLANMA YERİ...ama kumarcıyız...heyacan için takıldık....
ANA FURGUNUMUZU YAPTIK...BÜYÜK DÜŞÜŞÜ ALDIK....
hem sen...hem ben...yorumlarımızda haklı çıktık....bu bölge griii....
adam...consolide edecek....NORMAL BU....
BİZ AT DEGİLİZ...her yarışta olmamalıyız....
bugünü....artı kapatması lazım...benim sistemime göre....
[QUOTE=jani;166253]fxci...
bu bölgede...malda olmamamız lazım...YAYLANMA YERİ...ama kumarcıyız...heyacan için takıldık....
BİZ AT DEGİLİZ...her yarışta olmamalıyız....[/QUOTE]
evet haklısın denge bulması leazım guzum... emme yınede bıze gore gri olan alan aslında tam gri degil.. mesela sen 59200 yeresinden long yaptıgında şansa almadın onu...
sadece durum şu
[B]
herzaman bahçesinden ucuza emme kaliteli ve saglam domates alır onları bozulma derdi olmadan rahatlıkla fahiş karnan satardık...
emme şimdiki durum farklı gayri.... domatesleri halden pahalı aldık hemide bozuldu bozulacaklar ... bunları tezelden okutmak leazım gayri.... yada zarar az zararla nakitimiz olsun deyü ucuza virmek leazım[/B]
bu benim cortlarım ve senın longların icinde gecerli ... hayırlısı bakalım
[quote=jani;166253]fxci...
BİZ AT DEGİLİZ...her yarışta olmamalıyız....[/quote]
ben girdim...sabah spot 30 verdigim hedefe geldi...58 700 demiştim...oda 58650 yaptı...vob 59 000 yaptı...spotu bekledim...daha düşermi diye...baktım düşmüyor toparlıyor...vob u 59 200 den ancak longlayabildim....
niye...
çünki kurguladıgım oyunu sergiledi...bir bölü bir aynen sergiledi...mecburen eylem yaptım....yoksa beklerdim....
[quote=jani;166089]bu...longcu slow traderi sattırabildeyse bugün....mümkün...
sattıramadıysa....yatay acar asagı gider 400 puan 59 500 e....
gerisine o zaman bakarız...mutlaka eylem yaparım...kesinlikle affetmem bunu....[/quote]
bunnarı gece yazdım...dow artı kapamıştı...ama benim gözüm ımkb İÇ DİNAMİKLERİNDEYDİ...yani yeteri kadar longcu slow trader dogranmasındaydı...
sabah onu yaptı...ve vob spot 30 da.....58 700 e geldi....ve eylem hakkım oldu....
herşeyi alıyorlar dünyada...altını...petrolu..daksi...v.s...
biz hala sabitiz....bana 550 puan önerdi al çık diye...ALMADIM....