-
[quote=babazulu;384691]Buralardan sert-ivmesel kaygısal olarak- yukarı tepiş özellikle seanslık RSIi çok tatli bir haleti ruhiyeye sevk ederki tadından yenmez...
bir bakınız hele TÜRAŞŞŞ'a :) düşecek göz var mı? Zaten buradan düşse bilinki kayahanın sallayıp durduğu çökü uzak değildir. ama buradan tepersek yola çıkıyoruz demektir inşallah :) amin[/quote]
:..:.kom
-
Seanslık RSI'da sorun değil aksine yukarı kırılımın sert olması için hazırlık olarak görürüm 2. seansın sonuna oğru gelişen olayları ;)
Kırılım haftaya kaldı...
TÜPRAŞ 38.80 altında kalmadıkça sorun yok...
-
HR ile aynı görüşte olmak beni korkutuyor ama 2012 düşünülenin aksine pozitif bir yıl olacağına inanıyorum :p
-
Yeni yıla girerken her anlamda geçtiğimiz yılın muhasebesini yapabilecek idrakte olmamızı dilerim...en başta kendim için...idrak ve irade...ne önemli iki nitelik...
-
Ulen vadeli bir TÜPRAŞ kadar olamadın yuhh olsun sana :eek:üüü:..:
-
Seanslık RSI'n kırışı güsel oldu...Makul seviyedeki longlar trend aşağı dönedikçe önemli bir direnç olmadıkça tutulur. Örneğin ve yaklaşık değer olarak 66bin civarından 64500 civarına dönüş ve Ocak bitmeden 70 bin endekse ulaşma beklerim.
-
63000 üzerinde durdukça endeks30 sıkıntı olmaz, 63800 üzerinde kapanış 66bine taşır ilerleyen günlerde bizi.
-
Bugünki çekilme normal günlük RSI dirençle karşılaştı, ya yarın hızla yukarı geçeriis ya da Perşembe zorlar Cuma ataya bağlar haftaya yeniden yukarı atak güçlenir. buralardan geri dönüşü düşünemiyorum bile :(:)
-
tabana doğru romantik bir süzülüş olsun 1 milyon romantik çiçek açsın zulubab
-
Asti patron rahmikoçholding 6.60 olmuş :)
-
Asti patron
Yeni avatarım nasıl eyi mi?
-
Haniye, Demirtaş'a “Diyarbakır’ın özgürlüğünü görmek isteriz” dedi.
Dış Politika iflas etmedi he mi :( ?