-
[quote=halojen;341149]vala dediğim gibi, benim beklentim yeni dip.. kaçta durur kestirmek zor.. orta vadeli yöne paralel oluşan kelebeklerin çalışma ihtimali yüksek oluyor.. belki biraz uğraştırır yatay gider bilemem ama eninde sonunda aşağı akıma kaptırır kendini..[/quote]
Patron hep dip tam dip :) nereye kadar böyle...:D
-
72.675 Flatttttttttttttttttttttttttttttt.........
Flato,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.lelele.lelele.lelele
-
[quote=nemaproblema;341147]çok sağlam tutuyorlar bugün dünkü gibi değil, bu bearfly'ın hedefi kaç olur sn. halojen[/quote]
Astatin patron söyledi ya dersi iyi dinlemiyorsun galiba..hımmm..:D
-
[QUOTE=obsidyen;341212]Astatin patron söyledi ya dersi iyi dinlemiyorsun galiba..hımmm..:D[/QUOTE]
ben palayı seyrediyom gözlerim kapalı::: kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım::: .dngdiyor ıphone:mad:
-
72.900 full cort.................
full oğlu full
-
en geç yarın ilk seans 70.425 altındayız..
-
[quote=halojen;341273]en geç yarın ilk seans 70.425 altındayız..[/quote]
halojen, gerçekten senin analizlerine hayranım. Allah razı olsun.
-
müsaitsen ayı kelebeğinin son görüntüsünü de verebilir misin?
-
[QUOTE=halojen;341273]en geç yarın ilk seans 70.425 altındayız..[/QUOTE]
sn. halojen, öngörüleriniz çok başarılı.brv.brv ama bu dediğinizde inşaallah olur ama çok zor öyle bile olsa bugün ve yarın 60600 üstünde kapatacaklar gibi geliyor bana.uyk.uyk
-
[QUOTE=nemaproblema;341290]sn. halojen, öngörüleriniz çok başarılı.brv.brv ama bu dediğinizde inşaallah olur ama çok zor öyle bile olsa bugün ve yarın 60600 üstünde kapatacaklar gibi geliyor bana.uyk.uyk[/QUOTE]
yanılma hakkımı kullanmış olurum o zaman :)..bakalım...ben hala bir dip göremiyorum..
-
[QUOTE=padişah;341277]müsaitsen ayı kelebeğinin son görüntüsünü de verebilir misin?[/QUOTE]
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/3/6970.bmp[/IMG]
-
şimdiden tebrikler vob 73 bindeyken elini taşın altına koydun