-
[quote=Astatin;286664]ben de ZİŞT ve fekat non-musterih...referomdom stresine piyasa az gerilese de karı cebe koyup tatile fil-at fil-at ve fit-flat girsek..[/quote]
Bayrama yükselişle girerse referandumdan hayır, düşüşle girerse evet çıkacak demektir. Bariz bir silkeleme hareketi olmazsa ama ben de flat girerim
-
[quote=Strategist;286665]Bayrama yükselişle girerse referandumdan hayır, düşüşle girerse evet çıkacak demektir. Bariz bir silkeleme hareketi olmazsa ama ben de flat girerim[/quote]
referandum ne abi..türkçeyi yanlış kullanma..referomdom onun doğrusu:D:D:D:D abi PALA da para bol, olası her hareketi yapar..onun pozunun ömrü MC lik değil, keyiflik...üühühüh..ama ben de referromdom riskine almayacağım... bence de oylar kafa kafaya....
-
[quote=astatin;286666]referandum ne abi..türkçeyi yanlış kullanma..referomdom onun doğrusu:d:d:d:d abi pala da para bol, olası her hareketi yapar..onun pozunun ömrü mc lik değil, keyiflik...üühühüh..ama ben de referromdom riskine almayacağım... [b]bence de oylar kafa kafaya[/b]....[/quote]
55-45
-
-
[quote=unlimitted;286658]bi dakka histeme bi bakayım astetopatro.:D
2 aylık proceksiyon yapabilen adamın önünde şapka çıkarmak lazım gelir abey. 2 aylık proceksiyonu yapsa yapsa pelalar birliği yapar. bizim gibi kırıntılar ise 1,40-1,28= 12.000 pip'ten 25.000 pip almaya çalışıp; 1000 pip alabildiğinde kendini şanslı sayar... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
neaaaayyyy eurusd bibıççıh mı olacahmıııııışşşş
vışşşşşşşşşşşşşş:D
benim en uzun vadeli öngörüm haftalık lem. ona bile işkembeden atma sıfatıynan bakıyom [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
Günaydın,
Yorumunu yirin...brv.brv:D:D:D
Şu [B]çoklu y[/B] ve [B]ş[/B] harflerinin asaletine bakk.. Vışş...dng
-
[quote=excali;286669]Günaydın,
Yorumunu yirin...brv.brv:D:D:D
Şu [B]çoklu y[/B] ve [B]ş[/B] harflerinin asaletine bakk.. Vışş...dng[/quote]
neediyon lem çekirdekçiii :D
-
devlet imkanları sonuna kadar kullanılıyor evet için..
mali kural ın yılan hikayesine dönmesi boşuna değilmiş ki referandum sonrası seçim var önümüzdeki sene.benzer uygulamalar elbette seçim sürecindede kullanılacak..
bursada bazı fabrikalar bayram parası dağıtıyor 400 er tl ve zarfın içinden evet pusulası çıkıyor..patron ayrıca yemin ettiriyor..
3 er kiloluk kavurma paketleride ihtiyacı olan olmayana evet rüşveti olarak dağıtılıyor..
1.ağızdan evet çıkmazsa neler olacağıda korku filmi gibi belirtiliyor..
tüm bunlara rağmen evet çıkmazsa koalisyon geri döner ki 2 ucu pis değnek şahsi fikrim..
-
[quote=unlimitted;286670]neediyon lem çekirdekçiii :D[/quote]
Sorma.. Başka topikte öksüz kaldıydım. Heyirsiz arkadaşlar toplu göç etmişti..::::::
-
[quote=excali;286672]Sorma.. Başka topikte öksüz kaldıydım. Heyirsiz arkadaşlar toplu göç etmişti..::::::[/quote]
sen niye etmedin :D
-
[quote=The Tatar;286671]devlet imkanları sonuna kadar kullanılıyor evet için..
mali kural ın yılan hikayesine dönmesi boşuna değilmiş ki referandum sonrası seçim var önümüzdeki sene.benzer uygulamalar elbette seçim sürecindede kullanılacak..
bursada bazı fabrikalar bayram parası dağıtıyor 400 er tl ve zarfın içinden evet pusulası çıkıyor..patron ayrıca yemin ettiriyor..
3 er kiloluk kavurma paketleride ihtiyacı olan olmayana evet rüşveti olarak dağıtılıyor..
1.ağızdan evet çıkmazsa neler olacağıda korku filmi gibi belirtiliyor..
tüm bunlara rağmen evet çıkmazsa koalisyon geri döner ki 2 ucu pis değnek şahsi fikrim..[/quote]
abi biz nasıl alabiliriz 400 TL+Kavurma yı..:D:D:D
-
[quote=unlimitted;286673]sen niye etmedin :D[/quote]
etme özürlüyüm..:::
-
[quote=unlimitted;286673]sen niye etmedin :D[/quote]
üstelik ben adres ve tarifte verdiydim exxxkaliye..sanırım kapris yapmış olabilir...:D