-
[QUOTE=Cerphin;226394]çok teşekkürler sn.oğuzt..
yanlız uzantısında hangi tür dosya olduğu yazılı değil.. metatrader sorun çıkarmaz değil mi ?..
yükledim ama MetaTrader'i kapatıp açmaya korkuyorum pozisyonum olduğu için..:)[/QUOTE]
iki dosya vardı icinde biri ex4 digeri mq4 uzantılı indikatorklasoru icine attıysanız navigatordeki ozel indikatorlerden birine sagk click yapıp degistir deyin sonra metaeditor acılıcak orda ustteki butonlardan compile ye basın kapatın metaeditoru boylece metatraderi kapatıp acmadan indikatoru ekleyebiliyoruz
-
[quote=oğuzt;226404]iki dosya vardı icinde biri ex4 digeri mq4 uzantılı indikatorklasoru icine attıysanız navigatordeki ozel indikatorlerden birine sagk click yapıp degistir deyin sonra metaeditor acılıcak orda ustteki butonlardan compile ye basın kapatın metaeditoru boylece metatraderi kapatıp acmadan indikatoru ekleyebiliyoruz[/quote]
onun için her ikisini de eklemiştim. açıklama için teşekkürler. ben biraz geciktim açıklama için.:)))
-
gönderdiğim sistemi DJ günlüklerine bi uygulayıp bakın.
gözleriniz yuvalarından fırlayacak. ;)
-
[QUOTE=unlimitted;226423]gönderdiğim sistemi DJ günlüklerine bi uygulayıp bakın.
gözleriniz yuvalarından fırlayacak. ;)[/QUOTE]
vay vay vay vay vay vay vay vay vay
gözler soyle :eek: bir gitti geldide bu sırada lenslerde fırladı bulamıyorum .dng
-
[quote=oğuzt;226432]vay vay vay vay vay vay vay vay vay
gözler soyle :eek: bir gitti geldide bu sırada lenslerde fırladı bulamıyorum .dng[/quote]
sistem bu son trendde 10,106'ten ilk al sinyalini vermiş.
10,372'de tamam yeter şimdilik exit demiş.
sonra dinlenmiş, 10,350den bir al sinyali daha vermiş.
onu da 10,821'den kapat demiş.
sonra demiş ki 10,767'den bi daha longla.
10,880'de yine çık demiş.
son sinyal hala exit.
performans muhteşem ötesi diyebilirim...
-
papaz zurnanın zırt dedigi yere geldi, bakalım zurna zırt deyecekmi
-
ya olmadı yada ben yapamadım.. üüüşu silver indik dosyasını tekrar gönderir misiniz..:o
-
[QUOTE=oğuzt;226490]papaz zurnanın zırt dedigi yere geldi, bakalım zurna zırt deyecekmi[/QUOTE]
papaz, eur/usd mi olirr..:::
-
[QUOTE=Cerphin;226526]papaz, eur/usd mi olirr..:::[/QUOTE]
he ya papaz diye ogretti cati ablam :) deli maviyede kralice derdi :)
[QUOTE=Cerphin;226522]ya olmadı yada ben yapamadım.. üüüşu silver indik dosyasını tekrar gönderir misiniz..:o[/QUOTE]
baska bir yere yukledim birde burdan deneyin isterseniz
[url]http://www.tekdosya.com/files/LG43093KF/2a9ca0bdfd1101b1e54f0a6cc7cb2e2a/Silvertrend1.mq4.html[/url]
-
[quote=Cerphin;226522]ya olmadı yada ben yapamadım.. üüüşu silver indik dosyasını tekrar gönderir misiniz..:o[/quote]
aç msn'ini,
online ol.
-
[QUOTE=unlimitted;226550]aç msn'ini,
online ol.[/QUOTE]
tamam tamam oldu..:D
-
[URL=http://www.4shared.com/file/tBCicX5m/SuperTrendBars.html]SuperTrendBars.mq4[/URL]
şu indicator de fena değil gibi.. metastock daki ''ATR trendline'' indicatorüne benziyor..