gısaldım bakalım kısmet .. üvvv .. .
Printable View
gısaldım bakalım kısmet .. üvvv .. .
gısa[B]y[/B]dım bakalım kısmet .. üvvv .. .
gunaydin hayirli isler cuma aksamdan 73 long la gapi yedik ve hala yiyoruz....
pivot..........72.725
ema55........73.580
good morning to every1..
will it be a revenge for the systems?hopefully dudes...hopefully..still standin at the hills of sell..:))
nice and profitable trades for all kind of traders...
[quote=ATHLON;266469]good morning to every1..
will it be a revenge for the systems?hopefully dudes...hopefully..still standin at the hills of sell..:))
nice and profitable trades for all kind of traders...[/quote]
dont be sure as you have...! .lelele
there can be an impulse from 550! the serious impulse. :::
yygd .. str etr .. satta ... üvvv .... bol küsküşayneli aynı zamanda .. crashhesagneli baskılı bir gün dileklerimle ...:D:D
unlimit abi döndünmü tatilden .. hoşgeldin ... teprik ederim ... :o:o:D:D:D:D
the weekstart meeting.
byes... üvvv üüü
[quote=selçuklu;266474]unlimit abi döndünmü tatilden .. hoşgeldin ... teprik ederim ... :o:o:D:D:D:D[/quote]
yazdık ya daha tatildeyiz dönmedik diye. oohooo herşeyi kaçırıyon aşık mısın lem ::::::
[QUOTE=unlimitted;266476]yazdık ya daha tatildeyiz dönmedik diye. oohooo herşeyi kaçırıyon aşık mısın lem ::::::[/QUOTE]
heee .. iyi o zaman ... gelince haber ver .. hoşgeldin diyeyim . üvvv . :D:::::::D:D:D
[B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE]4.Direnç : 78.350[/B]
[B]3.Direnç : 76.725[/B]
[B]2.Direnç : 75.100[/B]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 74.150[/B]
[B]Pivot : 73.475[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 72.525[/B]
[B]2.Destek : 71.850[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 70.225[/B]
[B]4.Destek : 68.600[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.325[/B]
[B]3.Direnç : 74.575[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 74.075[/B]
[B]1.Direnç : 73.725[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 72.675[/B]
[B]2.Destek : 72.325[/B]
[B]3.Destek : 71.825[/B]
[/COLOR][B]4.Destek : 71.075[/B]
72.525 desteğine geldik,kırılırsa aşağıda 71.825 var ve burası esas destek gözüküyor,hareket 71.825 civarı sona erebilir...:confused:
Ykarda ise 73.475 ve 74.150 direnç olarak var...üüü
[quote=unlimitted;266472]dont be sure as you have...! .lelele
there can be an impulse from 550! the serious impulse. :::[/quote]
rebound ll be better instead of using impulse namesake, in financial terminology..:))
nevermind,lets get deal at 450-475..:))
71800 senaryo liyv...lonkk liyvv biiyırrsss
ufak ufak cekıp yukarı ne dokuo tek tuş...way way way...
spot saglam acildi ozellikle akbank 8 25 ve bir ara 835 840 a geldi ama 840 yanmadi
Cumadan miras 74125 florence şortingale şortların 1/ 3 ünü, şortkavırma yaptım 775 den...ve fekat yyşd
valla helal olsun dow cuma gebermis benim hafta sonu kabus olmus ama pazartesi duruma bak saglam almaya devam ediyorlar...Allahtan 72500 altini gostermediler yoksa stratejime gore oranin altinda kisalacaktim....hadi pala beni kara gecir:)
[quote=Multipass Nikola;266487]Cumadan miras 74125 florence şortingale şortların 1/ 3 ünü, şortkavırma yaptım 775 den...ve fekat yyşd[/quote]..900 den yerine koydum..maksad bugün sisteme dakmak:::
vay be biz neymişiz dow mow halt yemiş bizim borsamız yanında sanırım bunu gören dünya yatırımcıları bizim borsaya hücum eder artık :..:
100 pointe istop ve .. longşayne ...
tekrar kısa .. ema üstü istop ...
herkeşe günaydın,
hayırlı ve bol kazançlı güzel bir hafta dilerim.
vadeli 10 kaplan gücünde maşallah.ya da -mış gibi yapıyor.yani dışarısı + ya dönse sanırsın 80.000 olucaz hemen bugün.:D:D:D
hafta sonununu bosuna zehir etmisim pala kara gecirdi bile beni allah razi olsun....73 long devam hedefi bu sefer cok yuksek palalnin galiba, cuma gunku cokusu kullanmadi bile ben olsam 72500 u kirarmis gibi yapip depoyu iyice fullerdim
günaydın,iyi seanslar !
üvvvvvvvvvvvv ... sıkıntı var ..
dıtatar abi, hep pozitif ayrışıosun abi..bi de negatif ayrış be abi..ayrılda gel be abi..üww.bu şortlar ne zaman mes'ud olacak dıtatar abi
istop ve long .. str alda .. vay anasını .. üğğğğğğğğ
vayyyyyyyyyyyyyy be demek bundan sonra gösterge olarak dow dax falan alınmayacakmış burdan o anlaşılıyor
[QUOTE=a.kaya;266509]vayyyyyyyyyyyyyy be demek bundan sonra gösterge olarak dow dax falan alınmayacakmış burdan o anlaşılıyor[/QUOTE]
sen gosterge almadıgın anda , agalar gosterge olarak kullanırlar :)) sen gosterge kullanıyosan ve senın lehıneyse bu seferde onlar gosterge olarak kullanmazlar :)
herzaman en kotu senaryoyu yasayacagını varsay.. zira bu zaman kadar benım basıma hep en kotusu geldı :)
yyld .. üvvv .. rlllyesagne .. :o:o
vay lebron...800 puan zıpladı dipten **..YYŞD::üwwwww
[quote=selçuklu;266504]üvvvvvvvvvvvv ... sıkıntı var ..[/quote]
selpatros,
avatardan, kızgın kumlardan serin sulara atlama isteği olduğunu anlıyorum..hemite?:D
825 LONG ları parça pinçik dağıttık yine yukarı çıkarken.mal kalmadı son kalanları 400 den verdim.totalde +397 pıvan bugün...yuvarlak hesap +400 işte...
bahalım yine ardından mı bakıcaz?
[QUOTE=Multipass Nikola;266519]selpatros,
avatardan, kızgın kumlardan serin sulara atlama isteği olduğunu anlıyorum..hemite?:D[/QUOTE]
yok patron ben yüzme bilmem ... boğulurum .. atlarsam .. üvvvvvvvv :o
[quote=selçuklu;266521]yok patron ben yüzme bilmem ... boğulurum .. atlarsam .. üvvvvvvvv :o[/quote]
Neaaaaaaaa....Yüzme bilmiyon mu..üwwwwwww...
Fareden de korkuyodun galiba ü[url]www..[/url]. Bu durumda içinde fare olan deniz, senin için kabus kobar olur he..üwwwwww...
olurmu patron yaw, insan denizden ve derinden mahrum kalır mı yaw...üwwwwwww
denizaltı gizemlidir..çok şeyi saklar:D:D ha bir de serin tabi..ü[url]www..[/url]
antalya da lamburga sezonu başlamak üzeredir...ü[url]www.çok[/url] pis tatilim geldi..üwww
SARAYLI HOCAM EMR AL VERMEDİ DEMİ HENÜZ TAM SINIRDAN MI DÖNDÜ FİYAT EMA LARIN ÜSTÜNE ATTI AMA EMA LAR TAM BİRBİRİNİ KESMEDİ EN SON KISA OLANINDA UZUN OLAN DİĞER EMAYI KESMESİ GEREKİYOR DEMİ YANİ 14 EMA NIN 50 Yİ KESMESİ LAZIM DEMİ :confused:
Büyük yazmışım kusura bakmayın devamlı düzletirlerdi büyük harfle yazsam bile ama şimdi düzeltmemişler.
istop ve kısa . .zarardayım ..
[quote=a.kaya;266525]Büyük yazmışım kusura bakmayın devamlı düzletirlerdi büyük harfle yazsam bile ama şimdi düzeltmemişler.[/quote]
cık..inanmadım..:D:D dikkayt çekmeey çalışıyon sen..ayrıca imzan da büyük harf:D:D he valla bazen düzeltiyor bazen düzeltmiyor..