[QUOTE=jani;214339]long bozo...64 400 e oynuyorum....
olummm ben furusuyorum yaaa...[/QUOTE]
Mezartaşına furuşurken furuldu yazdırcam..
.lelele
Printable View
Mezartaşına furuşurken furuldu yazdırcam..
.lelele
Dolar/Tl yukarı kıpraştı.. Tahvil in gözü yukarı bakıyo.. VOB para çıkışı eksi -25.xxx lerde.. İşlem hacmi az da olsa spotun üstünde...
Tikkat ett..:..:
875... aldım parayı...450 puvan cepte...zaman doldu mecburen aldım....
cathy....ben serbetliyim gız...kolay kolay ölmem....CENGİZ HANI OKUDUN MU....
30, 60, 120 lik pazarlardan, yeni olarak sadece 30 luk oluştu,
30 luk, 64175-63800,
60,
120,
günaydın cemaat. pala böğün benim foruma girişimi engellemiş. sen çok yazmiya başladın keserim kulaklarını deyi de bi not iliştirdiği ısırgan otu buketi göndermiş. deyyus paşa nolcek. zabahınan baktım bu pala azmış gudurii. alım yazdım 825e emme vermedi. son 850 olur ister ver ister gidip esenpi de işlem yapam dedim. düşinii şimdi. bakalım nitcek.
çızacak mı vereceh mi.
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;214351]günaydın cemaat. pala böğün benim foruma girişimi engellemiş. sen çok yazmiya başladın keserim kulaklarını deyi de bi not iliştirdiği ısırgan otu buketi göndermiş. deyyus paşa nolcek. zabahınan baktım bu pala azmış gudurii. uzunda alım yazdım 825e emme vermedi. son 850 olur ister ver ister gidip esenpi de işlem yapam dedim. düşinii şimdi. bakalım nitcek.
çızacak mı vereceh mi.[/quote]
la enter duşuna bastım mesajı gönderdiim anda virdi deyyus. eferim.
Boe/parker:" ıngıltere'de ceyreklık bır donemde gsyh'nın azalması mumkun, ancak ıkılı dıp mumkun degıl
-matrıks-
HALA...cathy nin flaması alt cızgısı korunuyor....63 750 bu....
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;214352]la enter duşuna bastım mesajı gönderdiim anda virdi deyyus. eferim.[/quote]
bura tihlikeli bolge olii. o nedenle palagil çızacam ben seni zatışına girerse ısrar itmeden tüycem. yoh uslu işlem ederse başımın üstü yeri hazır.
unutmayın...sistemciler persembe günü shorta gectiler....gectikleri yer 64 300 ortalama...cuma hepsi zarardaydı...bozan bozdu...bozmuyana bugün....400 puan kar önerdi....fazlasını vermez onlara....
durum..
alan 4400
satan 2800
millet bedava gibi mala saldırıyo...
ule yoksa sümilasyon mu yapirler....