şimdi geldiğimiz noktada kv li sayım değişiyor,ov li sayım aynı devam:
muhtemelen
4.c.3 bitti ya da bitmek üzere...
4.c.4 ile tepki gelmeli 71.000 civarında bir yere...
sonra 4.c.5 ile tkrar aşağı 68.000 civarında 4.dalga bitebilir??
Printable View
şimdi geldiğimiz noktada kv li sayım değişiyor,ov li sayım aynı devam:
muhtemelen
sonra 4.c.5 ile tkrar aşağı 68.000 civarında 4.dalga bitebilir??
pivot 70.000 olmuştur..........
[quote=saraylı;236675]şimdi geldiğimiz noktada kv li sayım değişiyor,ov li sayım aynı devam:
muhtemelen
sonra 4.c.5 ile tkrar aşağı 68.000 civarında 4.dalga bitebilir??[/quote]
55500 e dayandı abi :D ahaha 74 binde ne istekliydi almaya pala paso alıyordu :) inş abi temennimiz :) 57396 YA geldi mav üvv
[QUOTE=saraylı;236675]şimdi geldiğimiz noktada kv li sayım değişiyor,ov li sayım aynı devam:
muhtemelen
sonra 4.c.5 ile tkrar aşağı 68.000 civarında 4.dalga bitebilir??[/QUOTE]
final zigzag için güzel senaryo abi bana uyar... 68.4 üstünde ilk dip, altında ikincisi şeklinde olabilir...
fibo u100 için 57bini gösteriyor,vobta yaklaşık 71bin.... tabi teperse... tepsin artık yahu...üüü
dünkünün aynısını yapıyolar çok fena teperiz:) diyolar ama yeter teptiğiniz haydin geri marş marş:)
[quote=halojen;236683]final zigzag için güzel senaryo abi bana uyar... 68.4 üstünde ilk dip, altında ikincisi şeklinde olabilir...
fibo u100 için 57bini gösteriyor,vobta yaklaşık 71bin.... tabi teperse... tepsin artık yahu...üüü[/quote]
4.dalga umduğumdan daa zayıf oldu aşağı yönde,belki final dip 68.000 e bile gelmeyebilir...
u lara göre 4.c.4 ve 4.c.5 dalgaları kaldı zannedersem...:p
evet tepki gelmeli 71 civarına artık..
pela ve çötesi dow burdayken almıyorsa 5 den sonra dow süzülse biraz nereye verecekler saygılar :)
[QUOTE=saraylı;236695]4.dalga umduğumdan daa zayıf oldu aşağı yönde,belki final dip 68.000 e bile gelmeyebilir...
u lara göre 4.c.4 ve 4.c.5 dalgaları kaldı zannedersem...:p
evet tepki gelmeli 71 civarına artık..[/QUOTE]
zayıf derken abi ?.... yani kısa mı kaldı... 4.c.3 bitmemiş olabilirmi ?
kv li sayım niye değişti,yanlış saymışım ondan,uzatma kavramı yüzünden,ben 4.c.3.1 zannederken 4.c.3 ün tamamını bitirmiş...
olur böyle şeyler ew de abiler...:D
neyse şimdi 4.c.4 de olmalıyız,3.dalga yeni dip yapmazsa...:confused:
haa,yeni dip gelirse dediklerim zamansal gecikmeyle yine geçerli olur...
Linda dünkü acı çarpılışının ardından short'da devam ediyor... Sen misin öyle tepkiye balıklama atlayan.. Çarpılırsın böyle işte... Otur trendde hanım hanımcık... :)
[quote=halojen;236701]zayıf derken abi ?.... yani kısa mı kaldı... 4.c.3 bitmemiş olabilirmi ?[/quote]
evet,66-68 bandı demiştim ya,ona göre zayıf yani kısa kaldı...
bu demektir ki 5.dalga da adam gibi yapacak bu,gözü yukarda....
68.000 de bile dip olsa 4.; 5. ile 80-83 demiştim ya,oraya gidebilir...
[QUOTE=saraylı;236702]kv li sayım niye değişti,yanlış saymışım ondan,uzatma kavramı yüzünden,ben 4.c.3.1 zannederken 4.c.3 ün tamamını bitirmiş...
olur böyle şeyler ew de abiler...:D
neyse şimdi 4.c.4 de olmalıyız,3.dalga yeni dip yapmazsa...:confused:
haa,yeni dip gelirse dediklerim zamansal gecikmeyle yine geçerli olur...[/QUOTE]
heralde benim en dipte beklediğim zigzag 4.c.3 ve 4.c.5 ile gerçekleşecek abi... yani benzerlik yine cuk oturacak gibi ew'ye göre