birazda marş takıllaım patronlar..
dduurr dinle,
kim geliyor kim geliyor,
kaması ile şullahı ile,
örnek bir ayu,
34 34 34 mekanize...
ey gidi askerlik günleri eyyy
Printable View
birazda marş takıllaım patronlar..
dduurr dinle,
kim geliyor kim geliyor,
kaması ile şullahı ile,
örnek bir ayu,
34 34 34 mekanize...
ey gidi askerlik günleri eyyy
[QUOTE=Astatin;151790]bizim birader o şövalye patron :) avatarı "kızıl" a döndürerek mesajı vermiştim zaten :) şşşşşşşş kimse duymasın
Şaka bir yana helal olsun delikanlıya...[/QUOTE]
Bushu pabuçlayan adamın hapisten çıkınca aldığı ev araba ve paraları görünce kısa yoldan köşeyi dönme çabası içindedir. Bari orjinal bir şey yapsaydın akrdeşim. Kopyacı herif. Yumurta, domates, pabuç alışık olduğumuz şeyler.
[I]Daha 15 sayfa var **[/I]
ters indikator 60250 den long :) varın kuskunun boyutunu siz düşünün....
EFG 1320 kontratla short tarafında belirsi hipno pala Allahsız Pala Yarım Pala Yetersiz Pala üüüüüvvvvvvvv
DAX çöktü, FOOTSIE çöktü. IMKB açılsın az sonra, bence sağlam şelale geliyor, eliniz sat butonunda olsun benden söylemesi... Hep birlikte kazanalım... .lelele
short ama nereye kadar ???????
60 lık ta son bar eğilmiş aşağıya bakıya kaç mt. atlar acep
[quote=security;151901]60 lık ta son bar eğilmiş aşağıya bakıya kaç mt. atlar acep[/quote]
buraya bir yarı yol form güzel yakışır,
[quote=VOBiX;151896]Bushu pabuçlayan adamın hapisten çıkınca aldığı ev araba ve paraları görünce kısa yoldan köşeyi dönme çabası içindedir. Bari orjinal bir şey yapsaydın akrdeşim. Kopyacı herif. Yumurta, domates, pabuç alışık olduğumuz şeyler.
[I]Daha 15 sayfa var [COLOR=red]**[/COLOR][/I][/quote]
evett, tokoba dada makara attı...
dönsün köşeyi patron..çalarak dönmüyoya..yüreğiyle dönüyo..ille ideolojik olmaı gerekmiyo eylemin..yürek ister o işler...adamdada varmış..dönsün köşeyi
60.250 ortalamalı long oldum..bugün de eksi kapatırsa endex sistem günlükte shot diyo..buradan 61.000 bekliyom akşama..
59700 ild destek olur
[quote=Altan;151904]60.250 ortalamalı long oldum..bugün de eksi kapatırsa endex sistem günlükte shot diyo..buradan 61.000 bekliyom akşama..[/quote]
bende 61.200/400 filan bekliyorum...du bakali olcak mı?
[QUOTE=SEYYAH;151879]defolsun ya rezil rüsva hepsi,bu adam t.direktör falan değil ya bu adam korkunç ballı bir adam.t.direktör olsa bu sene gösterirdi gücünü.
ben bu adamı görünce beni uyku basıyor abi korkunç mayışık,mıy mıy bir adam.
istifa etsinler BJK ya yapacakları en büyük iyilik bu olur.
tüpçü demirören,yönetim, denizli çeksin gitsinler.
yahu takım kendi A2 takımına yeniliyor rezalet.
bence demirören klübü ele geçirmek istiyor.yapılan transferler,havaya uçan milyon eurolar, bonservissiz gönderilen oyuncular,sakat nihata ödenen milyon eurolar v.s.bunlar hepsi bu klübü kendine borçlandırıp kökten ele geçirmek için yapılıyor BENCE....
birisi çıkıp dur demeli bu rezalete...[/QUOTE]
lig tv varsa ligtv yi aç şimdi dün geceki olayları gösterecekler... Yıldırım Demirörene müthiş protesto yapılmış havaalanında... Yumurtalar atılmış, arac tekmelenmiş...
seans açılsın kızartmalar gelsin arjantinle
Yukarı yapmadan vermez bu pala mutlaka yapacak ama bugün ama yarın.
verecekler buna patronaj...60 dk daki hafta başı graflanan takozda tek barla kırılmış dün... negatifler belli, uyumsuzluklar belli
Yysd :D
çürük surata makyaj tutmuyo...bas bas..haşırtos...
Küskü benim, ben küskünün el ne karışır, küskülü bar VOB'uma ne de güzel yaraşır....
Kemerlerinizi bağlayın, şelale başlıyo....
işlem yok... kısa devam..
acımayın uşaklar....
[quote=security;151902]buraya bir yarı yol form güzel yakışır,[/quote]
artık takip 60 lıktan
ya bu arada 1.75 nerelerde..çok zamandır sesi çıkmorrrr
60.000 bol sıfırdan dolayı psikolojik direnç. 59.999 olsun siz görün o zaman çakılışı.... ;)
Şu an 60200 desteği sağlam bir şekilde çalışıyor kırılsın 59800 de baba destek işte oranın sağlam kırılması lazım yoksa çokk shortçu harcanır bu piyasada çuokkkk
üst bantı aşağı çekiyor yukarı yapsada fazla yapmıyacak galiba.
bugun işlem yapmak yasak bana herhalde :D elımı atsam terse gidiyo allahsız pala dun deli gibi düştün diye bole yapıyosun dimi :) 250 longları 150 den elimden aldı..
ulan al bende islem yapmıcam ne halin varsa gor kuskulere gelesin... verdim giti longları..
Tüh ya, ne oldu da bu DAX toparladı kendini... Hızımızı almış gidiyoduk aşağı ...
225 uzun.. a* ..saatlik uyumsuz ..
[QUOTE=Larossıan;151921]üst bantı aşağı çekiyor yukarı yapsada fazla yapmıyacak galiba.[/QUOTE]
yeni tepe görebiliriz . abi ..
Kısalarla vedalaşın.. 14:30'da MC bitince ralli ralli.. :..:
biraz sonra hareket başlayabilir.
ağa belli, paşa belli, baskı belli, küskü belli, lönk belli, cört belli belli belli.......
MKB-100 Endeksi en düşük 47.611, en yüksek 48.432 görerek ilk seansı
40 puanlık eksiyle 47.869 seviyesinden kapadı..
Toplam işlem hacmi 883 Milyon TL olarak gerçekleşti. Piyasa genelinde
para çıkışının hakim olduğu izleniyor.
İMKB dünkü sert satışları sonrası bugün tekrar önemsediğimiz
48.300/400 aralığının üzerine çıkmayı denese de sonrasında özellikle
yurtdışının olumsuz havasınında etkisi ile gelen satışlarla
gerileyerek tekrar 48.000 altına gerileyerek kapandı...
IMF konusunda belirsizliğin artması ve gelen resmi açıklamalarda
anlaşmama ihtimalinin de masada olduğu algılamaları endeks üzerinde ek
bir baskı oluşturmaya başladığı gözleniyor.
Bugün için tekrar 48.000 seviyesi üzerine kalıcı olarak geçilememesi
endeksteki stresi ve buna bağlı satışları bir miktar arttırabilir
dikkatli olmakta fayda görüyoruz.
Teknik olarak baktığımızda; direnç olarak 48.000 ve sonrasında
48.300/400 önemle izlenmeye devam edilecektir.
Destek anlamında ise 47.600 ilk ara destek olacaktır. Altında
47.000/400 geniş aralığı önemli bir destek bölgesi olarak
izlenecektir...
alım çılgınlığı bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun ....
[QUOTE=selçuklu;151929]alım çılgınlığı bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun ....[/QUOTE]
GERÇEKTEN ÇILGINLIK :D :p:p:p
off ki ne off apsd 5800 olmus.. bugun kusku gelmesi cok zor..
[IMG]http://i34.tinypic.com/2nr2iq.jpg[/IMG]
şu formasyon aşağı kırılırsa varya, 59700 yeresi beklerim..amma yukarı kırarsada 61xxx üwwww
Ağalar longda eşek yüküynen para kaldırdıklarındanmıdır nedir geri gelirken kademeye bakmıyorlar
Sazan 60.225'de long açar.
şimdi bu dax ajanı günlükte LONG üretiyo ama daha döşüne tekmeyi yemedi
de ondan 5625 altında işi de görevide bitiyo......
tetikte izle......