Aste baba ekstre yapıştıramamış.
Bence ceza olarak topiktekilere kalyonda yemek ısmarlasın..ehehuhehe
[IMG]http://comicadze.com/thumbnails/large_very_hungry_cat_43965.jpeg[/IMG]
Printable View
Aste baba ekstre yapıştıramamış.
[IMG]http://comicadze.com/thumbnails/large_very_hungry_cat_43965.jpeg[/IMG]
Vay arkadaş,
Aste babaya ekstre ,yemek deyince kayboldu... üvv.dng.dng
[IMG]http://img1.loadtr.com/b-446259-%C4%B0syanc%C4%B1_Zekai_.jpg[/IMG]
15 LİK AL VERDİ AMA TEYİT YOK :confused::(
UYUZ Bİ DURUM İLE KARŞI KARŞIYAYIM 5 LİK HALA SAT TA 15 LİK İSE AL DA :::::::::.kom.kom.kom.dng.dng.dng
[quote=a.kaya;377056]UYUZ Bİ DURUM İLE KARŞI KARŞIYAYIM 5 LİK HALA SAT TA 15 LİK İSE AL DA :::::::::.kom.kom.kom.dng.dng.dng[/quote]
(5+15)/2
=10.kom
10 luk sistem kullansan , nasıl olur?
Tek sisteme bakınca kafam karışıyor diyorsan, yanyana 2 adet 10' luk sistemi bir denesen? İkisi de aynı sinyali vereceği için karışıklık ortadan kalkar...:D
tolar benim canımı sıkıyor yoksa long açacam da :::
[quote=excali;377057](5+15)/2
=10.kom
Tek sisteme bakınca kafam karışıyor diyorsan, yanyana 2 adet 10' luk sistemi bir denesen? İkisi de aynı sinyali vereceği için karışıklık ortadan kalkar...:D[/quote]
resmen .kom.kom.kom oldum işlem yok ama sistem afalladı sanki :::
ahada yapıştırdım :)
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1109.hizliresim.com/11/9/29/7269.jpg[/img][/url]
sistem mistem tırt artık galiba benim beklediğim yerden ne al geliyor ne de sat sistemsiz daha mı iyi olurum acaba :D:D:D
Asti patron help help help :p
[quote=a.kaya;377058]tolar benim canımı sıkıyor yoksa long açacam da :::[/quote]
Gözün aydın. Dalır azıcık gevşedi:rolleyes:
trende aradan gireni kesip paramparça ediyor...marjlar(marj kullanım yeri burası bangacı kedu) çok yuksek olduğu için de kimse dayanamıyor..bunu da boş kademelerle yapıyor...
çok zor çokkk...
[quote=ATHLON;377068]trende aradan gireni kesip paramparça ediyor...marjlar(marj kullanım yeri burası bangacı kedu) çok yuksek olduğu için de kimse dayanamıyor..bunu da boş kademelerle yapıyor...
çok zor çokkk...[/quote]
Patron,
Volatilite yüseldiğinde kontrat sayısını ayarlarsan problem ortadan kalkar. Para yönetimi çok önemli..;)
"Aşava aşavaaa" düşüncelerini ne zaman rafa kaldırdın??:D
Asti 1 liklerde dehşet NUNU var görüyonmu ::::..::..::..:
[quote=excali;377067]Gözün aydın. Dalır azıcık gevşedi:rolleyes:[/quote]
bu seferde buraya veriyorlar ne anladım ben bu işten :..:
[quote=a.kaya;377074]bu seferde buraya veriyorlar ne anladım ben bu işten :..:[/quote]
Patron,
Müdürüm deme... Nasıl karar alıyorsun, çok merak ettim...dng
[quote=excali;377076]Patron,
Müdürüm deme... Nasıl karar alıyorsun, çok merak ettim...dng[/quote]
yahu şu anda hiç bi karar alacak halde değilim patron :..:
gerçi bırakmayı düşünüyorum bende artık hiç sarmıyor poz açmaya karar veriyorum sonra vazgeçiyorum iyi kide vazgeçmişim diyorum sonra da işte bu psikoloji ile trade edilmez sistemlerde çarpılıyor onun için belki hisse lere bulaşabilirim :..:
[quote=a.kaya;377079]gerçi bırakmayı düşünüyorum bende artık hiç sarmıyor poz açmaya karar veriyorum sonra vazgeçiyorum iyi kide vazgeçmişim diyorum sonra da işte bu psikoloji ile trade edilmez sistemlerde çarpılıyor onun için belki hisse lere bulaşabilirim :..:[/quote]
"Alım tuşuna basiiim mi, basmiiimm mi?" diye düşünürken, senin düşündüğün hisseleri alıp fiyatını yükseltirler bence..:)))
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]iyi akşamlar...+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=excali;377081]"Alım tuşuna basiiim mi, basmiiimm mi?" diye düşünürken, senin düşündüğün hisseleri alıp fiyatını yükseltirler bence..:)))[/quote]
yok yok o kadar kısa vd li hisse alımı yapmıyorum aldığımı genelde en az 1 ay tutuyorum hedefe daha önce gelince de satıyorum ancak vob da işler böyle gitmiyor biliyosun ekran adamın psikolojisini bozuyor bide 5-15 lik zaman dilimi olunca iyice haşat oluyoz bizler :D
Ancak asıl illüzyonu amcalar indikatörler ile yapıyorlar gördüğüm kadarıyla indiklere göre işlem yapanları çarpa çarpa istediği yere götürüyor :rolleyes:
[quote=excali;377038][B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]Günaydın[/COLOR][/SIZE][/U][/B],+.+.+.
Bıyyyııır.Kıtıp ayısı da hedeye olsuuun ... Bi ekstre alayım...dng
[/quote]
[quote=excali;377046]Aste baba ekstre yapıştıramamış.
[IMG]http://comicadze.com/thumbnails/large_very_hungry_cat_43965.jpeg[/IMG][/quote]
[quote=excali;377057](5+15)/2
=10.kom
Tek sisteme bakınca kafam karışıyor diyorsan, yanyana 2 adet 10' luk sistemi bir denesen? İkisi de aynı sinyali vereceği için karışıklık ortadan kalkar...:D[/quote]
-vay bangacı gedi gelmiş ve gitmiş:D:D ekstreler gurban olsun sona..golden hit olarak VOB başından bu yana kazancı yapışturacağım foruma hedeflediğim yere gelince... 1 milyon çiçek açacak..ama tabi o hedefe giderse ve ne zaman giderse:D o beleş.. yok günlük ekstre görmek istiyosan onun ücreti ni ulaştırman lazım..eft, fedex lüfer, dhl hamsi gibi:D
-bence 2-5-10-15 sayılarını bu akşam süper lotoda oyna gayatron
-gayatron bence histemin ile aynı yönde olan periyodun sistemini uygula..böylece kazanınca senin başarın olur, kayıp olursa sisteme atarsın suçu:D:D
bu arada dow her an taban yiyebilir..this day is the that day...heheh SELÇUKLU gral nerdesin
[quote=ATHLON;376970]mahidevran ve pargalı arkadaşım olur...arada soruyorum Okan'a "kim en güzel" deyu...:))
hadi len aazımdan laf mı alacan dio...
yannız ben de garip bi şekilde hürrem in yanındaki nigar kalfa ya talibim..:)[/quote]
eeeehhhmmm..akşam oldu el etek çekildi...şimdi açılabilirim..eeehhnmmm..aftlopedro, abi hayırlı bir işe vesile olmak ister misin..sevaptır valla patron...Mahidevran la aramızı yapsan diyorum... :D Niyetim ciddi abi..evlencem...:p:p:p nassı tanışırız acep.dng
[quote=Astatin;377094]eeeehhhmmm..akşam oldu el etek çekildi...şimdi açılabilirim..eeehhnmmm..aftlopedro, abi hayırlı bir işe vesile olmak ister misin..sevaptır valla patron...Mahidevran la aramızı yapsan diyorum... :D Niyetim ciddi abi..evlencem...:p:p:p nassı tanışırız acep.dng[/quote]
yannız borsacılardan yaka silkmiş durumda...olmasına olur da,nasıl olur deyu düşünür dururum..:)
[quote=ATHLON;377106]yannız borsacılardan yaka silkmiş durumda...olmasına olur da,nasıl olur deyu düşünür dururum..:)[/quote]
abi borsacı deme sen de... miyendis de, hatta yüksek miyendis de.. miyendisler sadık olur de....olmazsa ithalatçı de, turizmci de ... hatta de ki "sen neci olmasını istiyorsan öyle olacakmış" de... söyle bişi işte.dng...amma balık burcudur demeyi unutma.dng
yalnız bi dakka.... borsacı[COLOR=red][B]lar[/B][/COLOR] dan yaka silkmiş derken:mad::rolleyes:
yahu hep ciddi ciddi analizler falan yapıyoruz..arada geyik de yapmak lazım..misal; aşağıda bir obo şekilli, gevşeyen mfi li nunu lu bir 60 dakikalık şemal var...velakin fiyat mavi nin (73.150) altında saatlik kapanış yapmadığı sürece şort sakatus...sonuçta trend gücü göstergesi 4 üzerinden 3 alarak yunanistan ve ispanyadan ve hatta belki abd den daha iyi durumdayım diyor...hhehee...faraza, OBO da en çok bafilenen/yanılan formasyonlardandır.. gördüğünüz gibi öz de hiçbir şey demeyen bir analiz oldu...heheeh
[quote=Astatin;377117]abi borsacı deme sen de... miyendis de, hatta yüksek miyendis de.. miyendisler sadık olur de....olmazsa ithalatçı de, turizmci de ... hatta de ki "sen neci olmasını istiyorsan öyle olacakmış" de... söyle bişi işte.dng...amma balık burcudur demeyi unutma.dng
yalnız bi dakka.... borsacı[COLOR=red][B]lar[/B][/COLOR] dan yaka silkmiş derken:mad::rolleyes:[/quote]
ya maidevran için değmez Astipatron bana da çok itici geliyor :p sadıka diziye giren en güzel bayandı şu ana kadar tabi ki bence :..: bu arada Polat abey duymasın bildiğim kadarıyla onun haremindeydi en son :)
al badem-ul shortingen..vol.2...mi acaba?:)
[quote=Astatin;377118]yahu hep ciddi ciddi analizler falan yapıyoruz..arada geyik de yapmak lazım..misal; aşağıda bir obo şekilli, gevşeyen mfi li nunu lu bir 60 dakikalık şemal var...velakin fiyat mavi nin (73.150) altında saatlik kapanış yapmadığı sürece şort sakatus...sonuçta trend gücü göstergesi 4 üzerinden 3 alarak yunanistan ve ispanyadan ve hatta belki abd den daha iyi durumdayım diyor...hhehee...faraza, OBO da en çok bafilenen/yanılan formasyonlardandır.. gördüğünüz gibi öz de hiçbir şey demeyen bir analiz oldu...heheeh[/quote]
bir arap krizi sonnası obo bafilenişi hatırlarım ki...uwwwwww..:))
10 bıın puvan..ve yeni trend..
[quote=ATHLON;377122]bir arap krizi sonnası obo bafilenişi hatırlarım ki...uwwwwww..:))
10 bıın puvan..ve yeni trend..[/quote]
pATHLONg,
Mahidevran için bişi demedin..:o:o olar mı bu iş...:o
patron kısmet bu işler...ama çok zayıfladı yahu...:))
[quote=ATHLON;377127]patron kısmet bu işler...ama çok zayıfladı yahu...:))[/quote]
aha da..işi kısmet e havale ettiysen ne halin varsa gör diyosun:o:o:D:D peki öyle olsun..ben de son bölümde diziye katılan bilmem nerenin prensesi ni incelemeye alayım bakayım..amma en son Kanuni ile göz göze kalmıştı, acele etmem lazım:D:D:D
[quote=ATHLON;377127]patron kısmet bu işler...ama çok zayıfladı yahu...:))[/quote]
Sen ki Mahidevran a mevzu aşkımı gaale almadın..ben de seni gıllandırayıım..hacı 3 denemedir yenilenemeyen zirve...FDJR/X30YVADE grafındaki yukarı atak götüntüsü...burada ısrarla verilmeye çalışılan güçlü süsü filan..bilemiyorum yani:p graşar sanki
[quote=a.kaya;377119]ya maidevran için değmez Astipatron bana da çok itici geliyor :p sadıka diziye giren en güzel bayandı şu ana kadar tabi ki bence :..: bu arada Polat abey duymasın bildiğim kadarıyla onun haremindeydi en son :)[/quote]
asil bir yüzü var öyle deme...:)
[quote=Astatin;377118]yahu hep ciddi ciddi analizler falan yapıyoruz..arada geyik de yapmak lazım..misal; aşağıda bir obo şekilli, gevşeyen mfi li nunu lu bir 60 dakikalık şemal var...velakin fiyat mavi nin (73.150) altında saatlik kapanış yapmadığı sürece şort sakatus...sonuçta trend gücü göstergesi 4 üzerinden 3 alarak yunanistan ve ispanyadan ve hatta belki abd den daha iyi durumdayım diyor...hhehee...faraza, OBO da en çok bafilenen/yanılan formasyonlardandır.. gördüğünüz gibi öz de hiçbir şey demeyen bir analiz oldu...heheeh[/quote]
yükselişe pek inanamasam da, günlük grafikte fincan kulp formasyonuna benzer birşey görebilen varmıdır?
viktoria ya yazık oldu..hakkını veremedi kimse..ben ona yanıorum..uwwwwww...
[quote=tenten;377131]yükselişe pek inanamasam da, günlük grafikte fincan kulp formasyonuna benzer birşey görebilen varmıdır?[/quote]
patron..genel şekil itibariyle FK ya benzer görüntü var ve düşüş sonrası oluşmuş olması da destekler mahiyette...iki gıllandırıcı nokta var; benim hatırladıklarımda F/K çok daha büyük düşüşler sonrası oluştuğunda çalışır oluyor...bir de dönüş V şeklinde olmuş, FK da mal toplama süreci daha acılı olmalıydı diplerde.... yani gıllı bir durum
helal ossun bunnara..gıllandıra gıllandıra sürüyorlar kaç gundur yukarılara..:)
[quote=ATHLON;377132]viktoria ya yazık oldu..hakkını veremedi kimse..ben ona yanıorum..uwwwwww...[/quote]
yok abi ben biliyordum onun gıymetini..dalaman istanbul uçağında terminalde gezilerken önümde bir kız yürüyordu... sonra birden döndü..aneeyy bi baktım SADIKA /VİKTORYA....içimden "aman gözgöze geldiğimizi MATRAKÇI duymasın, PARGALI ya falan derse yanarız vallah" demek geldi içimden diyemedim..."Uçağımız biz içindeyken düşüyor olsa umrum olmaz hala senle nasıl iki laf edeceğimi düşünürüm" demek geldi içimden diyemedim..
"Dizideki diğer kadınları toplasan senin tebessümünün çeyreği etmez.
Dizinde olsa şu kulunun başı, evrenin geri kalanı beşpara etmez"
demek geldi içimden diyemedim.....
uçakta koltuğa oturdum, sonra o girdi kapıdan bana doğru ilerlerken
"belki dünyanın en şanslı insanı olurum yanıma oturursun,
olmazsa geçerken bir tebessüm etsen yeter bana tüm dünya yanımda küçülür"
demek geldi içimden diyemedim:D:D
sabah sabah bu kadar oluyır yaratıcılık..çok daha iyisini yapabilirim:D:D:D
mahidevran a selam, yazmaya devam:D:D
[quote=astatin;377135]yok abi ben biliyordum onun gıymetini..dalaman istanbul uçağında terminalde gezilerken önümde bir kız yürüyordu... Sonra birden döndü..aneeyy bi baktım sadıka /viktorya....içimden "aman gözgöze geldiğimizi matrakçı duymasın, pargalı ya falan derse yanarız vallah" demek geldi içimden diyemedim..."uçağımız biz içindeyken düşüyor olsa umrum olmaz hala senle nasıl iki laf edeceğimi düşünürüm" demek geldi içimden diyemedim..
"dizideki diğer kadınları toplasan senin tebessümünün çeyreği etmez.
Dizinde olsa şu kulunun başı, evrenin geri kalanı beşpara etmez"
demek geldi içimden diyemedim.....
Uçakta koltuğa oturdum, sonra o girdi kapıdan bana doğru ilerlerken
"belki dünyanın en şanslı insanı olurum yanıma oturursun,
olmazsa geçerken bir tebessüm etsen yeter bana tüm dünya yanımda küçülür"
demek geldi içimden diyemedim:d:d
sabah sabah bu kadar oluyır yaratıcılık..çok daha iyisini yapabilirim:d:d:d
mahidevran a selam, yazmaya devam:d:d[/quote]
vay vay vay çapıkına bakın arkadaşlar ne laflar varmış astipatronda :..::..::..: