ben bugünlük 650 puan diyetimi verdim pala ya canı sağolsun 5000 den mahsup etti ühüüüü ingaaaa o kadar yatay dedik 1-2 gün işlem yok dedim ama ekranın büyüsü cazübesi işte çekiyo insanı kaşınıyo daha doğrusu::: ::: :::
Printable View
ben bugünlük 650 puan diyetimi verdim pala ya canı sağolsun 5000 den mahsup etti ühüüüü ingaaaa o kadar yatay dedik 1-2 gün işlem yok dedim ama ekranın büyüsü cazübesi işte çekiyo insanı kaşınıyo daha doğrusu::: ::: :::
[quote=flexy;309315]Foruma antibiyotik tedavisine başladık abi, nezle olmuş :D[/quote]
virüs etkiliydi ama forum dirençli çıktı :D
[quote=negrolino;309314]astipat cebin kapalımı ?[/quote]
ohoooo Allah muhabbetinizi artırsın cepler mepler falan filan :p Bı arada asiprof long sinyal de badem olcak galiba :::
85000 gene kısa
spot 84000 kırılırsa yaslan izlee
[quote=zozo;309326]virüs etkiliydi ama forum dirençli çıktı :D[/quote]
Zozo pztron biliyon işte Forum un özü sağlam da ondan eğri yamuk falan yok burada virüs ne edecek buraya :D
[quote=a.kaya;309327]ohoooo Allah muhabbetinizi artırsın cepler mepler falan filan :p Bı arada asiprof long sinyal de badem olcak galiba :::[/quote]
muhabetin başını kaçırmışın
675 lonkkkkkkk
histem gümbür gümbür satta amma sistem alda ne edersin..neyse sorun deel.sat verirse satarız
haydeee nikoletta ralli
pala teknikçi avliiii
ben gezmeye tatile falan gidiyom yeter bu kadar forum kediiize eyi bakınnnnn görüşürükkkkkkk ühühühühühüh
[quote=Astatin;309338]675 lonkkkkkkk[/quote]
900 iflat..85150 üzerinde yine lonklarım
yaw 15 dklıkdada süpper bir running var..tobo ucuna eklenmiş..çıkarsa da pis çıkar..üühühhü
825 lonkkkkkkk
[quote=Astatin;309346]900 iflat..85150 üzerinde yine lonklarım[/quote]
Sat gelmez ise :D
[quote=a.kaya;309351]Sat gelmez ise :D[/quote]
kayaaaaa..iyi oku beaa...sistem alda...sat gelirse satarım...gelmez ve 85150 üzeri yaparsa yine lonklarım..yani sat gelmemesinin bir önemi yok.dng.dng.dng bu arada 85150, 85075 e taşındı
Temese patron gelse " o şekilde yada bu şekilde 90000 görülecek" dese....aftlopatro gelse, yabancılar hamuduynan alıyor dese, akaay gelse 5 dklılarda pupu var dese, efiksci gelse mental-kental-hantal hepsi ala geçti dese, pambıh gelse raning yukarı kırılır şu şlu dalgayı yapar 91000 e vurur dese.......selpatros gelse, kanalizasyon procekşın yapsa imörcınsı...hüülüllü
büyük resim şortla sakın longlama diyor ama kısa vd de 2-3000 puanlık tepki çıkışlarıda mümkün işte .dng
[quote=a.kaya;309357]büyük resim şortla sakın longlama diyor ama kısa vd de 2-3000 puanlık tepki çıkışlarıda mümkün işte .dng[/quote]
PUPU yok mu?...ya çokonat?...çokonat dedim de, Hellpatros hala çokonatları dağıtmadı yaw..uzun zamandır da sesi çıkmıyor...inşallah iyidir..iyi gızdı valla Hellpatros..ühühüühhühüh
[quote=Astatin;309355]Temese patron gelse " o şekilde yada bu şekilde 90000 görülecek" dese....aftlopatro gelse, yabancılar hamuduynan alıyor dese, akaay gelse 5 dklılarda pupu var dese, efiksci gelse mental-kental-hantal hepsi ala geçti dese, pambıh gelse raning yukarı kırılır şu şlu dalgayı yapar 91000 e vurur dese.......selpatros gelse, kanalizasyon procekşın yapsa imörcınsı...hüülüllü[/quote]
hocam sanırım duydular namımı 5 likte ne pupu ne de nunu yaptırıyor ağa ya bu kadar olur indiklerde aynı olurmu 2 dipte entresan çalışıyor herifler .brv.brv .brv
her yöne bir sayım var.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=309334&postcount=1470[/URL]
[quote=Astatin;309358]PUPU yok mu?...ya çokonat?...çokonat dedim de, Hellpatros hala çokonatları dağıtmadı yaw..uzun zamandır da sesi çıkmıyor...inşallah iyidir..iyi gızdı valla Hellpatros..ühühüühhühüh[/quote]
bana sankim 3000-5000 daha aşağısı var gibi geliyor günlükte ama bellide olmaz sistem ne derse o artık ;) 5 lik değilde 15 likde pupu süperdi nasılda kaçırdım ona yandım tam 1200 puan kardan gitti dün :( bu arada 15 lik AL da ve teknik de düzeliyor
[quote=eloy;309250]nanodeal dıkkat et de bi hesaptan girerken karıstırıp dıger hesaptakı nıckıne yanlıs hitap etme :)[/quote]
atma eloy you know better
[quote=Strategist;309257]Nerdee... Ben olsam çoktaaaannnn banlamıştım malum arkadaşı... Forumu okunmaz hale getirmek için biri tarafından mı görevlendirildi ne...[/quote]
ayıp valla bende seni banlamıştım şinci)
[quote=Astatin;309259]seni takip ediyorum.:cool::rolleyes::D[/quote]
bizde seni)
[quote=Astatin;309265]Seni de izliyorum ha....lelele:p[/quote]
evet )
ahahahahaha...konoli şarap getir..sistemciye her yer TP.....nikoletta ralli
[quote=eloy;309269]adamların biri barsince li yapıların turkıyedekı duayeni, diğeri prev komutunun profu ..
korkulur valla :)[/quote]
korkma eloy
85150 geçermi acep ben flat oldum ama
[quote=sazan;309311]Son 3 sayfa normal. Önceki sayfalar (5-6'da bıraktım) kendim söyler kendim dinlerim tarzı. İlginç !
Bu sayfalardaki cümleleri anlamakta bayağı zorlandım. Sanırsam yaşlılık. Pehhhh.[/quote]
selam sazan önemli bi yorum güsel, sen daha gençsin yav sanma boşver
[quote=flexy;309315]Foruma antibiyotik tedavisine başladık abi, nezle olmuş :D[/quote]
hepimize geçmiş olsun..
Asiprofum 80*** leri görmeden döneceğimizi pek sanmıyorum 105-107 ye :..: he belki bu tepki 86500 lere kadar gidebilir ama üstü zor beaaaa
[quote=zozo;309326]virüs etkiliydi ama forum dirençli çıktı :D[/quote]
he ya
[quote=adalı54;309331]Zozo pztron biliyon işte Forum un özü sağlam da ondan eğri yamuk falan yok burada virüs ne edecek buraya :D[/quote]
bencede katılıyorum..
[quote=Astatin;309337]muhabetin başını kaçırmışın[/quote]
sazan biliyo boşver
gitmeden müjdeyi veriiim çökecek burası ühühühüh
Aşağıya sayımları beğenmedim:)
Shortlar kapandı longa geçtim:)
Long devam long:)
Ralli bekliyorum artık.
Ralli ralli ralliiiiiii:).lelele.lelele.lelele.lelele
yarın 87*** ler yanarsa solo yasağı var Astatin gerçi seni çok severler ama görüyon işte, pardon görürüz oltugedır taammı..?))
[quote=kitaro;309380]gitmeden müjdeyi veriiim çökecek burası ühühühüh[/quote]
amcabey neettin ya? senin iş yarına kalır