Yaw zabahtan beri o kadar toplantıya girdim çıktım, o kadar iş bitirdim geldim bu vob aynı bıraktığım yerlerde geziniyor. Ne uyuz bir yatırım enstrümanıdır bu yaw... :)
Printable View
Yaw zabahtan beri o kadar toplantıya girdim çıktım, o kadar iş bitirdim geldim bu vob aynı bıraktığım yerlerde geziniyor. Ne uyuz bir yatırım enstrümanıdır bu yaw... :)
[quote=selçuklu;236646]en iyisini strategist patron yaptı bence .. açtı pozunu yazdı istopunu gitti ... tepişip duruyolar .. +.
ben alıp satıp ekonomiye can veriyorum ..:o:o[/quote]
Patron onlar benim tepemde tepişiyorlar. :..: 99.975 niyetine long'ladık ama 9'lar ters olmuş galiba 66.675 olacak gibi... :p:::
[quote=selçuklu;236644]ingaaaaaaaa[/quote]
Buralarda sallıyacaklar selcuklum,kolay para vermiyorlar terbiyesizler..
17:34.50 de shörtümü kapatırım :) ne getirir veya ne götürürse pehh :)
üvv 55700 55500 e dayandı pala napiyon pala
Günlük destekde oyalanıyor...TGG=0 (selçuklu patron için)...As-Circle yeni bir haretek yolda diyor (Stropatro için)..ikisini birleştirince, aşağı ihtimalli duruyor
[IMG]http://i39.tinypic.com/2euid7t.png[/IMG]
[quote=Astatin;236658]Günlük destekde oyalanıyor...TGG=0 (selçuklu patron için)...As-Circle yeni bir haretek yolda diyor (Stropatro için)..ikisini birleştirince, aşağı ihtimalli duruyor
[/quote]
Patronaj, As-Circle şerefine (gerçi delikanlı indikatöre yakışmaz böyle Circle falan gibi isimler ama neyse) ::: tesadüfen uydurduğum ama ne işe yarayacağını anlamadığım indikatörler serime devam edeyim.
Çok pis short gösteriyor şu an galiba ama ne işe yaradığını tam çözemediğimden birşey diyemiyorum. :..:
dema(rsi(dema(l,13),13)-rsi(dema(h,13),13),13)
69.650 1/2 şort..cover..............
moda......haftanın modası.....
pullback..............
sonra....reverse...........yeni moda olacak..........
[quote=Strategist;236662]Patronaj, As-Circle şerefine (gerçi delikanlı indikatöre yakışmaz böyle Circle falan gibi isimler ama neyse) ::: tesadüfen uydurduğum ama ne işe yarayacağını anlamadığım indikatörler serime devam edeyim.
Çok pis short gösteriyor şu an galiba ama ne işe yarayacağını tam çözemediğimden birşey diyemiyorum. :..:
dema(rsi(dema(l,13),13)-rsi(dema(h,13),13),13)[/quote]
Abi haklısın delikanlıya circle uymaz..ama törkiş okunuşunu şeyettiydim ben..
As-Circle....Asörkıl...Astatin-Sör-Kıl .. Bay Kıl Astatin gibi düşünebilirsin..
valla patron bende anlamadım indikatörünü.... H ve L lerin momentumunu karşılaştırmak bir anlam ifade ediyor (hangiis hızlı artıyorsa yön o tarafadır hesabı :)) ama RSI bu formatta bir arkadaş değil..en azından ben oturtamadım..belki sen buyur edersen oturur.... 13 uğursuz sayı abi...değiştir onu..herşey fibo değilki...21 yap 8 yap:p:p
Son 15dk'lık çubuk hacim rekoru kırdı. Nisan ayında hiçbir çubukta böyle bir hacim gelmemişti. Bakalım neye alametmiş...
[quote=Strategist;236666]Son 15dk'lık çubuk hacim rekoru kırdı. Nisan ayında hiçbir çubukta böyle bir hacim gelmemişti. Bakalım neye alametmiş...[/quote]
afedersin bence o mutluluk çubuğu..ama kimi mutlu edecek onemli olan o