bunun üstüne 33 kapanış hakettiler:)
Printable View
bunun üstüne 33 kapanış hakettiler:)
31650 üstesinde shorts dikat 33800 potans olablr cunki.
imf ile anlaştık kesin bunun başka açıklaması olamaz
Dünkü seansın tersi oluyo galiba ne dersiniz?
[QUOTE=abka;64623]dünkü kısaları kapattım..flatim..artık 5 dak. sistemi rafa kaldırıp,15 dak. sisteme geçtim..taze pozisyon için yeni enter sinyalini bekliyeceğim..[/QUOTE]
[QUOTE=abka;64662]15 dak. sistem 31.000 den flat de...ama uzun menzilindeyiz.. ilerde tekrar uzun gelebilir..bu sistemde flat de var..sistemin sat vermesi için agresif satış olmalıdır. agresif satış içinde şimdilik bahane yok...kısalar dikkat..[/QUOTE]
[QUOTE=abka;64665]dow da günlüklerde mükemmel bir pozitif uyumsuzluk oluşmuş..dolarda ise negatif uyumsuzluk var..kanımca dünya borsalarındaki bu ralli daha çok devam edecek..kısacılar gerçekten dikkat etsin..dow un takipcisi garanti(yabancının gözdesi) bnk sında güçlenme var..[/QUOTE] sistem hala flat de..ama yakında al gelebilir..
Az sonra 31125' geri basacaklar elleri mahkum... Köftehorlar :)
[QUOTE=parderi;64724]QUOTE=parderi;64715]Ne py.si yaw bunlar illizyonist. Beynimin yarısını şu anda yıkamış durumdalar. Alın size uzun. Bakalım nerden öpeceksiniz.[/QUOTE]
Öptüler walla hemde dudaktan kalbe.[/QUOTE]
Öpücük 31900 den geri alınmıştır. Gene aynı şekilde dudaktan kalbe.
dow 60 dakikalıklarda TOBO var.. geceye kısa girmeyi düşünenler dikkatli olsun derim:)
Hadi şimdi 31250 ye marş marş..
[QUOTE=catedral;64753]dow 60 dakikalıklarda TOBO var.. geceye kısa girmeyi düşünenler dikkatli olsun derim:)[/QUOTE]
Yerim toboyu, piyasalar aşağıya kazık dikecek bence:) saygılar.
Sağolsun Hexen ağamda uyarmıştı zaten.
925 e yazdıgım shortlar geldı gelmesıne ama ÖDLEĞİZ ya, 800den kapadık:(