merhaba 73 :)
Printable View
merhaba 73 :)
stop 72300 e çekildi..
devam longa..
[quote=The Tatar;376839]yak oğlum yeniden 73 leri :)[/quote]
Tekrar oynatalım, patron.brv.brv.brv:..::..:
[quote=The Tatar;376846]dow un son saati pek içaçıcı değildi dün gece ama ben bizim piyasaya bakarım..
72100 üstü her kapanış makbuldür bence gün periyodunda..iyimserlik artabilir..
hoş ben güniçi 5 dk lık periyotla işlem yapıyorum,geceyede poz taşımamaya tövbeliyim :)[/quote]
fitch midir pich midir nedir oda not haberleri geliyor bizim içinde bi pichlik yapmaz umarım :::
apsd bi atak yaptı ama cılız bu yükselişe..
[quote=excali;376854]Tekrar oynatalım, patron.brv.brv.brv:..::..:[/quote]
deniyoruz patron belki dow bi el atar :..:
[quote=a.kaya;376855]fitch midir pich midir nedir oda not haberleri geliyor bizim içinde bi pichlik yapmaz umarım :::[/quote]
Şahsa özel not verir mi patron? Dikkatli olmak lazım, bence....dng
satış kademeleri hormonlandı..
alış tarafı çok cılız..
[quote=The Tatar;376839]yak oğlum yeniden 73 leri :)[/quote]
[quote=The Tatar;376852]merhaba 73 :)[/quote]
[quote=excali;376854]Tekrar oynatalım, patron.brv.brv.brv:..::..:[/quote]
[quote=The Tatar;376857]deniyoruz patron belki dow bi el atar :..:[/quote]
merhaba 73,seni gördüğüme sevindim :::
dow iyi atak yaptı,apsd + 1000 e yaklaştı..
[quote=excali;376781]Günaydın,
Amanin. Pala RMI'nın 69 gösterdiğini görünce Süpermen formasyonuna
geçmiş.:p
Aste baba aste baba,
Şort olduğun için mi meşgulsun, yoksa meşgul olduğun için mi şortsun? Yoksa tavuk mu yımırtadan çıkar??.dng[/quote]
[quote=a.kaya;376782]yok istoplamışdır merak etme :o:([/quote]
[quote=excali;376783]Asti görmesin. Dalga geçer şimdi....dng[/quote]
sadece şona üzülüyorum... longları geç kapattım:p:p selam cemaaatt...yarın yanınızdayım:D
72200 istop ve long..73475filat..73550 şort ve 72775 filat:p inanmayana ekstre yapıştırriim ama bedelli:p
[quote=Astatin;376864]sadece şona üzülüyorum... longları geç kapattım:p:p selam cemaaatt...yarın yanınızdayım:D
72200 istop ve long..73475filat..73550 şort ve 72775 filat:p inanmayana ekstre yapıştırriim ama bedelli:p[/quote]
Teprik ederim patron. (Hem ekstre yapıştırıp bir de üzerine para ödediğin için)+. . Çook bonkörsün bugün..
Bana bir ekstre, yanına da 1000TL alayım. Boğazda balık yiyeceğimde...:..:
[quote=Astatin;376864]sadece şona üzülüyorum... longları geç kapattım:p:p selam cemaaatt...yarın yanınızdayım:D
72200 istop ve long..73475filat..73550 şort ve 72775 filat:p inanmayana ekstre yapıştırriim ama bedelli:p[/quote]
yapışşşşşşttııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
[quote=The Tatar;376866]yapışşşşşşttııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D[/quote]
hiieytt kır gerdanı görüümm alnını.dng
[quote=excali;376865]Teprik ederim patron. (Hem ekstre yapıştırıp bir de üzerine para ödediğin için)+. . Çook bonkörsün bugün..
Bana bir ekstre, yanına da 1000TL alayım. Boğazda balık yiyeceğimde...:..:[/quote]
,dur daha bi de 72800 long 73300 fllatşm vardı..onu demedim..ay pardon 73300 ü görmemiş:D
73075 cover..
stop 72400 e kadar geldi..
son yarım saate eldeki kuş daldaki kuş prensibiyle giriyorum :)
[quote=excali;376798]Aste baba,
Gittiğin yerde selçuklu'yu bulursan onu da getir. Özledik...
[IMG]http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/2f/74/animal,love,cat,good,morning,goodnight,kiss,love,miss,you,photo-2f7431c42be410e286ade84ebe59d594_m.jpg[/IMG][/quote]
Aste baba,
selcukluyu gördün mü??
[quote=Astatin;376869],dur daha bi de 72800 long 73300 fllatşm vardı..onu demedim..ay pardon 73300 ü görmemiş:D[/quote]
oda nazarlık olsun be patron :..:
[quote=The Tatar;376872]oda nazarlık olsun be patron :..:[/quote]
Fitbolcu deyince kendini Ronaldinho zannetti. Kendi haline bırak biraz....dng
[quote=excali;376871]Aste baba,
selcukluyu gördün mü??[/quote]
[quote=The Tatar;376872]oda nazarlık olsun be patron :..:[/quote]
-valla AKUT ve KRONİK arama ekiplerini gönderdik Ukrayna ya bile baktırdık..yok ortalarda...
somali ye mi gitti acaba:::
-sana bişi olmasın dıtatar patron.brv
[quote=Astatin;376876]-valla AKUT ve KRONİK arama ekiplerini gönderdik Ukrayna ya bile baktırdık..yok ortalarda...
somali ye mi gitti acaba:::
-sana bişi olmasın dıtatar patron.brv[/quote]
kimselere bişeycik olmasın patron,ne kadar fair bir fitbolcusun :)
tebrik ederim :::
avrupadaki mikrobun fransa ve belçikaya yayılma ihtimali var diye bla bla ediyor citi group baş şeysi :)
elin gavuru konuşuyor oturduğu yerden ve bizim ahengimiz bozuluyor..
işte buna ayar oluyorum patronlar :)
ne kadar güresel bir işle iştigal ediyoruz :)
Ortağı olduum inşaat firmasını teprik ederim. Gerçi ekmek kırıntısı kadar bir hissem var , ama bu topraklara güveniyorum... ehehuhe...
[quote=The Tatar;376886]elin gavuru konuşuyor oturduğu yerden ve bizim ahengimiz bozuluyor..
işte buna ayar oluyorum patronlar :)
ne kadar güresel bir işle iştigal ediyoruz :)[/quote]
abi boşver onları yaw...olay çok basitmiş..stop koyuyorsun bitiyor olay:::
ama peşpeşe 3-8-20 stop patlamayacağının garantisi var mı dersen bak bilemedim oni...::: a-ha..bak içimden gelmiş 3-8-20 yi bango çekelim:::
[quote=Astatin;376888]abi boşver onları yaw...olay çok basitmiş..stop koyuyorsun bitiyor olay:::
ama peşpeşe 3-8-20 stop patlamayacağının garantisi var mı dersen bak bilemedim oni...::: a-ha..bak içimden gelmiş 3-8-20 yi bango çekelim:::[/quote]
bu hafta benim 2 bankom 8 ve 20 idi patron :..:
yine duble yapmadık iyimi,hoş sistemsiz olurdu ama iyi olurmuş :)
[quote=The Tatar;376891]bu hafta benim 2 bankom 8 ve 20 idi patron :..:[/quote]
bu araad ptesi bangolarımızın sadece 1i tutmuş...::: ben 3,8,20 yi bu akşam şans topu için demiştim:::::: aha... 2,3,8,20 oldu.dng
[quote=The Tatar;376892]yine duble yapmadık iyimi,hoş sistemsiz olurdu ama iyi olurmuş :)[/quote]
72925 şort 775 filat 700 tekrar şort desm? ekstre ister misin forumun mısralarında:D.boks.
[quote=Astatin;376893]bu araad ptesi bangolarımızın sadece 1i tutmuş...::: ben 3,8,20 yi bu akşam şans topu için demiştim:::::: aha... 2,3,8,20 oldu.dng[/quote]
Bango tutturamamışsın. Teprik ederim...:D:D:D
vay arkadaş benim kısaya dönmem lazım ama gün bitti yine..
çok pis tayming yaptı pala bu sefer daytraderlara :)
patron beni 10 numara,şans topu falan kesmiyor :)
gözüm süper ve sayısalda :)
gerçi süper lotoda data eksik henüz,analiz yapamıyorum :)
sistemsiz olarakta milyoner olmak istemiyorum :)
[quote=The Tatar;376898]patron beni 10 numara,şans topu falan kesmiyor :)
gözüm süper ve sayısalda :)
gerçi süper lotoda data eksik henüz,analiz yapamıyorum :)
sistemsiz olarakta milyoner olmak istemiyorum :)[/quote]
abi aparatif olarak on numero ve şan topu..sonra asıl yemek olarak dalarsın sayısala:::
mümkün değil deme, 1 yıl içinde iki kere on numara da büyük ikramiye kazanan adam tanıyorum:::
[quote=Astatin;376900]abi aparatif olarak on numero ve şan topu..sonra asıl yemek olarak dalarsın sayısala:::
mümkün değil deme, 1 yıl içinde iki kere on numara da büyük ikramiye kazanan adam tanıyorum:::[/quote]
vay ballı vayyyy .dng
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR. (Kovalamasın sizi tavşanlar)+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_4tYuaX5IsjQ/TUugHTr0G_I/AAAAAAAAAQs/TYTYphyVeNM/s1600/cat%2Brabbit.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=The Tatar;376902]vay ballı vayyyy .dng[/quote]
Patron,
Seni tanıyor , onu diyor herhalde??.dng.dng
[quote=excali;376904]Patron,
Seni tanıyor , onu diyor herhalde??.dng.dng[/quote]
benim gözüm süper ve sayısalda dedim ya patron,işim olmaz 10 numero ve bal topuyla :)
vayy ballı patron vayy :..:
[quote=The Tatar;376905]benim gözüm süper ve sayısalda dedim ya patron,işim olmaz 10 numero ve bal topuyla :)
vayy ballı patron vayy :..:[/quote]
İyi tanımıyormuş demek ki..üvvv.dng
cümleten iyi akşamlar..
şişşştt ballı-börek,sanada bol şans :)
hehehe..yaw dıtatar ben değilim beahh.. ama çıkan çocuğu tanıyorum..harbiden var o vaka...olasılığa vurduğun zaman imkansız yakın gibi... gün içinde 50 kez long 50 kez şort açıp heribrinden en az 3000 puan kazanmak gibi bir şey..ama oldu mu..oldu.. o mudur..odur