seanslık desteklerrr dirençççlerrrrrrrrrrrr
[IMG]http://i42.tinypic.com/dexypx.png[/IMG]
Printable View
seanslık desteklerrr dirençççlerrrrrrrrrrrr
[IMG]http://i42.tinypic.com/dexypx.png[/IMG]
bugün teper yalnız bu pala yukarı.. demedi demeyin.....
kısayım ama hiç rahat değilim.... :D:D
[quote=excali;227569]Ozınce:ıs bankasının su anda rusya'da bır banka satın almayla ılgılı calısmaları suruyor
-aa-[/quote]
Helal olsun wallahi,gecede çalışıyorlar,sabahın körüne anca karar vermişler...;)
zoooommm for bosaj - designed by asti warhol
[IMG]http://i39.tinypic.com/2m7uf4i.png[/IMG]
yaw alakasız ama ben british pop u seviorum yaw...:)
73 600 altında uzun öngörüm sarsılır ama bozulmaz...
kısalar ve uzunlar için both dikkat edilmesi gereken bir gün...
[quote=ATHLON;227613]yaw alakasız ama ben british pop u seviorum yaw...:)
kısalar ve uzunlar için both dikkat edilmesi gereken bir gün...[/quote]
74 300 ustunde alımlar hızlanacaktır...
Günaydın cümleten.
Ulen kaçırdık dün meşguldük katılamadık düşüşe. gelde 74300 e doğru bizde binelim tepene(yada kır dişlerimizi yine)
british pop ne aaabiiiii....
ben Iggy Pop biliyorum, ille de biritish li olsun diyoran da, New Wave Of British Heavy Metal ı biliyorum aaabbiiiii...:..::..:
825 uzun denemesi... zisteme ters...
hissiyattan....
acaba PALA;
steals a finger-honey to your mouth? ehuheueheu
or will goose to bears..ehueheue..üwwwwwww
[QUOTE=mbm;227608]bugün teper yalnız bu pala yukarı.. demedi demeyin.....
kısayım ama hiç rahat değilim.... :D:D[/QUOTE]
Aynen öyle bana hiç düşecekmiş gibi gelmiyor sabahki dibi görürsem tekrsr uzarım.
Yükselişin devamı için kendini 74,000'in üzerine kalıcı atması lazım.
925 den verdim... ters olmak rahatsız etti.........
pala bu...uzun bir tek çubuk neyim çeker aşagı.....:D:D
al gelmesini bekleyelim bakalım...
74000 mohim direnç haline geldi..kırılırsa 74475 direnç..destekleri zati görüyonuz...
[IMG]http://i41.tinypic.com/28c0rvk.png[/IMG]
[quote=Astatin;227617]british pop ne aaabiiiii....
ben Iggy Pop biliyorum, ille de biritish li olsun diyoran da, New Wave Of British Heavy Metal ı biliyorum aaabbiiiii...:..::..:[/quote]
aar oldu be patros onnar...
daha çok essex tarafından tercihimdir...manchester tarafındakileri sevmiom gayri...
[B]Meçhul Türk’ün parası Merkez Bankası’nı karıştırdı[/B]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/resimler/1271095570.jpg[/IMG]
Merkez Bankası (MB) meçhul Türk’ün Varlık Barışı kapsamında getirdiği 6.4 milyar liranın nasıl muhasebeleştirileceği üzerinde de hassas bir çalışma yürütüyor. Giren paranın büyüklüğü ödemeler dengesindeki ’dengeleri’altüst edecek boyutta. İşte bu nedenle Merkez, rekor para girişinin ödemeler bilançosunda hangi kalemde gösterilmesi gerektiğine büyük önem veriyor. Merkez Bankası yetkililerinden elde alınan bilgiye göre, para yurtdışından, bankacılık sistemi kullanılarak getirildiyse ’net hata noksan’kalemi devreye sokulacak. ’Meçhul Türk’parasını bankacılık sistemine soktuysa şubat ve martta rekor net hata-noksan görülecek. Merkez’in bir diğer sorunu da paranın bundan sonra nasıl kullanılacağı... Para kullanıldıkça net hata noksandan, diğer bilanço kalemlerine aktarma yapılacak. Örneğin, Meçhul Türk yurtdışındaki borçlarını öderse Türkiye’nin dış borçlarında önemli düşüş görülebilecek.
[quote=ATHLON;227630]aar oldu be patros onnar...
daha çok essex tarafından tercihimdir...manchester tarafındakileri sevmiom gayri...[/quote]
essex derken:confused:::::..:
bak şimdi aklıma ne geldi..yıllar önce nette geziyordu..gerçek bir iş başvurusu... doldurulmuş bir başvuru formundan;
Aday, English kısmına excellent biliyorum demiş...özlük bilgilerini doldururken de Sex kısmına yanıt olarak "yes" yazmış.dng.dng
[QUOTE=mbm;227623]925 den verdim... ters olmak rahatsız etti.........
pala bu...uzun bir tek çubuk neyim çeker aşagı.....:D:D
al gelmesini bekleyelim bakalım...[/QUOTE]
histemine gurban .. :D:D:D teprik ederim .. .brv
yannız pazar gunu bı super zekalık yaptım...:)
gece yiit bulutun programı war...meyil attım oraya makro ile ilgili...beklıorum cewap vercek mı arkadasla...bı de boburlenıorum arkadasa "bak yazım çok ıı kesın okııcak dıye flan"..
sonna arkadas sol ust kosedekı tekrar yazısına dıkkatımı cekınce...bı patlattı kahkahayı..:)
demekkı nargıle ile burbon almamak lazımmıs,ıı olmuomus dimağ içün:)
Benim tahminime göre 73,500 - 74,325 arasında gel-gitler yaparak 74,000-74,350 ve 73,650'ye göre pozisyon alanları dökmek isteyebilirler ya da istemezler nebiliim ben. :confused:
Sp kısa vadede 1200-1203 üzerinde 1222 hedefi devam eder.
1188 kritik destek.
1175 altında short tutulmalı.
1200-1203 ve 1216 dirençler.
Jelibon.
Leona Lewis mi?
[quote=excali;227648]Leona Lewis mi?[/quote]
adele mesela...
12 ye kadar yokum.bol şansssssssssssss
Orta vadede,
Vixi allem edip kallem edip 15.00'a neredeyse getirdiler.
17.50 artık direnç.
Opsyon haftasında veya sonraki haftanın ilk günü tepeleme yapar.
Geri çekilme sınırlı kalabilir.
Sp 1200 üzerinde büyük resim direnç 1300 olduğundan dikkatli olunmalıdır.
Ha 1200 ü geçemezse zaten sorun yok.
1020 ve 1029 çift dibinin hedefleri minumum 1237 maximum 127X.
TOBO hedefi 122X-1250.
Biz formasyonları verelim piyasa ne yapacağına karar versin.
1200-1203 kritik diyelim üzerinde formasyonlar gerçekleşecekmi gerçekleşmeyecekmi bakalım.
Aşağıda da 1188 ve 1175.
Jelibon.
[url=http://urlal.com/][img]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/13/1356.jpg[/img][/url]
60 dk grafiklerde düzeltmenin gelmekte olduğunu habercisi gibi..73500 altı düşüş durumunda alt kanal bandını test edebilir.
Çin Grafik.
[quote=jelibon;227668]Çin Grafik.[/quote]
o üçgen değil çember::: batılı devletler yuan ın değeri yüzünden onu çembere almışlar. ille de yuan ın değerini arttıracak bu durum acaba bize nasıl yansır ona bakmak lazım.
[QUOTE=juliano;227670]o üçgen değil çember::: batılı devletler yuan ın değeri yüzünden onu çembere almışlar. ille de yuan ın değerini arttıracak bu durum acaba bize nasıl yansır ona bakmak lazım.[/QUOTE]
Çin hariç her yere yarar, ihracata yarar, ancak bilinmeliki bunun bir kısmı zaten fiyatlardadır.
Jelibon.
Yahu Pela amcam olmayınca hareket te bereket te olmuyor. O küsküyü vermeden kimse kılını kıpırdatmıyor. Bekle ki Pela amcam wc den dönsün.
[COLOR="Sienna"][B][SIZE="5"][COLOR="Red"]zicsd...[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]zero işlem cumadan kısa devam .. .[/B][/COLOR]
Sıkıntı devam ediyor şort devam...selçuki patron duruyormu shortlar
[QUOTE=last trader;227680]Sıkıntı devam ediyor şort devam...selçuki patron duruyormu shortlar[/QUOTE]
duruyor patron ... gol olur bence .. üvvvv .. ama forumun tadı yok .. bi tuhaflık var .. üvvvv :o
Resmen kumar oynatıyorlar, mali.de boşuna kıbrıslarda gazinolarda dolaşıyor gelse ya şuraya katılsa olmazmı sanki, öyle değilmi!
mentalrayden selamlar
[IMG]http://i44.tinypic.com/jhx5y8.png[/IMG]
[QUOTE=cencuz;227641]Benim tahminime göre 73,500 - 74,325 arasında gel-gitler yaparak 74,000-74,350 ve 73,650'ye göre pozisyon alanları dökmek isteyebilirler ya da istemezler nebiliim ben. :confused:[/QUOTE]
73350 olamaz mı,most çizgisi orada duruyor...brv
fXci sbobun durumu nasıl
[QUOTE=oguzhan;227698]fXci sbobun durumu nasıl[/QUOTE]
cuma son bardan bevrı kımrızı abi
[quote=yesilova;227697]73350 olamaz mı,most çizgisi orada duruyor...brv[/quote]
2 gündür pala bizlerle uğraşmadı. Yallah aşağıya dedi. Longçular kar'dan yedi, short'çular zarar azalttı. Daha iyiler hem long'dan hemde short'dan kazandı. 73,350 destek olurmu? Olabilir ama olmazsa da başka destek noktaları ararız olur biter.
[quote=selçuklu;227679][COLOR=sienna][B][SIZE=5][COLOR=red]zicsd...[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]zero işlem cumadan kısa devam .. .[/B][/COLOR][/quote]
Selçuklum,sap uzmanım,
Tavanın sapını dediğim gibi yaptım,kürek sapı olarak yerine ........