3 dalganın 1 dalgasını bitirdi düzeltmeyi yapıyor b u düzeltmenin c dalgası yani kısac soon sanş uzunlar için
Printable View
3 dalganın 1 dalgasını bitirdi düzeltmeyi yapıyor b u düzeltmenin c dalgası yani kısac soon sanş uzunlar için
Sazan kaçar.
Sağlıcakla kalın. Bol Kazançlar.
Classic Sazan SHORT'larsa yazmaya çalışırım.
sazan gitme boz ayı sahaya girecek simdi yedeklerden ısınmaya gönderdim. hakem simdi iceri alıyor [quote=sazan;211929]Sazan kaçar.
Sağlıcakla kalın. Bol Kazançlar.
Classic Sazan SHORT'larsa yazmaya çalışırım.[/quote]
yo yo lo de
VOBda işlem yapmayı bırakış kararıma bakıyorum da.
ulem diyorum, sen geleceği gören adammışsın. borsada ne para yapardın hee diyorum. :D:D
[quote=excali;211926]Sistemciler, sistemini geliştirmek isteyenler , senin bilgisayarlara el koyarlar hemen , herhalde..[/quote]
yok..bence onlara başkaları el koyar... şifreli mifreli ne lem bunlar, seçilmiş insanların anlamayacağı şeyler yazmak suçtur derler..hatta EFGNIN** isimli sistemime bakıp yunanlılarla işbirliği yaptığımı bile iddia edebilirler..ben daha geç doğdum ama 1969 öğrenci olaylarından bile sorumlu tutulabilirim...:..:...
Sarıkamış ı gezmeye gitmiştim, binlerce askerin karla birlikte toprağa karıştığı yerlere..orda çekilmiş fotoğraflarım var evde..nasıl tırsıyorum bir bilsen..Ruslarla işbirliği yapıyor veya Erzincan savcısı ile görüştü iddialarına delil yapılır diye.....:..::..::..:
oy oy oy..kapatalım bu konuyu...
gayri c dalgasıda bitti boz ayı sahada
Olacağı buydu bu kadar şortcuyla nasıl asa gidecez
ne fast ne slow ne de feast sat vermedi vallah
[quote=Astatin;211938]yok..bence onlara başkaları el koyar... şifreli mifreli ne lem bunlar, seçilmiş insanların anlamayacağı şeyler yazmak suçtur derler..hatta EFGNIN** isimli sistemime bakıp yunanlılarla işbirliği yaptığımı bile iddia edebilirler..ben daha geç doğdum ama 1969 öğrenci olaylarından bile sorumlu tutulabilirim...:..:...
Sarıkamış ı gezmeye gitmiştim, binlerce askerin karla birlikte toprağa karıştığı yerlere..orda çekilmiş fotoğraflarım var evde..nasıl tırsıyorum bir bilsen..Ruslarla işbirliği yapıyor veya Erzincan savcısı ile görüştü iddialarına delil yapılır diye.....:..::..::..:
oy oy oy..kapatalım bu konuyu...[/quote]
demek karsa gidersin haaaa:cool:
11 zonrası sibop sistemim short oldu gayri shorta geçtim
1/4 daha verdım..700..toplamda 3/4