100 den bı parca daha ...3/5 uzun...
Printable View
100 den bı parca daha ...3/5 uzun...
Selçuki patron sabah sıkıntı var demiştim,çözdüler bugün biraz sıkıntıyı yarına devam eder inş:)
geceye cumadan kalan shortlarla devam .. zisd .. avatar belli poz belli ..
[quote=Astatin;227485]ba ba ba..nerden dönüyo baaaaa....
[IMG]http://i40.tinypic.com/4hfdxl.png[/IMG][/quote]
bababababa ..nerden dönmüyo baaaa::::::
geceye uzum...herkese hayırlı aksamlar
[QUOTE=selçuklu;227490]geceye cumadan kalan shortlarla devam .. zisd .. avatar belli poz belli ..[/QUOTE]
üvvv beni pes ettirdiler 350 de üvvvvv
iyi akşamlar gençler..........geceye kısa........
yarın yeni bir gün..............
Sabah cumadan kalan longları kapadım
bi dahada kısa açmaya cesaret edemedim. Ama uzun yerleri yavas yavaş yaklasıyor geceye fılat
cümleten iyi aksamlar
patron sistem alda kaldı valla..ayem sori ayem so sori..hatta gosterge mahiyetinde 1 adet long ettim 125 den..üwwww
[QUOTE=Astatin;227504]patron sistem alda kaldı valla..ayem sori ayem so sori..hatta gosterge mahiyetinde 1 adet long ettim 125 den..üwwww[/QUOTE]
benim indik satta patron .. üvvv .. o yüzden müsterihim .. :o
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/dhxab61pe0.png[/IMG]
[quote=selçuklu;227505]benim indik satta patron .. üvvv .. o yüzden müsterihim .. :o[/quote]
şşşşşşşşşşşşşş yeni indik var da bizim haberimiz yok ha..taam oyle olsun..üwwwww...vay...:D:D
Olalalal..Longcu patronlar, tamda EMA(112)nin altında kapatmış..üwwww..acaba oncekiler gibi depecek mi, yoksa küskü will come with gap mi..üwww
[IMG]http://i39.tinypic.com/1zgdr93.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;227509]Olalalal..Longcu patronlar, tamda EMA(112)nin altında kapatmış..üwwww..acaba oncekiler gibi depecek mi, yoksa küskü will come with gap mi..üwww[/QUOTE]
patron boşver 112 emayıda .. bi anket açsana abi .. oy kullanayıım .. uzun süredir ilk kez müsterihim .. üvvvv :o:o
açtım anketi
[URL]http://www.voborsa.com/forum/12-nisan-gece-anketi-t5489.html?t=5489[/URL]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın, [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]13 Nisan Salı [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][U] GER TÜFE (a/a) (Mar) 9:00 %0,5 %0,5 Yüksek [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]GBP Dış Ticaret Dengesi (AB Dışı) (Şub) 11:30 -3,900Mlyr -4,834Mlyr Yüksek [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] GBP DCLG AB Konut Fiyat Endeksi (y/y) (Şub) 11:30 %6,2 Yüksek [/U][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] [B]USD Dış Ticaret Dengesi (Şub) 15:30 -$38,8Mlyr -$37,3Mlyr Yüksek [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD İthalat Fiyat Endeksi (a/a) (Mar) 15:30 %0,9 -%0,3 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik (Nis) 17:00 47,8 45,4 Düşük [/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD Fed-Daniel Tarullo Konuşacak 17:45 Orta [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]USD Hazine- T. Geihner Konuşacak 19:45 Yüksek[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] USD API ABD Ham Petrol Stokları (9 Nis) 23:30 1070K Düşük [/B][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Intel Corporation (INTC) 0.38 $ (Kapanış sonrası)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR="red"]TCMB Para Politikası Kurulu faiz kararı (19:00)[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine 21 ay vadeli iskontolu devlet tahvili ihraç edecek[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]T.C Hazine 10 yıl vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvili ihraç edecek.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B] Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]
cümleten günaydın bol kzançlar .. .
günaydın voborsa
Ozınce:ıs bankasının su anda rusya'da bır banka satın almayla ılgılı calısmaları suruyor
-aa-
Günaydın ayu ve boğa kardeşlerim ve tabiki flat olanlar....
Günaydın voborsanın yiğit ve yiğideleri...Ayu kardeşlerimin yüzü güleye başlamış az olsun...dünden kalan 1 long kontratım size feda olsun ayularım benim..amma sistem 800 fiyata rağmen hala alda... :) o yuzden henuz gurban olmuyor gosterge 1 aet longum...ehuehueuehe..üwwwwwww
bakalım neler olacak .. .. üvvvv .. :D:o
[IMG]http://i41.tinypic.com/1zwopih.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;227576]bakalım neler olacak .. .. üvvvv .. :D:o
[IMG]http://i41.tinypic.com/1zwopih.jpg[/IMG][/quote]
bu ne patron..ema kaç bu::::::::: deperse roasted&toasted bears olmasın..şşşş:::
astatin patron bak yukardaki sistemde alda patron .. 62500 de al vermiş saatlik hala alda .. nası sistem ama .. ben yaptım .. eheuhhue:::::::::
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar
[quote=Astatin;227573]Günaydın voborsanın yiğit ve yiğideleri...Ayu kardeşlerimin yüzü güleye başlamış az olsun...dünden kalan 1 long kontratım size feda olsun ayularım benim..amma sistem 800 fiyata rağmen hala alda... :) o yuzden henuz gurban olmuyor gosterge 1 aet longum...ehuehueuehe..üwwwwwww[/quote]
Asti,
Sen de benim gibi gitgide hissiz sistemlere kayıyorsun , dikkat.
Ama benim Classic Sazan bile dün satış verdi. :)
[QUOTE=Astatin;227577]bu ne patron..ema kaç bu::::::::: deperse roasted&toasted bears olmasın..şşşş:::[/QUOTE]
nereye depiyo patron tavukmu bu .. çökecek bence ...üvvv ::::::
[quote=selçuklu;227578]astatin patron bak yukardaki sistemde alda patron .. 62500 de al vermiş saatlik hala alda .. nası sistem ama .. ben yaptım .. eheuhhue:::::::::[/quote]
50000 tl ye sat bana patron...o ne patron ema(3-14) sistemimi..şşş
[QUOTE=Astatin;227582]50000 tl ye sat bana patron...o ne patron ema(3-14) sistemimi..şşş[/QUOTE]
söylemem patron .. çok özel bir sistem :D:D.. eheuhhehue :::::::::[COLOR="White"] 61-21 ema patron ..[/COLOR]:::
günaydın gençler.........
[quote=sazan;227580]Asti,
Sen de benim gibi gitgide hissiz sistemlere kayıyorsun , dikkat.
Ama benim Classic Sazan bile dün satış verdi. :)[/quote]
Valla öyle SAZAN patros;
Yok yok böyle iyi...Dönüp fast sistemlerle karşılaştırıyorum, püüüüüüüüü, yatayda maymuna dönmüşler.....böyle iyi bence..hem de çok iyi...:):)
PS: Graflarda gördüğün sistemde AL ile APK, SAT ile AÇIĞA SAT formülü aynı.. Fekat sanmaki unuttum, AL ile AÇIĞA SAT ı zorlaştır, APK ile SAT ı kolaylaştır inspiration unu boş geçtiğimi. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
astatin patron senden bişey reca etsem abi .. o saatlik sistemin testini ve grafını yapıştırabilirmisin .. yaparsan teşekkür ederim yapmassan sana bişey olmasın ...:o:D:D
Günaydın. 73,625 - 73,350 ve 72,800 destekler. 73,625 hem boa hemde ayular için çok önemli, kırılmaz ise yukarıyı hedefler.
[IMG]http://i41.tinypic.com/2jfd4p2.png[/IMG]
::::::
[quote=selçuklu;227590]astatin patron senden bişey reca etsem abi .. o saatlik sistemin testini ve grafını yapıştırabilirmisin .. yaparsan teşekkür ederim yapmassan sana bişey olmasın ...:o:D:D[/quote]
patron grafını yapıştırdım::::::
ama daha öncede dediydim, işyerinde ST çalıştırınca, al-sat sinyalleri grafda doğru çıkıyor ama ST özet raporundki rakamlar hatalı çıkıyor::::::
akşam evden yazarım patron..bence bu sistemi açık arttırma usulu satalım:cool::..:
[QUOTE=Astatin;227596]patron grafını yapıştırdım::::::
ama daha öncede dediydim, işyerinde ST çalıştırınca, al-sat sinyalleri grafda doğru çıkıyor ama ST özet raporundki rakamlar hatalı çıkıyor::::::
akşam evden yazarım patron..bence bu sistemi açık arttırma usulu satalım:cool::..:[/QUOTE]
olur patron .. sahibinden .. muayyer .. boyasız çiziksiz satak anasını satayım .. ehueuhe :D
[quote=selçuklu;227597]olur patron .. sahibinden .. muayyer .. boyasız çiziksiz satak anasını satayım .. ehueuhe :D[/quote]
yada patron, bireysel yatırımcıları boşver..bence senin bu sistemi kurumlara satalım... aracı kurumlara veya yazılım şirketlerine v.s....ürünün adı da hazır...
Selpatros v.1.0
herkese gunaydın..
74.250 mealiietli uzunlarımla bekliyorum..
bi reklam wardı o geldı aklıma (n) tuz...akar, akar,akar..:)
hayırlı seanslar..
basınn layn.. adamın asabını bozmayın...
Günaydın herkese........
Selçuklum stilistim,
Çizimin güzelde tekerlek sayısı uyumsuz 5 teker ve tekerlek boyları uyumsuz yuvarlanır bu araba....:cool: