-
[quote=Kennym;293584]aman allahım :)
kısalarım bıanda kara gectı :) ula karmasada bırak benım kısaları satmayı uzuna bıle gecmıs , hay kurum gıbı basına tas dussun kapanmıyoda uzunlar.... piffff[/quote]
yaf amma kısmetsiz adamsın arkadaş. doğru yöne yakaldında bu sefer kurumun azizliğinemi uğradın.... bi iki banada oldu kuruma yıktım faturayı.
Bu arada borsacı özgür geldi aklıma naptı acaba...(allah yardımcısı olsun)
-
[quote=Se_M;293588]yaf amma kısmetsiz adamsın arkadaş. doğru yöne yakaldında bu sefer kurumun azizliğinemi uğradın.... bi iki banada oldu kuruma yıktım faturayı.
Bu arada borsacı özgür geldi aklıma naptı acaba...(allah yardımcısı olsun)[/quote]
nooldu o arkadaşa ne zamandır yok ortalarda ..
-
Uzun süredir UP olan kvt sistemim az önce 83300 den NOTR e döndü. 83000 altında ise DOWN olur. Bilginize...
[URL="http://xat.com/vobixnet"][/URL]
-
[QUOTE=Se_M;293588]yaf amma kısmetsiz adamsın arkadaş. doğru yöne yakaldında bu sefer kurumun azizliğinemi uğradın.... bi iki banada oldu kuruma yıktım faturayı.
Bu arada borsacı özgür geldi aklıma naptı acaba...(allah yardımcısı olsun)[/QUOTE]
ya ortalık toz duman oldu emırler bırbırıne gırdı kurumun sıstemı coktu bu hengamede garip.. kurumu aradım ordan da gıremedıler sımdı acıldı.. ama bu karmasada nasıl olduysa ben poz kapatcam dıye uzuna gırmısım .. sımdı bakıcam nerden ne emır gecmıs... merak ettım sımdı...
-
ulen be flatlarken şorta geçsem süper olurmuş ama stratejide bu yok olmadığı içinde ana sistemin sinyali dışında işlem yapmıyorum sadece flat var oda 2.bir sistemin sinyali ile ;)tekrar teşekkürler strageist hocam
-
325 den tekrar long ühüüüüüü umarım çarpılmam erken dalmış olabilirim
-
evetttt strage hocam sana dediğimi aynen uyguluyorum ;)
-
palanın özel seansı başladı..
-
TAHVİL DÖVİZ hepsi göçüyor bu borsanın işine gelir ama bugün değil ya yarın ya da cuma günü belkide haftaya
-
600 den flat yeter bu kadar ama alacak bu herif fena şeyler düşünüyor gibi
-
işlerin yoğunluğundan tam da istediğim yere gelmiş ama kaçırdım neyse tekrar longa girdim 675 den :o
-
Yemedi bu sefer 525 den flat 675 den açtığımız zararla kapadık aslında 525 den açıp 700 den flatlayacaktım ama işler malum :..: bu arada artık yataya giriyor sanki verdiklerini geri almak için çarpma moduna geçecektir