[QUOTE=rex;292345]C3.3.5 hedefi > 1,3486...tarih 22-24 eylül......bukadar...sonrası C3.4 down ve finalde C 3.5.5...1,37xx (daha sonra netleştiririz...!).boks.[/QUOTE]
hadi inşallah abi ..
Printable View
[QUOTE=rex;292345]C3.3.5 hedefi > 1,3486...tarih 22-24 eylül......bukadar...sonrası C3.4 down ve finalde C 3.5.5...1,37xx (daha sonra netleştiririz...!).boks.[/QUOTE]
hadi inşallah abi ..
papazda tarihleri çoktan verdik....24 eylül zirveyi onaylarsa....4. dalga down yaşayacaz (%38 normali....ama agresif 3. d. sonrası daha geniş band şahsi öngörüm)....12 ekim final......şimdilik 3. yaşayalım,son hamleler çok kanlı....ben kademeli shorta geçtim ....bol şans !!!.boks.
[QUOTE=rex;292351]papazda tarihleri çoktan verdik....24 eylül zirveyi onaylarsa....4. dalga down yaşayacaz (%38 normali....ama agresif 3. d. sonrası daha geniş band şahsi öngörüm)....12 ekim final......şimdilik 3. yaşayalım,son hamleler çok kanlı....ben kademeli shorta geçtim ....bol şans !!!.boks.[/QUOTE]
abi stop ne olmalı sayımına göre .. tanımlı bi fiyat varmı .. ? tşk .. bende az bişey kısaldım bakalım ..
ASYA seans cover fırsatını 10 pipsle kaçırdım...yazık oldu....japler az daha bastıramadı 1,3286 dan döndü...ben 76 girmiştim...nasip değlmiş....şimdi ghortu geçirecem kafalarına....:::
[QUOTE=rex;292351]papazda tarihleri çoktan verdik....24 eylül zirveyi onaylarsa....4. dalga down yaşayacaz (%38 normali....ama agresif 3. d. sonrası daha geniş band şahsi öngörüm)....12 ekim final......şimdilik 3. yaşayalım,son hamleler çok kanlı....ben kademeli shorta geçtim ....bol şans !!!.boks.[/QUOTE]
1.37 hedef vermişiniz sanırım benmi yanlış anladım ama shortuda giydim bekliyorum demişiniz :) euro/tl uzunları kaapyıp bende kısaldım ondan ilgiliyim
ben stop kullanmam....riski poz < > teminat yöntemiyle çözüyorum....isterse 1,3520 stop koyabilirsin.....tercih meselesi
NU lar oluşmaya başladı graflarda ... üvvvvv
[IMG]http://ressim.net/a/upload/111c1b01.png[/IMG]
1,37xx > 12 ekim hedefli.....önce 3 bitişi kesinleşsin....5. hedefini netleştiririz...!!!
Biz de diyoruz Selçuklı patron nerede.. Patron buradan çıktı... :..:
Eur/Usd saatlikte 50 EMA'ya dikkat.. Son zamanlarda ciddi destek oldu...
[QUOTE=Strategist;292368]Biz de diyoruz Selçuklı patron nerede.. Patron buradan çıktı... :..:
Eur/Usd saatlikte 50 EMA'ya dikkat.. Son zamanlarda ciddi destek oldu...[/QUOTE]
::::::::::D:D:D:D:..::..::..: .. patron kanalizasyondan bi çıkayım hava alayım dedim .. buraya çıktı .. kanalın ucu ... ehehuehue :D:D:D:D
bi de dinamik analiz olayı var....benim zehirli sarmaşık dediğim...bakalım papazı tekrar hangi seviyelerde yakalayacak....+.
dayanamadım 81475 den kısaladım.ayuluk genimde var
passat