[quote=fXci;211907]yorum yok long devam gayri gelde 20 dakka bekle şinci[/quote]
Terse geleceksin 5-15-60 hepsini avlar bunlar özel yöntemleri var.
Printable View
[quote=fXci;211907]yorum yok long devam gayri gelde 20 dakka bekle şinci[/quote]
Terse geleceksin 5-15-60 hepsini avlar bunlar özel yöntemleri var.
[quote=sazan;211904]Ya Sazan kırılmasını istemiyorsa :)[/quote]
[B][I]seni severim....amma kıracam......parçalayacam.....[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]kayıtlara geçsin.........[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]önce can ..sonra canan.....[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]full.+full.....şortum yawwww..[/I][/B]
[B][/B]
.lelele.lelele
[QUOTE=Astatin;211903]
şşştt dalga geçme bozzz...yoksa, internet borsa forumları yorumcularını hatta üyelerini bile meclise seçtiririz haaa[/QUOTE]
patros saatlik bollun selamı var sana .. :o:o
[quote=Astatin;211909]gulp...sen diyene kadar hiç fark etmemiştim..yok abi, o şekil ideolojik bir şekil değil...duvara gölge yapıp yeğenleri eğlendirirken çekilmiş o foto..yoksa ideolojik olarak bir manası yok:):)[/quote]
sen yine de eli indir öyle çektir bi avatar resmi.
götürüverirler bak tergenekon pergenekon diye bi gezegen ismi uydururlar. :D
[QUOTE=belhal;211911]Terse geleceksin 5-15-60 hepsini avlar bunlar özel yöntemleri var.[/QUOTE]
avlasınnar abi ben dathill modundayım goymaz gayri.. yeterince avladım onu
[QUOTE=fXci;211917]avlasınnar abi ben dathill modundayım goymaz gayri.. yeterince avladım onu[/QUOTE]
fxci patron 11 sat verecek bence senin sistem .. :o .. bu son sinyal çok baaşrılı olacak bence .. üvvv.
[quote=sazan;211900]Philip K Dick okuyanınız var mı. Bilim kurgu yazarıdır. 20-30 yıl evvel yazdıkları bugün dünyada satır satır gerçekleşiyor. Gerçekleşmeyenlerde az zaman sonra gerçekleşir.[/quote]
bilime ,bir bilimkurgu,bir de sihirbazlık öncülük etmiştir tarihte...
EMF senaryosu yazarlar mı şimdi? EMF ile görüşmelerimiz başladı diye haber düşer mi?
[quote=unlimitted;211916]sen yine de eli indir öyle çektir bi avatar resmi.
götürüverirler bak tergenekon pergenekon diye bi gezegen ismi uydururlar. :D[/quote]
yok tahminimce bana daha sıra var... almanya, italya (<1940). endonezya, iran ve malezya örneklerine bakıyorum...tahminim bana sıra 2 yıl sonra falan gelir...:D
düşmez lem bu herkes short a* . .ehuehue vayy a* .. vayyy :o:o
[quote=Astatin;211923]yok tahminimce bana daha sıra var... almanya, italya (<1940). endonezya, iran ve malezya örneklerine bakıyorum...tahminim bana sıra 2 yıl sonra falan gelir...:D[/quote]
Sistemciler, sistemini geliştirmek isteyenler , senin bilgisayarlara el koyarlar hemen , herhalde..
[quote=sazan;211900]Philip K Dick okuyanınız var mı. Bilim kurgu yazarıdır. 20-30 yıl evvel yazdıkları bugün dünyada satır satır gerçekleşiyor. Gerçekleşmeyenlerde az zaman sonra gerçekleşir.[/quote]
bosajjj..örenkli türev açıklaması yaterli olmadıysa daha derine inebilirm..hatta 2 nci ve 3 üncü türevlere de örnek verebilirm....dng