-
[quote=selçuklu;236563]kalp kalbe karşıymış ::: ..yeni imzan güzel olmuş abi teprik ederim .. ehuehue.brv.brv:D ama duurm kısmında nteliksiz yazıyor abi .. o kısmı beğenmedim ... teprik edemeyecem ..:o:o[/quote]
selçuklum duruma ne koyiim diye düşündüm ,bişi bulamadım..
kendime bişi yakıştıramadım,hiçbir şeyle lekeleyemedim,o yüzden niteliksiz dedim abi yaa...
ama sen beğenmezsen değiştiriym....lelele
-
[QUOTE=saraylı;236570]selçuklum duruma ne koyiim diye düşündüm ,bişi bulamadım..
kendime bişi yakıştıramadım,hiçbir şeyle lekeleyemedim,o yüzden niteliksiz dedim abi yaa...
ama sen beğenmezsen değiştiriym....lelele[/QUOTE]
değiştir abi bence .. yürekli yap abi ... sana o yakışır bence .. .brv
-
[quote=selçuklu;236572]değiştir abi bence .. yürekli yap abi ... sana o yakışır bence .. .brv[/quote]
eyvallah abi,
değiştirdim ve çok duygulandım abi yaa...
beni öyle görmeniz güzelllllll....:o:);):rolleyes::cool:.brv.brv.brv
-
heh şimdi iyi oldu abi ... teprik ederim ... ..brv.brv.brv
-
ayın kaçındaydı yunanistan ın ödemesi.. o para ödendiğinde bi gün içi ralli olabilir.. aynı şekilde ödemezsede aşşa ralli :) 9 umuydu 19 u muydu
-
[quote=seagate;236577]ayın kaçındaydı yunanistan ın ödemesi.. o para ödendiğinde bi gün içi ralli olabilir.. aynı şekilde ödemezsede aşşa ralli :) 9 umuydu 19 u muydu[/quote]
bugün ödeseler bari adamların parasını,hem bana da ödeme yapmış olurlar...:..::..:
-
[I]Yunanistan[/I]'ın 19 Mayıs gününe kadar vadesi gelen borcunu [I]ödemek[/I] için 8,5 milyar euroya ihtiyacı var.
heh buldum bu galiba :) 19 unda ralli olma şansı varmı :) tarih açısından yupiii.. 19 unda ödese ralli olsa 28 mayıs jelibon abinin tarih.. zirve desek pehh.. veya ödeyemese 28 mayısa kadar düşüş üvvvvvvvv fifti fifti :)
-
halojen abinin grafikoyada uyar 28 inde 75000 :) üvvvv 8.5 yorgolar öder heralde.. ama uçaklardada mazot yokmuş ne edecekler :) erken ödeseler ne olur parite.. avrupa birliği yeniden canlanır.. ahaha :) rakamda ufak niye böyle karıştırıyorlar dünyayı ilginççç.. 8.5 milyar euro için 1 trilyon dolar erimiş borsalarda ahahah :)
-
S&P, ITALYA'NIN NOTUNUN INDIRILEBILECEGI KONUSUNDAKI PIYASA SPEKULASYONUNA ILISKIN YORUM YAPMAKTAN KACINDI
-MATRIKS-
[I]sylvyo kanka sana güveniyorum......o kaddar kadına para bitmiştir...[/I]
[I]bitmediyse elini öperim.........[/I]
[I]kısa devammm......[/I]
[I]67.600 isterim...hafta sonuna kadar olursa makbule geçer.......[/I]
-
tepmeyi bile bilemedi bizim eşşekler çok zaif:) fdow bi eksi olsa sabahında altına gelip 4. dalgayı 66binde bugün bitirecekler gibi üüüüüvvvv
-
dünkü en son tepki 70.750..bugün yurt dışı iyi olmasına rağmen koyduğu
tepki 70.525......alçalan tepeler devam ediyor......ilerleyen yapı bundan sonra
hızlanmalı artık....ya aşağı doğru yıkılmalı...yada sertçe dönerek bir önceki tepeyi
geçerek üstünde kalmalı......
-
her iki durum benim açımdan şortların kapanıp reverse olmak demektir....
ben ilk ihtimale ağırlık veriyorum..senaryoya sadık kalarak kısa devamm diyorum..
tersi olursa ne yapacağım belli.......kısa stop şartım 71.100 olarak değişmiştir...