[quote=ATHLON;376553]ula sevans mı yapcam,burayı mı okııcam..bı o ekrana bak bı bu ekrana bak..:))[/quote]
Patron,
KAç ekran var??:D
Printable View
[quote=ATHLON;376553]ula sevans mı yapcam,burayı mı okııcam..bı o ekrana bak bı bu ekrana bak..:))[/quote]
Patron,
KAç ekran var??:D
[quote=excali;376550]O zaman, "toprağa" mı yatırım yapıyorsun , patron?. Hem atlar daha iyi koşmaz mı toprak zeminde??.dng[/quote]
HAcıex,
did yu faynd out... Sadece AA değil, hemen hemen bütün yapı firmaları 5 yıl faizsiz kredi veriyorlar evlerini alırsan...var sen hesap et aslında ne "alıyor" olunacağını:D
geçen bir sahilde oturuyorum..bir amca geldi gazeteye bakıyo..yanındaki diğer amcaya bak bak şuna bak 5 yıl sıfır faiz diyorlar..genç olsaydım hepsini "alırdım" dedi... ah amca dedim eyiki genç değilsin:o
bu arada eş zamanlı olarak bütün gazetelerde şu yeni kanundan dolayı ev fiyatlarının %20 artacağı haberleri çıkmaya başlıyor... bana sanki 75-58 graşışı öncesi jölibut yorumları ve nostradamus bile Türkiye ayrışır dedi haberini anımsatıyor:D
[quote=The Tatar;376542]patron çok güçlü gözüküyor benimde gözüme :..:[/quote]
Bir daha bakıver....:eek::eek::eek::eek:
[quote=Astatin;376556]HAcıex,
did yu faynd out... Sadece AA değil, hemen hemen bütün yapı firmaları 5 yıl faizsiz kredi veriyorlar evlerini alırsan...var sen hesap et aslında ne "alıyor" olunacağını:D
geçen bir sahilde oturuyorum..bir amca geldi gazeteye bakıyo..yanındaki diğer amcaya bak bak şuna bak 5 yıl sıfır faiz diyorlar..genç olsaydın hepsini "alırdım" dedi... ah amca dedim eyiki genç değilsin:o
bu arada eş zamanlı olarak bütün gazetelerde şu yeni kanundan dolayı eb fiyatlarının %20 artacağı haberleri çıkmaya başlıyor... bana sanki 75-58 graşışı öncesi jölibut yorumları ve nostradamus bile Türkiye ayrışır dedi haberini anımsatıyor:D[/quote]
Eksi makas mı var???:..::..:
[QUOTE=excali;376558]Bir daha bakıver....:eek::eek::eek::eek:[/QUOTE]
vallahi yine öyle patron :..:
[quote=excali;376559]Eksi makas mı var???:..::..:[/quote]
makasın traştan ibaret olduğunu söylemiştim muhtelif gerekçelerle ve şekillerde...onların dışında aslında kelime de kendini ele veriyor...adındna belli..bunun adı makas..bi açılır bi kapanır...:D adam spread dememiş buna makas demiş yani..fark olacak deyu bişi yok:D
[quote=excali;376555]Patron,
KAç ekran var??:D[/quote]
ıkı tane ayfon war patron...
bırınden foporsa bırınden fop bakıom..:))
cümleten iyi akşamlar patronlar..
[quote=ATHLON;376562]ıkı tane ayfon war patron...
bırınden foporsa bırınden fop bakıom..:))[/quote]
Rus telefonu almadın mı patron? Daha ucuza bağlamaz mıydın?:p
bu sefer de kım verdıyse aldı malını..:)
ustelık 2000 puvan ustunde en düşüüün..hmmmsss..:)
mudis bir **nelik yapmaz, toşkel ffed ırıldaklık etmezse sabah -1500 gap olur.. 1 milyon çiçek açar...ondna daha fazla çiçek solar..yok daha az çiçek solarsa o zaman zaten eksi gap yapmayacaktır, artı gap yapar, solan taraf değişir....
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR...+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://www.caption-this.com/redneck%20cat.bmp[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=excali;376567][B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR...+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[/quote]
servis saatleri mi değişti naaiş..bu saate mesaj filan
[quote=Astatin;376568]servis saatleri mi değişti naaiş..bu saate mesaj filan[/quote]
Hızlı yaşıyorum ,aste.. 2-3 saatte seansı bitiriyorum..
Sen de bu saatlerde kaçıyordun? Mesayi mi var , aloooo???:::
sanırım piyasa da ky bırakmamış pala ve saz ekibi forumlardan öyle anlaşılıyor :o:(üüü
5 liklerde ufak ufak Nunu oluşmaya başladı zayıf bi yukarı tepki gibi şimdilik Ancak 60 lıklar dan tırsmıyor değilim :::
way be forum neydi ne oldu ya...
nerde butun bu ınsanlar..
hepsı mı battı...
bı garıp oldum...
burada zamanında (teknık ,elyıt,takas ,tahta,pala) esprileri havada uçuşurdu..
uwwwwwww:((
[quote=ATHLON;376634]way be forum neydi ne oldu ya...
nerde butun bu ınsanlar..
hepsı mı battı...
bı garıp oldum...
burada zamanında (teknık ,elyıt,takas ,tahta,pala) esprileri havada uçuşurdu..
uwwwwwww:(([/quote]
İmdii, sıradaki batacaklar gelsin.
Kaldı mı derseniz, bitmez ki.
[QUOTE=sazan;376636]İmdii, sıradaki batacaklar gelsin.
Kaldı mı derseniz, bitmez ki.[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng.dng biz akıllanmayız .dng.dng.dng.dng.dng.dng
[quote=sazan;376636]İmdii, sıradaki batacaklar gelsin.
Kaldı mı derseniz, bitmez ki.[/quote]
battıklarından değil baydıklarından gelmediklerini ümit ediyorum sn sazan..
[quote=ATHLON;376640]battıklarından değil baydıklarından gelmediklerini ümit ediyorum sn sazan..[/quote]
Günaydın,
Patron,
Sen de çok az yazıyorsun. Battın mı? üüüüüüüüü.dng
Aste, tahminime göre Çin Halk Cumhuriyetine ATM kurmaya gitmiş. Gelince düzelir topik..:..:
[quote=excali;376645]Günaydın,
Patron,
Sen de çok az yazıyorsun. Battın mı? üüüüüüüüü.dng[/quote]
batar da çıkar da...açar da kapar da...
olmadı gider bi bar açarım
cihangirde...
ismi ne olsun bangacı kedu..?:)
[quote=ATHLON;376648]batar da çıkar da...açar da kapar da...
olmadı gider bi bar açarım
cihangirde...
ismi ne olsun bangacı kedu..?:)[/quote]
Adını Feriha mı koydun , patron?
Şu anda kaç site açık önünde?
[quote=excali;376649]Adını Feriha mı koydun , patron?
Şu anda kaç site açık önünde?[/quote]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=NgF6BPAUbEU[/URL]
bu su hiç durmaz keduu..:)
[quote=ATHLON;376654][URL]http://www.youtube.com/watch?v=NgF6BPAUbEU[/URL]
bu su hiç durmaz keduu..:)[/quote]
Actung,
Şu anki BAr'ının ismi ne?
gapla açılınca işlem yapasım gelmiyor daha doğrusu poza giremiyorum .dng
[quote=a.kaya;376659]gapla açılınca işlem yapasım gelmiyor daha doğrusu poza giremiyorum .dng[/quote]
Dalır bu haldeyken , benim de hiç uzayasum gelmiii...:cool:
ne iğrenç bir çıkış şekli poza girsen giremiyorsun longada shorta da gap yüzünde çok marj oluştu :(
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=-g93VrNabEE&feature=related[/URL]
sakin sakin üstünde oturmak lazım...ruhlarınıza gelsin sevgili trader lar..:)
Enerji E=mc^2 değil mi formülü?
Bu durumda Aynştayn, 2 kere emsi mi yemişş??:p
[IMG]http://www.cats-on-tshirts.com/images/cat_designs_280x280/design_thinkGreen.jpg[/IMG]
[QUOTE=excali;376668]Enerji E=mc^2 değil mi formülü?
Bu durumda Aynştayn, 2 kere emsi mi yemişş??:p[/QUOTE]
patron gecen gun bu teoriyi unutmamızı saglayacak bir bulgu oldugu acıklandı , detayları net aktarmamışlar ama , soylendigine gore ışık hızından daha hızlı hareket eden parçacıklar tespit edilmiş.. yakında açıklayacaklarmış galiba .. .dng.dng.dng.dng aynstayn reyize ayıp oldu ..
rastgele patronlar..
dünkü güçlü görünüm fake değilmiş,bozsaymışık tövbemizi iyi olacakmış :)
70 bin üstündeki piyasa 72 bini deneme potansiyeli taşıyor bence patronlar,gorkutmak gibi olmasın elbet :)
son mesajımdan sonra astatin patronun gorkutma uyarısı yapması lazımdı :)
[quote=The Tatar;376683]son mesajımdan sonra astatin patronun gorkutma uyarısı yapması lazımdı :)[/quote]
Patron,
Astiton'u kim gokutmuş? Ortalarda yok Astiton. Gırmızı kart görmüş müydü? Sen hatırlıyor musun, patron?
[quote=excali;376686]Patron,
Astiton'u kim gokutmuş? Ortalarda yok Astiton. Gırmızı kart görmüş müydü? Sen hatırlıyor musun, patron?[/quote]
fair-play ödülü var kendisinin yemez bence gırmızı kart,ama ikinci sarı olabilir :..:
gazı kaçtı piyasanın,gün bitti..
gap e kurban bir gün oldu maalesef..
[quote=The Tatar;376690]gazı kaçtı piyasanın,gün bitti..
gap e kurban bir gün oldu maalesef..[/quote]
PAtron,
Aybed'imi gördün mü? Ekran başından kalkamadım için böyle piyasayı izliyorum. Ekranım nasıl?? .dng.dng
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2144/2190809335_27531f0472_o.jpg[/IMG]