öngörü anlaşılırda öyle bi yorum mu var yav ?..
Printable View
öngörü anlaşılırda öyle bi yorum mu var yav ?..
bence dow callavi yukarı gidiyo komplo teorik yalan mübarek kim kazanır 11650 den biz mi hadi canım nerde biz de ele endax..??
[quote=nanodeal;308984]3000 puan civarı artı hemide saatlik graftan bile..) bi cümle[/quote]
aceleci olma derim fıçırlar eksi açarsa değil artı eksi bile açarız.87200 üstüne çıkmadıkça bence düşüş bitti sayılmaz oraya çarpar dönebilir bence bu hafta iniş çıkışlarla çarpa çarpa süründürecek gibime geliyor nedense:(
[quote=a.kaya;308996]aceleci olma derim fıçırlar eksi açarsa değil artı eksi bile açarız.87200 üstüne çıkmadıkça bence düşüş bitti sayılmaz oraya çarpar dönebilir bence bu hafta iniş çıkışlarla çarpa çarpa süründürecek gibime geliyor nedense:([/quote]
tamam olmam
3000 olurmu ne dersin a.kaya?
senin prof ankette sığınak bulmuş diyolar trabzon pajero arası a.kaya bi çözsen şu bizim işi yav?
adamın arkasından konuşulmaz doğru yapıyon a.kaya
oy işi demode zati Astatin fe de Selçuklu fe daha kimler haklı bi durum okurlar mokurlar..
dow kapanış 11222 ayhanrakamsal bi nickel tahmini 53 le bitsin tamam 11253 yakıştı harbi ))
[quote=nanodeal;309004]oy işi demode zati Astatin fe de Selçuklu fe daha kimler haklı bi durum okurlar mokurlar..[/quote]
nano kardeş forumu msn gibi kullanıyorsunc:D sanırım yıldızlarını artırmak için yazıyorsun 1 cümleyi 3 e 5 bölüyon seni kurnaz seni :..: :..: :..:
atma ya ne bu edebiyat forumumu sığınaktayız diyo adam allah aşkına a.kaya'cım biraz layık ol lütfen..
yıldızım artmışmı dedin bana
pardon,' yıldızın', 'demiş' derken..
anketçi değilmişin ya a.kaya ayıbediyon
[quote=trader38;308966]Bu arada önceden bloguma gelip son zamanlarda çok devamsızlık yapan arkadaşlara ince bir sitem ederim. mesela Astatin,enorton,eloy,flexy,sekube ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar. :( Hele bi quenn ablamız vardıki vedasız ayrıldı :(:(
tamam ben gündüzleri saat 3 den sonra katılıyorum ama çok değerli arkadaşlar değerli bilgileri paylaşıyorlar. kapımız hep açık. Müsait oldukça hepinizi bi çay içmeye bekleriz.:)))[/quote]
enorton çarşıda dır kesin :) de queen apla nerde harbii, bıraktı sanırsam vob'u:confused:
[quote=nanodeal;309020]anketçi değilmişin ya a.kaya ayıbediyon[/quote]
flatım gerek yok ankete şort long olsam girerdim
EURUSD burada durmazsa 1.00'da anca durur... :)))
ah be strobaba, yanmadım hiç bir şeye kadar eurusd ye yandığım kadar..ühü
[quote=zozo;309021]enorton çarşıda dır kesin :) de [B]queen apla nerde harbii, bıraktı sanırsam vob'u:confused:[/quote][/B]
Bir arkadaşa bıraktığını,tüm tanıdıklarada bırakmalarında fayda olacağını tavsiye etmesini istemiş....Her bakımından.....brv
[quote=zozo;309021]enorton çarşıda dır kesin :) de queen apla nerde harbii, bıraktı sanırsam vob'u:confused:[/quote]
vardır bi bildiği ancak harbiden kurallar iyice ky nin aleyhine işliyo artık teknik bilgisi ve sistemi olmayanın harbiden şansı çok az bu arena da :(
[quote=trader38;308966]Bu arada önceden bloguma gelip son zamanlarda çok devamsızlık yapan arkadaşlara ince bir sitem ederim. mesela Astatin,enorton,eloy,flexy,sekube ve ismi aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar. :( Hele bi quenn ablamız vardıki vedasız ayrıldı :(:(
tamam ben gündüzleri saat 3 den sonra katılıyorum ama çok değerli arkadaşlar değerli bilgileri paylaşıyorlar. kapımız hep açık. Müsait oldukça hepinizi bi çay içmeye bekleriz.:)))[/quote]
metopatro,
evvela öğretmenler gününü kutlarım....brv.brv.brv
chat olayına gelince, gündüz ben zaten gelemiyordum bildiğin üzere..geceleri de artık gelemiyorum işlerin yoğunluğu gelir gelmez zıbarmak durumları falan..çok nadir bakıyorum o zaman da başka kimse olmuyır..ü[url]www..[/url]. KUIN doğru yolu bulup VOB u braktı sanırsam.. iyi gızdı valla..iyi de etti bence..üw
bursa alıır sebai dü olsun düs se bile değil.. tek fark yani sistemci a.kaya..
[quote=Astatin;309025]ah be strobaba, yanmadım hiç bir şeye kadar eurusd ye yandığım kadar..ühü[/quote]
Patron ben de eurusd'da short-flat short-flat yapa yapa gittim, hareketlerin kaymağını flat'de geçirdim... :o :o :o Halbuki bu ay sadece 60 dk'da sistemime uysaydım kapının önüne çekmiştim şimdi Bugatti Veyron'u... :..:
ya düs'se ossun kabülumdur kabulüm ))
yemişiz oluyoda atarken niye olmuyomuş sanki pee bizim piyasa gibi 3 atalım bide sonra 4. yü kovalar atarık belkim belli mi olur Bursa bu yani..))
ula dow al şu bursa'nın acısını son iki bari ((
bizim forum herkese farklı saat dakka free style oh ne ala..
He walla ne iyi dedin, agzina saglik nanodeer cim.:::
gürültü yapmayalım da fazla aman diyim pek bi sakin buralar malum ya 'durumunu: ...' yeni fark ettim), sen sağol canım..
yeni başlamışın diyolar PostacıLa), hoş geldin bali, şşşt..
Hosbulduk, Ya walla sorma yeni basladik, caktirma.
anlıyom onu daha yeni yeni görüyoruz nickini şunun şurası zaten..
[QUOTE=Strategist;309031]Patron ben de eurusd'da short-flat short-flat yapa yapa gittim, hareketlerin kaymağını flat'de geçirdim... :o :o :o Halbuki bu ay sadece 60 dk'da sistemime uysaydım kapının önüne çekmiştim şimdi Bugatti Veyron'u... :..:[/QUOTE]
sitragetist abeyim hizli mentali heç ellemeden eur usd 60dk ya uyguladım seninkiynen benzer gorunume geldi namıssız hafif üstünde oynasam aynı yerelerden al sat deycek... ::: .kom
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/1964/sisteme.png[/IMG]
grafta 1.36 cepte diyo en kötü kısa vade ne kaldıki yıl sonuna fXci.. yaptım olacak demişin yapmışın olmuş valla..)
1.3460 gözü kapalı bırak hiç ellemeyi felan filan bayım..
119 pips banko hatta ve hatta 2** pips el kolay olabilu fXci, sen daha iyi biliyon..
[quote=Astatin;309028]metopatro,
evvela öğretmenler gününü kutlarım....brv.brv.brv
chat olayına gelince, gündüz ben zaten gelemiyordum bildiğin üzere..geceleri de artık gelemiyorum işlerin yoğunluğu gelir gelmez zıbarmak durumları falan..çok nadir bakıyorum o zaman da başka kimse olmuyır..ü[URL="http://www.."]www..[/URL]. KUIN doğru yolu bulup VOB u braktı sanırsam.. iyi gızdı valla..iyi de etti bence..üw[/quote]
Teşekkürler abi.
Günaydın Kolay Gelsin
Günaydın Vobcularrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın popcular :)