-
[quote=saraylı;236455]grafiklere tekrar baktım:
ov li hareket aşağı devam ediyor yani 4.dalga ...yön aşağı...
kv de ise dünden beri beklediğim tepkiyi yapamadı,bugün görülen 69.775 üzerndeyiz şu anda ve 71.300 civarına bir tepkiyi normal addederim...
oraya kadar bir tepki gelirse sonra daha güzel düşer...:D
1000 puanlık bir marj olabilir yukarda..???
sonra boom....boks.[/quote]
Abi benim acemice sayıma göre 73600 den gelen 5dalgalık bir itki bitti gibi. 69775 e ya 4.c ya 4.e yada 4.c.1 etiketi koyup tepkinin boyutuna bakmayı düşünüyorum. ne dersin?
-
ahanda spotaki .. takoz ed ... dikaktli olmakta fayda var bence .. üvvv .. :o:o
[IMG]http://i39.tinypic.com/1551g84.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=selçuklu;236503]ahanda spotaki .. takoz ed ... dikaktli olmakta fayda var bence .. üvvv .. [/QUOTE]
+.
kafamdaki yapıya cuk oturuyor selçuklu kardeşim... bunun takipçisiyim... saygılar
-
[QUOTE=halojen;236506]+.
kafamdaki yapıya cuk oturuyor selçuklu kardeşim... bunun takipçisiyim... saygılar[/QUOTE]
abi günlükler falan bozulmadan .. tepmesi lazm bence tepecekse ... stratejim 70000 üstü long altı short kovalamak .. tabi strategistlerin patronu strategist patronun müsadesiyle .. :D:o:o.
-
[quote=selçuklu;236501]saraylı abi .. bu içiçe düşüş .. 7 dalga .. kafamı karıştırıyor .. itki değil gibi abi düşüş .. 4. dalga bitmiş olabilir abi dkkatli olalım bence ... overlap 7 olabilir abi .. üvvv:o:o:o
[IMG]http://i42.tinypic.com/2aju9g5.jpg[/IMG][/quote]
selçuklum dikkatli olalım doğru...;)
bence 3 dediğin yer a; 6 dediğin yer b; 7 dediğin düşen dalga da 4.c...
şimdilik bu sayımda sorun yok...bütün mesele bu flat 4.dalgadan kaynaklanıyor,bir aşağı bir yukarı trend vermiyor...
insanlar da kafası kesik horoz gibi bir aşağı bir yukarı gidiyor...:(
normal şartlarda ov li düşüş devam etmeli...tepkiler olacak...
66-68 hedefim devam....
DBS=72.725 e geri çekildi....
-
[quote=trader38;236502]Abi benim acemice sayıma göre 73600 den gelen 5dalgalık bir itki bitti gibi. 69775 e ya 4.c ya 4.e yada 4.c.1 etiketi koyup tepkinin boyutuna bakmayı düşünüyorum. ne dersin?[/quote]
69.775 bence 4.c.3.1 ya da 4.c.3.2.b olmalı traderım...
oradan bir tepki gelmeli dedim ve geliyo da zaten ama zayıf olabilir,beklentim...:confused:
-
selçuklum ;takozunu çok beğendim ama 4.dalga dibi biraz daha aşağı gelmeli...:)
-
[QUOTE=saraylı;236521]selçuklum ;takozunu çok beğendim ama 4.dalga dibi biraz daha aşağı gelmeli...:)[/QUOTE]
saraylı abi .. eğer ed sayımı doğruysa .. takozun 4 ünde .. 5. dalga altın vuruş için .. sert hareketler olabilir .konsolidasyon falan . . direk cart diye alacaklarını bende düşünmüyorum ... biraz yatay saçma hareketler olacak gibi .. . daha aşağı gelebilir .. tabi.. bakalım abi hayırlısı .. .. .:o:o:)
-
[quote=selçuklu;236508]abi günlükler falan bozulmadan .. tepmesi lazm bence tepecekse ... stratejim 70000 üstü long altı short kovalamak .. tabi strategistlerin patronu strategist patronun müsadesiyle .. :D:o:o.[/quote]
Stratejiyi kim kaybetmiş de biz bulalım sayın patron... :) Ama bence de çok pis tepecek... O yüzden dünkü long'ları hala koruyorum.. DAX açılana kadar çok pis ayu tuzağı yaptı ama yemedim.. DAX açılıp direkt ralli moduna geçince havası söndü Pala'nın... :) Toplantı manyağı oldum pek yazamam artık akşama kadar ama kapanış tahminim 99.975 civarı falan... Artı eksi 1-2 kademe fark olabilir.... :..:
-
[IMG]http://i44.tinypic.com/xo16cm.jpg[/IMG]
-
selçuklum tam şimdi bu tobo yu düşünüyodum ,bu kadar olur yani....brv
hedefi 71.300 civarı bişey olsa gerek...:)))
-
kalp kalbe karşıymış ::: ..yeni imzan güzel olmuş abi teprik ederim .. ehuehue.brv.brv:D ama duurm kısmında nteliksiz yazıyor abi .. o kısmı beğenmedim ... teprik edemeyecem ..:o:o