-
[QUOTE=aliveli;417962]kesin olarak yeni ayada düşeriz diyemiyoruz değilmi?belki bardley yarın orada yükselen dip yapıp yeni aya artacaz.????[/QUOTE]
Bradleylere o kadar güvenmem. Çalışmaz değil çalışır ama çalışmadığı da çok. Ayrıca bradlyler daha çok sp tarihleridir.
Yeni aya düşecez ya da artacaz kesin olan bu ya artar ya düşer durumundayız zaten öyle olacak ama bu dolunay bunun hangisinin olacağını vermemiştir.
Normalde dolunaydan yeni aya artmalıyız bu etek olur.
Ama düşersekde Y dalga düşüş dalgası olduğundan çok da anormal bir durum olmaz.
Risksiz trader mutlaka yeni ayı beklemelidir. Yeni ayda bir daha durum değerlendirir.
Jelibon.
-
[QUOTE=fotomidyat;417974][IMG]http://g1210.hizliresim.com/12/8/ds27h.jpg[/IMG]
usta dikkat ettim geçen hafta boşluk kapandı bunu gece bırakmışlar değişime uğramadı[/QUOTE]
O boşlukara dikkat edin boşluk her zanan hemen dolacak diye kesin birşey yok, bir yükselişden bahsedeceksek 200 saatlik hoyu pivot alın. Altında olmak hoş değil.
Jelibon.
-
ısrarla bu bölgeyi bırakmıyor altın kımayacağım diye çizgiyi direniyor... kaç kez denedi sabahdan beri bu bir referans olurmu ağa sana ? parite çötü almanya amerika çöktü ama altın inadını duruyor burada... ?
-
gümüş
Bugün
dirençler 34.40-34.83 ve 35.02-35.20.
destekler 33.50-33.80 ve 32.70-33.00.
Jelibon.
-
-
[QUOTE=Vob Trader;417978]ısrarla bu bölgeyi bırakmıyor altın kımayacağım diye çizgiyi direniyor... kaç kez denedi sabahdan beri bu bir referans olurmu ağa sana ? parite çötü almanya amerika çöktü ama altın inadını duruyor burada... ?[/QUOTE]
Vobtrader geçen hafta dibi bildiğin gibi pazartesi, bu hafta geçen hafta gibi pazartesi yine dipdeyiz.
Bu hafta pazartesinden sonra gelecek dip tehlikeli olacak dönecekse bugün dönmeli.
200 saatlik ho pivot.
33.70 altı kapanış 1760 altı kapanış olumsuz olur.
Jelibon.
-
34.48 ve 34.83 üzerinde yapılmayan pazartesi kapanışı düzeltmenin devam edebilceği anlamını taşır.
Bu pazartesi kapanış bazında bu iki değer ve 33.70 kritiktir.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;417981]Vobtrader geçen hafta dibi bildiğin gibi pazartesi, bu hafta geçen hafta gibi pazartesi yine dipdeyiz.
Bu hafta pazartesinden sonra gelecek dip tehlikeli olacak dönecekse bugün dönmeli.
200 saatlik ho pivot.
33.70 altı kapanış 1760 altı kapanış olumsuz olur.
Jelibon.[/QUOTE]
hala duruor cumaki lot.. dün gece uyuya kalmışım malı veremedik :(
-
[QUOTE=Vob Trader;417983]hala duruor cumaki lot.. dün gece uyuya kalmışım malı veremedik :([/QUOTE]
Önünde taze 5 gün olacaktı o pozda olmasan şimdi hem zararda hem riskdesin.
Jelibon.
-
[QUOTE=jelibon;417984]Önünde taze 5 gün olacaktı o pozda olmasan şimdi hem zararda hem riskdesin.
Jelibon.[/QUOTE]
bundan evvelki tarım dışı günü 1645 e kdr verip sert almışdı. ee bu tarım daşındada sert verdi işde alır diye bekledim amaalmadı daha çok verdi :( umudum bu noktalar... çok fazla denedi bugün 5kez denedi ve kırmadı. inş u sefer koparır yukarı maliyete gelsin satıp kapicam bir süre bakmicam piyasaya zaten...
-
[QUOTE=Vob Trader;417985]bundan evvelki tarım dışı günü 1645 e kdr verip sert almışdı. ee bu tarım daşındada sert verdi işde alır diye bekledim amaalmadı daha çok verdi :( umudum bu noktalar... çok fazla denedi bugün 5kez denedi ve kırmadı. inş u sefer koparır yukarı maliyete gelsin satıp kapicam bir süre bakmicam piyasaya zaten...[/QUOTE]
O tarım dışında q3 yoktu ortada bu tarım dışında q3 var zaten ortada.
75-78 üzeri yani 200 saatlik ho üzerinde ancak yükseliş tutulur.
Jelibon.
-
valla bu kafayla giderse esas işimi bırakacam kendi işimi yapamaz hale geldim ne kadar pis şeymiş yaho