now on the way
Printable View
now on the way
[QUOTE=Astatin;376473]bu arada dıtatar,
6 hafta üst üste sayısal da 4 tutturma + süper lotoda 1 kez 4 tutturma + bu hafta şans topunda 3+1 tutturma sonrası c.tesi sayısal da 3 e düştüğümden, oltaya vuran lüferi kaçırdığımı anlamış oluyorum..üwwww.. yine de bu akşam 2-8-10-61-64 ü banko yapmaktan imtina etmiyore...hehehe[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;376475]hehehe..mecbur ıynucan bu sayıları dıtatar..düşünsene ya çıkarsa 5 ide..vay be herif dediydi oynamadık diye bin pişmanlık 1 gram ayıp örtmez biliyosun:..:[/QUOTE]
yarış literatüründe senin durumuna tabela içinde gezinmek derler patron heran potalayabilir,finişi önde geçebilir yani beraat edebilirsin :..:
bu arada performansına güvenerek sana ortak oluyorum :::
[quote=Astatin;376480]nooolttii enerji içeceğimi içtin bu sabah hem erken uyanmışsın hem de seri soru atışşş..bak güzel oldu bu...Seri Sonu / Seri Soru..hehehe..Seri Sonu SOrular burda geeeeelllllll[/quote]
Noooolllttttiiiii??:..: Redmouse içtim de geldim..:..:
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-QqjQF4FgF0M/TYkhVxtlEDI/AAAAAAAAA7I/0sJpm4T6-AE/cody+u+take+this+red+mouse+I+puncha+your+face.jpg[/IMG]
[quote=The Tatar;376484]yarış literatüründe senin durumuna tabela içinde gezinmek derler patron heran potalayabilir,finişi önde geçebilir yani beraat edebilirsin :..:
bu arada performansına güvenerek sana ortak oluyorum :::[/quote]
:Dyou can easily realise:D patron yalnız bir de metafizik olayı var..hissettiğin sayıyı yazarsan büyü bozulurmuş...yazdım diye büyü bozulmuş ve çıkmıyor olabilore... ne kadar disclose o kadar istop:D
[quote=The Tatar;376484]yarış literatüründe senin durumuna tabela içinde gezinmek derler patron heran potalayabilir,finişi önde geçebilir yani beraat edebilirsin :..:
bu arada performansına güvenerek sana ortak oluyorum :::[/quote]
:D:Dhayret nassı olduda bangacı kedi, tabela içinde gezen bir gedi resmi koymadı mu mesajın üzerine..ehehehehe.....
ps: 24 ü de ekle
Metin Şentürk bile görüyor...oğa göre..hata olmasın...
u can easily ,u can easiliiii,
u can easiliiii,e u can iiiziliiiiiii....
realiseeeeeee...
şu anda karşımda mark daglıs ın bı sözü asılı duvarımda...onu daha iyi anlıyorum...der ki, treydır psıkolojısı ,mevcut ve anlık değişen fiyat ve kotasyonları çok hızlı bır şekilde kabul edebilmeli ve ona göre harekete geçebilmeli...
hey gidinin tontonu markk...:)
[quote=Astatin;376487]:D:Dhayret nassı olduda bangacı kedi, tabela içinde gezen bir gedi resmi koymadı mu mesajın üzerine..ehehehehe.....
ps: 24 ü de ekle[/quote]
Pangada tabela kalmamış. Üzgünüm, aste...:)))
Tezgahaltı veya tezgahüstü Sopa versek.??:..:
[IMG]http://catlovingcare.com/wp-content/uploads/cat-book-publications/Cutest-Cats-in-The-World-cat-photo-contest-and-book-v1.jpg[/IMG]
re - long :)
[quote=Astatin;376489]Metin Şentürk bile görüyor...oğa göre..hata olmasın...[/quote]
.lelele.lelele.lelele.kom.kom.kom
69450 / 69475 stres tavan yaptı bende..
69000 istop olmak üzere full long !
[quote=The Tatar;376498]69450 / 69475 stres tavan yaptı bende..
69000 istop olmak üzere full long ![/quote]
Gorgutma patron..üw
[quote=Astatin;376499]Gorgutma patron..üw[/quote]
istop belirttik patron gorkmaya gerenk yok :)
[quote=Astatin;376499]Gorgutma patron..üw[/quote]
70 bine eriştiğimizde apsd den gorkmam eyi olmuş yalnız :..:
vay arkadaş :(
dublede yapmadık iyimi :(
[quote=The Tatar;376511]dublede yapmadık iyimi :([/quote]
duble ne , patron??
56.500 ü izlemeye devam. üvv
[IMG]http://www.fantastikresimler.net/wp-content/uploads/2010/11/cat-watching-the-football-match-official-300x225.jpg[/IMG]
[URL="http://www.darbedensonraikincikarlıgunikikezsorttan1600puanegercoktepersesortacarimyoksafilat.com"]www.darbedensonraikincikarlıgunikikezsorttan1600puanegercoktepersesortacarimyoksafilat.com[/URL]
dow 10300 kapar..ehuehuehe...RS
dalır 1.86 oldu... teprik ederim...üüü
[URL="http://www.kendimiokyanusajetskiylebırakılmışsörfyapıogibihissediyorum.edu.tr"]www.kendimiokyanusajetskiylebırakılmışsörfyapıogibihissediyorum.edu.tr[/URL]
[QUOTE=excali;376525]dalır 1.86 oldu nerdeyse. teprik ederim...üüü[/QUOTE]
abarrttıkca abartıyolar .. herkes shortta kolay kolay bırakmayacaklar gibi .. hatta ilk etapta 2,08 e kadar cıkacak goorunuyor dolar.. az da pala abartmasıyla 2,5 gosterır o aralıktanda shortlar pala dayı sonra ver elını asagı .. parite 1,20 ye göre hedef . 11000 poz actılar bugun piuvvvv resmen nakit emiyo sünger :)
yukardakiler tamamen sallama senaryolardır..
[quote=ATHLON;376526][URL="http://www.kendimiokyanusajetskiylebırakılmışsörfyapıogibihissediyorum.edu.tr"]www.kendimiokyanusajetskiylebırakılmışsörfyapıogibihissediyorum.[COLOR=red]edu.tr[/COLOR][/URL][/quote]
çok didaktik olmuş patron..teprik ederim
[quote=ATHLON;376526][URL="http://www.kendimiokyanusajetskiylebırakılmışsörfyapıogibihissediyorum.edu.tr"]www.kendimiokyanusajetskiylebırakılmışsörfyapıogibihissediyorum.edu.tr[/URL][/quote]
cetski eğitimin olmadığı için mi "edu.tr sitesi", patron???.dng
[QUOTE=excali;376512]duble ne , patron??[/QUOTE]
180 derecelik bir cayış diyeyim :)
[quote=Kennym;376527]abarrttıkca abartıyolar .. herkes shortta kolay kolay bırakmayacaklar gibi .. hatta ilk etapta 2,08 e kadar cıkacak goorunuyor dolar.. az da pala abartmasıyla 2,5 gosterır o aralıktanda shortlar pala dayı sonra ver elını asagı .. parite 1,20 ye göre hedef . 11000 poz actılar bugun piuvvvv resmen nakit emiyo sünger :)
yukardakiler tamamen sallama senaryolardır..[/quote]
Herşey olabilir. Bir de bakmışsın terse dönüvermişler..
ula yine güçlü tutayor bu..gayatron ne iş mudis filan mı yoksa.ehueh
[quote=The Tatar;376530]180 derecelik bir cayış diyeyim :)[/quote]
Asti'nin lugattaki reverse ile aynı şey mi bu?
Di tatar ,
Bu kadar teknik konuşmayalım. Ayb oluyor. Fitbol terimlerini biraz az kullanalım..:..::..:
[quote=excali;376512]duble ne , patron??[/quote]
[quote=The Tatar;376530]180 derecelik bir cayış diyeyim :)[/quote]
o durumda benim cümlem genelde şöyle olur.
eğer zararla kapanıyorsa
"way** istop ve duble çekip şort/long"...
eğer karla kapanıyorsa
"şort/long kavırma ve long/şort"
reverse gibi gavuryan terimler bize ters:p
"güçlü gösteriyorsa zayıftır, zayıf gösteriyorsa güçlüdür" mantalitesi eğer son 30 dakika çalışıyorsa ertesi gün fecibirgapolur der eski vopçiler
[quote=Astatin;376536]o durumda benim cümlem genelde şöyle olur.
eğer zararla kapanıyorsa
"way** [B]istop [/B]ve [B]duble[/B] çekip[B] şort/long[/B]"...
eğer karla kapanıyorsa
"[B]şort/long[/B] kavırma ve [B]long/şort[/B]"
reverse gibi [B][COLOR=red]gavuryan[/COLOR][/B] terimler bize ters:p[/quote]
Aste,
bold kelimeler , nasıl terimler?.dng
yalnız varya, Ayla'yı bile unuttum ama geçen haftaki 2xxx puanlık kazığı unutmadım..çıakrmaya 500 puan kaldı ama, mevzu o değil..şok etkisi çok yüksekti ve alternatif getiriden mahrum braktı o şok beni..ula 78-79 dan nassı şortlamadık hala inanamıyore...neyse demekki acil 10,000 puan almamız lazım palatron dan
[QUOTE=Astatin;376537]"güçlü gösteriyorsa zayıftır, zayıf gösteriyorsa güçlüdür" mantalitesi eğer son 30 dakika çalışıyorsa ertesi gün fecibirgapolur der eski vopçiler[/QUOTE]
patron çok güçlü gözüküyor benimde gözüme :..:
[quote=excali;376538]Aste,
bold kelimeler , nasıl terimler?.dng[/quote]
gavuryan ; gavurla ilgili, gavurluğa meyleden, gavurumsu:D:D
misal,
karayan : karaya meyleden, karacı... mesela ünlü şef Herbert Von Karayan askerliğini karacı olarak yapmıştır:D
carlayan : carlamaya meyleden veya Carla isimli bağyana meyleden kişi veya Carla ile ilgili bir tutum davranış
gayet zengin kullanımları mevcuttur...:D
[QUOTE=Astatin;376541]yalnız varya, Ayla'yı bile unuttum ama geçen haftaki 2xxx puanlık kazığı unutmadım..çıakrmaya 500 puan kaldı ama, mevzu o değil..şok etkisi çok yüksekti ve alternatif getiriden mahrum braktı o şok beni..ula 78-79 dan nassı şortlamadık hala inanamıyore...neyse demekki acil 10,000 puan almamız lazım palatron dan[/QUOTE]
gozumuze ışık dudttular patron ekrana baka galdık .. :D:D
[quote=excali;376538]Aste,
bold kelimeler , nasıl terimler?.dng[/quote]
ha sen İstop ve Long/Şort u da sormuşsun...
İstop oyununu biliyosun havaya top atıyorlar sen de tutuyosun...VOB da da para kaybedince "tutuyorsun" ama topu değil..o oyundan asimetrik bir metaforla vob a geçiş yapıyoruz ve forum yönetiminin hışmına uğramıyoruz...:p
Long'a gelince..ivit yannış yazmışım.. Lonk olacak doğrusu:..:
[quote=The Tatar;376542]patron çok güçlü gözüküyor benimde gözüme :..:[/quote]
O zaman, "toprağa" mı yatırım yapıyorsun , patron?. Hem atlar daha iyi koşmaz mı toprak zeminde??.dng
tövbemi bozmayıp yine flat giriyorum patronlar ama bence yarın yine 70 bin deneriz..
sabah fake inde atlarız artık trene :)
ula sevans mı yapcam,burayı mı okııcam..bı o ekrana bak bı bu ekrana bak..:))