-
[quote=Astatin;149373]way**...bu emri tahtada unutmuşuk..850 kısalar gelmiş.hemen flat 800 den..way**...burda gerine gerine istraaatt ederken, sırtımızda mal varmışda farkında değilmişik..way**...Du bakayım 50 puanlık getiriyi, esir kampında paylaştırayım....bıdı bıdı bıdı...[/quote]
patron heryeri mayınlamışsında haberimiz yok :..:
-
bende stop filan yok nerde aksam orda sabah.. bakalım aganın tokatlara ne kadar dayanabilecek pskolojim :)
veri gele hayrola ya komaya sokar bizi yada hayat opucugu olur.. hayırlısı der bekleriz..
-
[QUOTE=Astatin;149376]yani selçuklu patron diyorki, stonhand yoksa Xtraderx senmisin diyo...:rolleyes::rolleyes: elçiye zeval olmaz...[/QUOTE]
yok ya hakkaten merak ettim kim olduğunu ..
-
Bu arada multipass ı hem takdir hem teessüf ediyorum..takdir ediyorum dün verdiği alda ısrar edip sabah ek şort açtırmadığı ve şu an itibariyle haklı çıktığı için....teessüf ediyorum, alı daha düşükten vermediği için :) çok mu şey istiyorum ben yaww :)
-
vay a* 61 yandı .. alım satım ekranı kapalı .. stop yazılı .. böylede iyi oluyomuş ..
-
[quote=Astatin;149221][IMG]http://i35.tinypic.com/dqggmq.jpg[/IMG]
Bu da saatlik graf..Short trader çok dikkat etmek gerek...hemde çoook...dünkü savaşın hatrına söylüyorum ha AYU kardeşlerim..elbet bir gün yine ayu olacağım ama, biraz semirmem lazım...Bu grafa dikkat!!! Fiyat 61000 den geçen boll bandı şiddetle yakalama arzusunda..aynı benim esir bayan askerlere olan hissiyatım gibi...TOBO yu zaten metin şentürk bile görüyor..[/quote]
way**..ucuza gaptırmışık malları
-
jani gömdüler bizi :) 61000 kaleside yalan oldu.. hadi hayırlısı...
-
janide mi teslim oldu yoksa ?
-
ahanda mesut abi gelmiş ..abi .. nasıl durumlar .. arkaya yaslanmışındır sen ..uzunsundur kesin .
-
15.30 da veri var oraya kadar dayanmaya çalışıyorum. kulağımın arkası kaldı sadece
-
[quote=Astatin;149376]yani selçuklu patron diyorki, stonhand yoksa Xtraderx senmisin diyo...:rolleyes::rolleyes: elçiye zeval olmaz...[/quote]
Yok be hocam nerde onun gibisi milyonda bir gelir adama elli kere sorduk bizede eğitim ver dedik yok illa balık veriyor ama balık tutmayı öğretmiyor.
Üstadı ilk açtığı topik ve öncesinden bu yana bilirim krizde ilk mal alın dediğinde U100 20.500 deydi arada bazen çok temiz bar çalışmaları verirki tadından yenmez ( şu saatte şu olacak der ve %90 tutar)
-
61 üstü 61500 görebiliriz...bence...
-
[QUOTE=demir;149387]15.30 da veri var oraya kadar dayanmaya çalışıyorum. kulağımın arkası kaldı sadece[/QUOTE]
al benden de o kadar.. bugun yedik zaten yiyecegimizi bekleyelim bari keyfini cıkarmak lazım :)
aga sana sesleniyom bak daha da gelmem VOB a .. ne lan bu tüm hesabı bize cıkarıyosun.. neyse.. inadım inat mode on.. veri gelsin bakarız..
-
Astatin 61050 den 1/5 şort açar
-
Abiler merhabalar;2 gundur isyerinden forumu actım ama yazı yazacak zaman bulamadım isyerinde durumlar karısık birazz..Ben tam isi bırakıp,vobla ilgilenme planları yaparken adamlar beni yükseltti..Bu krizde sadece seni yukseltik diyip yüzde 5 de maas artırdılar allah razı olsun gercekten iyi oran:)..Artık senior engineer oldum dostlarım Türkiye icin üretmeye devam dediler,bende sektirinsaynee dedim icimden,vobda para mı saydınız tohumuma dedim..Bu arada ayı olarak yanınıza 61300 ü görürse gelicem abiler üwwwwww:)
Astatin,Selcuklu ustalarım yine koymussunuz bebegi takdirlerimi sunarım..
-
[quote=demir;149387]15.30 da veri var oraya kadar dayanmaya çalışıyorum. Kulağımın arkası kaldı sadece[/quote]
şelale
-
[quote=selçuklu;149380]yok ya hakkaten merak ettim kim olduğunu ..[/quote]
ağbi şimdi reklam yasak ama vahşi batıda Anahtar II diye arattır Xtraderx üstat karşında ki eski yazılarını falan biraz okursan şaşırıp kalırsın artık adam aşmış durumda
-
[QUOTE=stonhand;149394]ağbi şimdi reklam yasak ama vahşi batıda Anahtar II diye arattır Xtraderx üstat karşında ki eski yazılarını falan biraz okursan şaşırıp kalırsın artık adam aşmış durumda[/QUOTE]
ok patron .. bakarım saolasın ..
-
[QUOTE=selçuklu;149386]ahanda mesut abi gelmiş ..abi .. nasıl durumlar .. arkaya yaslanmışındır sen ..uzunsundur kesin .[/QUOTE]
yoğun lo işler... fırsat olunca ancak okuyabilyorum sizi ......
çok keyif alıyorum...elinize sağlık....
gece kısaydı... sabah 60225 ortalamayla uzuna geçtim...
onlar duruyor işte...
.lelele.lelele
-
60600 den long açmadığımıza bile pişman ettiler ya bu palaya diyecek lafım kalmadı flatos seyredos yoksa biliyos Pala canıma okuyos
-
Alooo Sesimi duyan varmıııı?
-
[QUOTE=stonhand;149397]60600 den long açmadığımıza bile pişman ettiler ya bu palaya diyecek lafım kalmadı flatos seyredos yoksa biliyos Pala canıma okuyos[/QUOTE]
sabah 60200 den actım long adamlar zırt dibe indirdi stopladık zırt yukarı cektıler 60625 shortladık zırt bidaha yukarı cektıler.... simdiki inadı sabah gostermeliymişim :) ama yapacak bisey yok biz ne bekliyosak o tersini yapacaktı zaten..
-
Yawf düğün yok, bayramda geçti. Eniştem pardon Pala bi öptü 61 de soluğu aldık.
61 den yukarı gitmesi için sülalenin sıraya girmesi lazım herhalde.
-
short ta direnenen ky varmı benden başka :) uleee yalnız kaldım boğaların arasında..
-
[quote=Kennym;149399]sabah 60200 den actım long adamlar zırt dibe indirdi stopladık zırt yukarı cektıler 60625 shortladık zırt bidaha yukarı cektıler.... simdiki inadı sabah gostermeliymişim :) ama yapacak bisey yok biz ne bekliyosak o tersini yapacaktı zaten..[/quote]
Hocam cuma benim başıma gelen şimdi sizin başınıza gelmiş KY misin derdin var hocam bizim daha çok fırın ekmek yememiz lazım , Kennym kardeş bizimkisi sizin dediğiniz gibi KY ne yapıyor diye foruma amme hizmeti üüüüüüüüü
-
[quote=Kennym;149401]short ta direnenen ky varmı benden başka :) uleee yalnız kaldım boğaların arasında..[/quote]
ben varım.dayanacak halim kalmadı 5 dk daha dişimi sıkacam
-
yükselen takoz oluyor spotta 48100 lerde tepe noktası var...
burayı geçerse 50.000 bile hayal değil
tabi yükselen takoz genelde yükselişin sonunda olur...
aşağı kırarsa da şellaleee...
-
astatin şortları 2/5e çıkarır
-
bu sefer beklicem aga kaybımı kabullendim uzlasalım madem ekimde.. hala bu seviyelerde olabilirsen amenna elini operim :)
-
vay anasına be..
sistem performanslarına baktım...
geçmişte çok iyi kazandıran sistemler 28 agustostan beri dehşet zarar yazmış..mesela 8.000 puan kaybettiren var..oysaki bu sistemler mesela ilk 7 ayda çok iyi kazandırmış..
işte kullandığım 5 daklık..bugün itibariyle tarihi zirvesini kırdı..(ben değil)
[URL=http://img198.imageshack.us/i/sonnum.jpg/][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/9109/sonnum.jpg[/IMG][/URL]
-
astatin 075 dende şort yapar 3/5
-
150 dende şort..full şort...stop yakın
-
işlem yok 675 long devam . .stop yazılı .. alım satım ekranı kapalı ...
-
-
agresif uzunlara devam..sistem kazanç egrisi direncini kırdı....brv
artık tam sistemli olma vakti..zaten saatlik cumadan al da...
direncini kıran 5 daklıktır..
-
[QUOTE=selçuklu;149380]yok ya hakkaten merak ettim kim olduğunu ..[/QUOTE]
Vahşi batıda Anahtar konulu bir konusu var.
Avatrında da avuçiçinde anahtar var.
-
[QUOTE=Kennym;149411]veride bize yaramadı...[/QUOTE]
Vade sonuna daha bir ay artık bekleriz vade sonu
-
[QUOTE=selçuklu;149410]işlem yok 675 long devam . .stop yazılı .. alım satım ekranı kapalı ...[/QUOTE]
he uzun devam.....
sat diyene kadar.....
-
[QUOTE=Astatin;149381]Bu arada multipass ı hem takdir hem teessüf ediyorum..takdir ediyorum dün verdiği alda ısrar edip sabah ek şort açtırmadığı ve şu an itibariyle haklı çıktığı için....teessüf ediyorum, alı daha düşükten vermediği için :) çok mu şey istiyorum ben yaww :)[/QUOTE]
selçuklunun sopasını istiyorsun
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=404&dateline=1252519049[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;149409]150 dende şort..full şort...stop yakın[/QUOTE]
astatin patron niye inatlaşıyon *****lerle .. *q .. neyse canın sağolsun ..