-
[quote=a.kaya;376157]flat oğlu flat .dng harbi iyi dayak yedim hale bak 2025 puan düştü piyasa bende dünden gelen shortu mecburen kapadım sabah toplantı yüzünden sonra gir çık derken 250 puan zarar ile kapadım günü :oüüü:([/quote]
abi ne para varmış sende yaaa ver ver bitmiyir :) dur kızma :D
-
iyi tatiller patronlar..
son dk yine short hakeder seviyeleri yaktı pala ama bozmadım tövbemi :)
-
[quote=The Tatar;376162]iyi tatiller patronlar..
son dk yine short hakeder seviyeleri yaktı pala ama bozmadım tövbemi :)[/quote]
oynuyısun şu oyunu patronaj
-
zarar 400 puan mış :( 75 den short olsam kımıladamadan dururdum daha trailing stop bile olmamış sistem yuh be .dng
-
[quote=seagate;376160]abi ne para varmış sende yaaa ver ver bitmiyir :) dur kızma :D[/quote]
ne parası ya hocam züğürt takılıyoz işte :..: sorma sistem 75 den shortlasam süper olurdu da halbuki ne risk olucaktı ki beyin işte algıları altüst ettiler :mad::(:oüüü
-
aşavı ovlu aşavı,,hem de feci aşavı....
-
U100 de günlük
Astipatron nasıl kaçırdık bu dojiyi çok önemli bi formasyondu tepede gelmiş:eek::eek::eek:
üwwww ingaaaaa ::::::
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://c1109.hizliresim.com/11/9/24/5630.jpg[/img][/url]
-
piiwww..golda gel bostana gel...oymemişler madenleri ne yemişler...ya evdeki gümüş çatal bıçak takımını satsak eyi olacaymış..bangacı kedi..aluuu
-
hobaa..açılış mikemmel..dubra tepişka
-
[QUOTE=The Tatar;376162]iyi tatiller patronlar..
son dk yine short hakeder seviyeleri yaktı pala ama bozmadım tövbemi :)[/QUOTE]
bozsaydık iyi olacakmış patron :)
-
banada 1000 puan yedirridi gece pozuda çok nadir taşıyan adamım.cmt pazar parite future iyi idi. ne oldu ise asyada oldu
hayırlısı
-
günaydın patronlar,rastgele..
-
gunaydınss...1 buçuk saatte işe mi gelinirmiş yahu(hem de türlü ara yollar seçilerek trafikten kaçma maksadıyla)...
yok kardeşim ..walla urursyaya yerleşçem..
hem benzin 3 kat daha ucuz,hem arabalar yarı fiyatına...hem de....:)
-
[QUOTE=ATHLON;376366]gunaydınss...1 buçuk saatte işe mi gelinirmiş yahu(hem de türlü ara yollar seçilerek trafikten kaçma maksadıyla)...
hem benzin 3 kat daha ucuz,hem arabalar yarı fiyatına...hem de....:)[/QUOTE]
3.nedenide söyleseydin ya patron :..:
-
[quote=The Tatar;376370]3.nedenide söyleseydin ya patron :..:[/quote]
e sööledim ya..:)
-
-
-
[quote=The Tatar;376382]notumuzmu arttı yahu :)[/quote]
sanırım sıra munddys de :mad::(:rolleyes:
-
Doğu kırmızıya boyanmış bence bizde akşama doğru onlara uyarız gibime geliyor şu anda milleti ters köşe yapma derdindeler bu arada ONS da ki 1500 usd hedefine erken geldi burdan tekrar yukarı yapabilir :rolleyes: Ancak bizde gr/tl 80 için usd ninde düşmesi lazım bence dolar burdan bi realize yemesi lazım :cool:
-
arkadaşlar imkb 30 metatrader de izliyoruz desem ve herhangi bi güncelleme yapmadan yani normal eur/ usd paritesini izler gibi 1dk tan aylığa kara ne dersiizzzz
-
[quote=kaanyatirim;376432]arkadaşlar imkb 30 metatrader de izliyoruz desem ve herhangi bi güncelleme yapmadan yani normal eur/ usd paritesini izler gibi 1dk tan aylığa kara ne dersiizzzz[/quote]
matriks'in donmalarından bıkanlar için iyi bişiii+.
yalnız sadece u30 mu var? diğerleri de varsa çok çok iyi olur bence:rolleyes:
mt neden bunun veri akışını vermiyor acaba bir engel mi var? talep mi yok?
-
[QUOTE=ordi;376434]matriks'in donmalarından bıkanlar için iyi bişiii+.
yalnız sadece u30 mu var? diğerleri de varsa çok çok iyi olur bence:rolleyes:[/QUOTE]
sadece imkb 30 1 dklık 25.06.2011 den başlıyor :)
-
h-gayatron, mudis haberi gelir bu kez tavan mı olur acep..ehueheu..
-
buu arada gayatron,
15 dklıkda tobo olduğunu ve sabahki eksi gap er ağmen sistemin sat vermediğini demeyi unuttun..ayboluyo ;)
-
[quote=ATHLON;376366]gunaydınss...1 buçuk saatte işe mi gelinirmiş yahu(hem de türlü ara yollar seçilerek trafikten kaçma maksadıyla)...
hem benzin 3 kat daha ucuz,hem arabalar yarı fiyatına...hem de....:)[/quote]
Günaydın,
Jakuziler ne kadar ucuz orada ,patromzz...??
-
[QUOTE=Astatin;376452]buu arada gayatron,
15 dklıkda tobo olduğunu ve sabahki eksi gap er ağmen sistemin sat vermediğini demeyi unuttun..ayboluyo ;)[/QUOTE]
diger yandan doların pek düsmek istememesi de gıllandırıcı olabilirdi... o da yok...
-
Aste baba aste baba,
Geym of Tırons'un introsu bence çok güzel(Hem müzük hem de görüntüler). +.Siz de ATMlere böyle intro koyarsanız, satışlarınız artar bence.:D
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=iN8PKcNGcuI&feature=related[/URL]
Eveeet. yorumlarınızı alayım..:..:
-
-
benide apsd gıllandırıyor :)
-
[quote=The Tatar;376461]tekrar merhaba 70 ler :)[/quote]
69lara geri döner miyiz , patron?:..:
-
[QUOTE=excali;376465]69lara geri döner miyiz , patron?:..:[/QUOTE]
burası borsa patron :..:
dönebiliriz yani :::
-
[quote=The Tatar;376468]burası borsa patron :..:
dönebiliriz yani :::[/quote]
Ayıp olmasın...???.dng
-
[QUOTE=excali;376469]Ayıp olmasın...???.dng[/QUOTE]
dedik ya patron burası borsa :)
-
[quote=excali;376469]Ayıp olmasın...???.dng[/quote]
valla bence her durumda ayıp oluyor...hani filmde kız cem yılmaz a terbiyesiz deyince, cem yılmaz yanıt olarak "uzan şuraya da nassı olurmuş terbiyesiz göstereyim" diyordu ya o hesap...PALA ya küfrettikçe, aç bi pozisyon da göstereyim sana diyor o da:D yalnız abi kesinlikle hatanın 1 numaralı gerekçesi online veri izlemek... adam sihirli çıbığı ne tarafa uzatırsa gözün o tarafa kayıyor, halbu ki eleman hemen arkanda kuyu kazmakta bi taraftan...kendim diye söylemiyorum.. 3 gündür online bakmadan trader feeling ediyorum, eyi oluyor yani..:D
-
bu arada dıtatar,
6 hafta üst üste sayısal da 4 tutturma + süper lotoda 1 kez 4 tutturma + bu hafta şans topunda 3+1 tutturma sonrası c.tesi sayısal da 3 e düştüğümden, oltaya vuran lüferi kaçırdığımı anlamış oluyorum..üwwww.. yine de bu akşam 2-8-10-61-64 ü banko yapmaktan imtina etmiyore...hehehe
-
[quote=Astatin;376472]valla bence her durumda ayıp oluyor...hani filmde kız cem yılmaz a terbiyesiz deyince, cem yılmaz yanıt olarak "uzan şuraya da nassı olurmuş terbiyesiz göstereyim" diyordu ya o hesap...PALA ya küfrettikçe, aç bi pozisyon da göstereyim sana diyor o da:D [B]yalnız abi kesinlikle hatanın 1 numaralı gerekçesi online veri izlemek...[/B] adam sihirli çıbığı ne tarafa uzatırsa gözün o tarafa kayıyor, halbu ki eleman hemen arkanda kuyu kazmakta bi taraftan...kendim diye söylemiyorum.. 3 gündür online bakmadan trader feeling ediyorum, eyi oluyor yani..:D[/quote]
3 gündür fiyatlarda oynama oldu muydu , aste? Haftasonu sayılar nerede oynadı?:..:
offline veri izleyerek bu sendromu yenebilir miyiz , aste-inline- over the window - after the dark- before the bell.dng
-
[quote=Astatin;376473]bu arada dıtatar,
6 hafta üst üste sayısal da 4 tutturma + süper lotoda 1 kez 4 tutturma + bu hafta şans topunda 3+1 tutturma sonrası c.tesi sayısal da 3 e düştüğümden, oltaya vuran lüferi kaçırdığımı anlamış oluyorum..üwwww.. yine de bu akşam 2-8-10-61-64 ü banko yapmaktan imtina etmiyore...hehehe[/quote]
hehehe..mecbur ıynucan bu sayıları dıtatar..düşünsene ya çıkarsa 5 ide..vay be herif dediydi oynamadık diye bin pişmanlık 1 gram ayıp örtmez biliyosun:..:
-
[quote=Astatin;376473]bu arada dıtatar,
6 hafta üst üste sayısal da 4 tutturma + süper lotoda 1 kez 4 tutturma + bu hafta şans topunda 3+1 tutturma sonrası c.tesi sayısal da 3 e düştüğümden, oltaya vuran lüferi kaçırdığımı anlamış oluyorum..üwwww.. yine de bu akşam 2-8-10-61-64 ü banko yapmaktan imtina etmiyore...hehehe[/quote]
lotoda pala istop mu ettirdi?
-
[quote=excali;376474]1)3 gündür fiyatlarda oynama oldu muydu , aste? Haftasonu sayılar nerede oynadı?:..:
2)offline veri izleyerek bu sendromu yenebilir miyiz , 3) aste-inline- over the window - 4)after the dark- 5)before the bell.dng[/quote]
hacıex, 1 mesaj içinde hadi bi hakt edip 50 soru soruyosun da bari numarala şunları....dng
1-Calendar day not equal to vobday...
2-Yes we can
3- Do not throw..front page..in-line frame felan fishmekan
4- After the sin
5-Before the town..hell bent for leather...
ayrıca vobday for a funeral
-
[quote=excali;376477]lotoda pala istop mu ettirdi?[/quote]
nooolttii enerji içeceğimi içtin bu sabah hem erken uyanmışsın hem de seri soru atışşş..bak güzel oldu bu...Seri Sonu / Seri Soru..hehehe..Seri Sonu SOrular burda geeeeelllllll