[quote=Kennym;293526]citi kendi kendine aldı gorunuyo bak...[/quote]
teşekkürler hem size hemde sekube arkadaşa bende sandım çaktırmadan basıyorlar üçkağıtçılar ama tezgah kurmuşlar herifler al gülüm ver gülüm yapıyorlar :..:
Printable View
[quote=Kennym;293526]citi kendi kendine aldı gorunuyo bak...[/quote]
teşekkürler hem size hemde sekube arkadaşa bende sandım çaktırmadan basıyorlar üçkağıtçılar ama tezgah kurmuşlar herifler al gülüm ver gülüm yapıyorlar :..:
vvuuuutttt vuuuttttt..sistemi ve histemi alda olmasına rağmen pozisyonsuz kalanların arakasından bakacağı gemi kalkıyor..vuuutt vuutttt..ehehe
[quote=Strategist;293530][SIZE=3][B]OBBLDDDYZASPNBAÖİY...[/B][/SIZE]
[SIZE=3][SIZE=2](Onu bunu bilmem long devam. Dün dayağı yiyince zihnim açıldı. Selçuklu patron nerede bu arada, özlüyor insan yahu...)[/SIZE][/SIZE][/quote]
selçuklu hocam umarım dün flatlamıştır şortlarını bu heriflerin niyeti bozuk besbelli morali bayağı bozuktu
ah sistem ah ühühüüüüü kafayı yemek içten bile değil 15 likte taaaa 81150 de onay vermiş şuraya bak kemiksiz 84000 desen 2850 puan ühüüüüüüü
[quote=a.kaya;293536]selçuklu hocam umarım dün flatlamıştır şortlarını bu heriflerin niyeti bozuk besbelli morali bayağı bozuktu[/quote]
Yok yaw foreks'de çizdi patron ecnebilerin raconunu... Artık enternasyonel takılıyo... Biraz forma girdi mi Forbes dergisi ropörtaja bile gelir patronla... :::
aslında USDTL nin haftalık grafiğini buraya yazdığımda çok tehlikeli yerde olduğunu yazmıştım buda borsaya olumlu yansır diye düşünmüştüm ama işte sadece düşünceden ibaret kaldı fiiliyat ıııı ah kafama .dng .dng
[quote=a.kaya;293539]ah sistem ah ühühüüüüü kafayı yemek içten bile değil 15 likte taaaa 81150 de onay vermiş şuraya bak kemiksiz 84000 desen 2850 puan ühüüüüüüü[/quote]
hazıran basından berı getırısı kac pivan peki ?
[quote=eloy;293544]hazıran basından berı getırısı kac pivan peki ?[/quote]
9/6 dan itibaren görünen % 20 civarı galiba overal 1212 lerde % 20 demek demi :rolleyes:
14950 puan yapmış 85 işlem ve yani anlamıyourm bu işte ben bi şey yani 1 kont ile 1495 tl -85 tl komisyon çık= 1400 tl olması lazım buda % 200 yakın kar demek değilmi bunu anlamıyorum işte kaldıraçsız olduğundan dolayımı acaba
[QUOTE=a.kaya;293542]aslında USDTL nin haftalık grafiğini buraya yazdığımda çok tehlikeli yerde olduğunu yazmıştım buda borsaya olumlu yansır diye düşünmüştüm ama işte sadece düşünceden ibaret kaldı fiiliyat ıııı ah kafama .dng .dng[/QUOTE]
Yabancılar şöylede düşünebilir dolar hazır bu kadar düşmüşken hisselerde tavan yapmışken hisse satıp dolara yönelelim katmerli kar yapalım diyebilirler.
eskiden böyle yaparlardı.
[quote=kennym;293510]83325 - 83475 -83675 - 725[/quote]
83325 - 83475 -83675 - 725 - 875
VOB ile ilgili bir chat vardı. Linkini kaybetmişim. Ekleyebilirmisiniz. Seans içi gizli görüşmeleri kaçırmamak lazım :)
[quote=a.kaya;293546]9/6 dan itibaren görünen % 20 civarı galiba overal 1212 lerde % 20 demek demi :rolleyes:[/quote]
evet oyle olmalı. matrikste artık yuzde harıcınde puan olarak da hesaplatma secenegı var..heyk