-
[quote=jerfin;252151]vob'u niye bıraktın ki sen.. her ikisinde de daytrade yıpratır insanı tamam da, vob'da ana trende düşük kaldıraçla, foreksde ise vur-kaç şeklinde işlem fazla yormaz seni diye düşünüyorum..:o
ben tam tersini yapıyorum gerçi.. foreksde 0.10 kaldıraçla orta vade trende, vob da ise full kaldıraç daytrade şeklinde işlem yapıyorum..[/quote]
apla, not artırım haberi geldiği gün, ederim böyle piyasaya diyerek bırakmıştım.:)
bir yandan çalışırken aynı anda iki piyasa zor oluyor. hoş, bu kadar takip ettikten sonra bi eksik tuşa basmak kalıyor ya... :D
-
375 ten kapandım.400 ve 650 öenmli direnç seviyeleri.kırılırsa önümüz açık kırılmazsa 70 altını bir daha yoklarız gibi geldi bana.
-
[quote=hpy;252153]forex için IFC MARKETS İ ÖNERİR MİSİNİZ.
demo hesap açtım o kurumdan platformundan çok memnunum.güvenilir kurum olarak duyduğum başka bir kurumun demosu tamamen ing idi ve ben kullanamadım onu.bu kurum iyi ama güvenilir mi bilmiyorum?tavsiye edeceğiniz bir kurum var mı?[/quote]
hiç duymadığım bir kurum. ben ODL securities ile çalışıyordum. FXCM satın aldı ODL'i.
halen aynı kurumdan devam ediyorum.
-
daytrade için iyi bi gün olacak galiba....lelele
-
[quote=hpy;252166]375 ten kapandım.400 ve 650 öenmli direnç seviyeleri.kırılırsa önümüz açık kırılmazsa 70 altını bir daha yoklarız gibi geldi bana.[/quote]
400 kırılırsa akşama 71*** lere gideriz diye düşünüyorum :o
-
-
400 çok sağlam direnç bu arada GARAN grafiği x30 grafiğini koy aynısı bu hareketlenirse endeksde hareketlenir
-
zew endeksi çok kötü geldi, ama piyasa fazla takmadı gibi görünüyor..
-
[quote=a.kaya;252175]400 kırılırsa akşama 71*** lere gideriz diye düşünüyorum :o[/quote]
ben de yanı fikirdeyim.yalnızca ufak bir mama aldım.
-
[quote=jerfin;252179]zew endeksi çok kötü geldi, ama piyasa fazla takmadı gibi görünüyor..[/quote]
yunanistan 4 puan birden düşürmüşler az bile bence yahu adamlar 1990 yılına gelmiş endeksleri
-
selçuklu patron görünmüyor hiç..üüü
-
[QUOTE=a.kaya;252185]yunanistan 4 puan birden düşürmüşler az bile bence yahu adamlar 1990 yılına gelmiş endeksleri[/QUOTE]
bu, borsalarının artık daha fazla düşemeyeceğini gösteriyor aslında..:D:o