[QUOTE=YAVUZHAN;149049]astatin patron 30 puanlık bi güdümlü füze yolladı valla :)[/QUOTE]
yok ondan değil .. demirci küskü göndermiş el altından walstreete .. üvvvv .. :o:o
yarın sorarız demirciye bunun hesabını ... :D:D
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;149049]astatin patron 30 puanlık bi güdümlü füze yolladı valla :)[/QUOTE]
yok ondan değil .. demirci küskü göndermiş el altından walstreete .. üvvvv .. :o:o
yarın sorarız demirciye bunun hesabını ... :D:D
[QUOTE=selçuklu;148801]mesaj sayım 10.779 gözüküyor .. o kadar mesajım yok benim ..baktım teşekkür edince mesaj sayım artıyor . .. bi yanlışlık var .. sn hellim sistemde bi sıkıntı var .. sistem kontrolcüsü olarak ilgilenebilirmisiniz .. ben doğru mesaj sayımı öğrenmek istiyorum .. üvvv :):)[/QUOTE]
5000 civarı.
[quote=enorton;149025]Valla seni dinlemedik trend sistemini bıraktık hem 400 puan zarar ettik hem de stres yaşadık gereksiz yere... Artık sisteme devam 59200 kırılana kadar long devam...[/quote]
Demiştim demeyi sevmem ama trend trader olmak çokkk ama çokkkk zordur.
Önünüzde hergün bir ton fırsat gelir geçer kafayı yedirtir ancak sonunda trend olursa mükafatı çok ama sağlam olur.
Cans üstat 58,000 den bu yana longum diyor 59,000 altına sağlam gelmedikçe longları bozmam diyor. Diyelim yarın 64,000 gördük adamın kılını kıpırdatmayacağına direkt bahse girerim ancak diyelim pivotu 62,000 de isede 64,000 den 62,000 e gelene kadar 2000 puan için kıpırdamaz 62,000 göründüğü anda da shortlar
Kısacası trend traderlık zor iş Take Profit yapmayacaksın, belli pivot noktalar seçip duygusuzca pozisyon değiştireceksin, geceye pozisyonsuz girmeyeceksin, günlü hareketlerle işin gücün olmayacak falan filan zamanında denedim 2500 puan karı almayınca benide psikolojimide bozdu bıraktım becerebilenede helal olsun.
Kızmak yok birde cans işini uzatıyorum ancak bu işi yani trend traderlığı ondan daha iyi yapanıda daha görmedim, adamda duygu namına hiçbirşey yok, gün içi 1000 puan git gel olur gün sonu sadece tek cümle kurar oda sıfır işlem long yada short devam olur :::::::::.
[QUOTE=martoniki;148806]Ben de takıldım sen haber verdikten sonra..
[B]-Benim için kilo verir misin? [/B]
anında film koptu tabiii :..: :..: :..:[/QUOTE]
[url]http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-kusuma-bakar-misin-/767336[/url]
secret missile :) :)
[QUOTE=Astatin;148844]üwwww..98 olmuşum yaww..benim yaşım, milletin boyundan bile büyük olmuş..üwwwwwwwww[/QUOTE]
Sakalların bile ağarmış madalyalı paşam .dng
erkenmi konuştuk dow için ne ?
brezilyada % 1 kayba geçti..
Dow eksiye geçecek utanmasa her fed faiz kararında olduğu gibi dow yine abuk sabuk hareket etmeye başladı...
[QUOTE=SEYYAH;148864]bana BEŞİKTAŞ deme sinirlerim bozuluyor.iğrenç bir takım var.harcana buhar olan milyonlarca euro.başkan desen kulübü kendine borçlandırıp resmen ele geçirdi.yok böyle bişey.mahvetti kulübü bu demirören denen adam.[/QUOTE]
Fenerin izinden gidiyor işte. Bir sürü para harca sonuç alama...
[quote=VOBiX;149052]5000 civarı.[/quote]
Ettiği Teşekkür: 9.475
Gerçek Mesaj sayısı = 10971 - 9475 = 1496 :cool:
[quote=enorton;149059]Dow eksiye geçecek utanmasa her fed faiz kararında olduğu gibi dow yine abuk sabuk hareket etmeye başladı...[/quote]
+ kapatırsada sabah future lar tatsız olabilir zira gün içi yükseğinden epey uzaklaştı..
[quote=VOBiX;149056]Sakalların bile ağarmış madalyalı paşam .dng[/quote]
Hocam Kamuda ne yapacaksın Allah Aşkına, Adamlar en ufak mülakatlarında bile malum tanıdık isterler, gidersin 5000 kişide ilk 100 e kalırsın mülakat yapanlara direkt Ankaradan telefonlar gelmeye başlar istersen 1 nci ol gene almazlar.
Ben zamanında kamu düşündüm baktım zor iş üstüne maaşıda az bir tonda adam sokacaksın falan filan düşündüm düşündüm gittim 1,5 ayda 5000 sayfa kitap kastım SMMM sınavına girdim kazandım, şimdi stajın bitimine 7 ay yeterlilik sınavına 10 ay kaldı kısmetse gelecek yıl Mali Müşavir olucam sonrasında Yeminliye kadar yolu var.
Belge aldığımda sadece şuan çalıştığım yerde kalsam Kamudaki genel müdür kadar temiz bir maaş alırım, en olmadı büromu açar mükellef kovalarım aradada VOB a bakarım nasılsa meslek SERBEST Muhasebeci Mali Müşavir
adında belli Serbest:::::::::
Saldır Asti Hocam
Über Füze kullan yetmedi milyar dolarlarla aldığımız Patriotları gömelim oda yetmezse direkt skorskyle bombardıman yapalım
Astatin patron Saddam'ın el-Abbas ve el-Hüssein füzelerinden salmış nivyork semalarına..
Patriot'lar Tel-Aviv'deki gibi çalışırsa volsitiriit darmadağın olur artıkın.. üwwww... üüü:oüüü:rolleyes:üüü:cool:
Kill Bill i sevmiştim.. Kill Bull da güzel olur herhal
34.mekanize topyekün hücuma geçti..
bakalım kim kazanacak ?
[QUOTE=martoniki;149064]Astatin patron Saddam'ın el-Abbas ve el-Hüssein füzelerinden salmış nivyork semalarına..
Patriot'lar Tel-Aviv'deki gibi çalışırsa volsitiriit darmadağın olur artıkın.. üwwww... üüü:oüüü:rolleyes:üüü:cool:[/QUOTE]
batı orduları ne alemde martoniki patron .. yatıyo hepsi .. alacam rütbelerini .. üvvvvv :D:D
Daha herşey bitmedi..Daha yarım saat var herşey olabilir. Fıçır ola hayrola...
Saat 23:00 da bu DJ eksiyse ben Esir Birliğiyle köşeem çekilirim.. Jani veya SAZAN devralsın nöbeti...Mareşal bu boru deeeelll..Sabaha kadar nöbetmi tutacazzz bideeee..:)
[QUOTE=selçuklu;149067]batı orduları ne alemde martoniki patron .. yatıyo hepsi .. alacam rütbelerini .. üvvvvv :D:D[/QUOTE]
Selçuklu patron merak etme sen, biz az ayu avlamadık...
[IMG]http://www.alaskatrophyadventures.com/chads%20bear%20161.jpg[/IMG]
[QUOTE=abka;148930]trader38585 vardı..sistemi mükemmeldi..gerçi 10-15 gün müşade ettik..
engin vardı..onunda sistemi gayet iyidi..onuda 10-15 gün müşade ettik...
ama sonraları belli değil..çünkü belli zamanlarda mükemmel işleyen sistem çok gördük..12 aylık testini görmeden hiçbir sisteme tam güvenmemek lazım...brv.
en uzun astinin sistemi gözönünde...brv.brvve gercekten iyibir sistem..neredeyse 2-3 aydır gercek zamanlı takipdeyiz..[/QUOTE]
engin sözmen'i bilmem ama trader38580 öğretmen olduğu için işe dönecek tatil ve ilgisizlik nedeniyle bilgilendirmeyi kesti. Daha önce de takip etmiştik bir sorunu sıkıntısı yok sistemin. Tek sıkıntı formüle edilememesi. Oturup bşaında beklemesi lazım.
[quote=YAVUZHAN;149066]34.mekanize topyekün hücuma geçti..
bakalım kim kazanacak ?[/quote]
He patron önce gerilla ve bordo bereliler dağıttı ortalığı..Amma Irak savaşı esnasında TV lerden öğrendiğimiz üzere, nihai zafer anca kara savaşıyla elde edilir...
Yürü be 34 üncü mekanize..kim tutar seni...
[quote=selçuklu;149067]batı orduları ne alemde martoniki patron .. yatıyo hepsi .. alacam rütbelerini .. üvvvvv :D:D[/quote]
yağmırdan dolayı nehirlerde sular yükselmiş, karşıya geçemiyoz, Mimar Sinan sağ olsaydı geçici bir köprücük şeettiriverirdi bizim için.. askerler de huysuzlandı don cansın kırmızı çizginin altına inince.. yakın zamanda bööle bi hareket olmadıydı sanırsam.. way anasını.. üwwww.. :( üüü :o
[QUOTE=YAVUZHAN;148948]yarın ola hayrola,cümleten iyi akşamlar !
geceye flat,yaprak dökümünü bloomberg e zaplamadan izleyelim akşam :)[/QUOTE]
FOX TVde LOST dzisi başlamış. ÇArşambaları ikişer ikişer gösterecekelr sanırım.
[quote=selçuklu;149067]batı orduları ne alemde martoniki patron .. yatıyo hepsi .. alacam rütbelerini .. üvvvvv :D:D[/quote]
patron sen bizim saflarda olacaktın yaww..olmadı böyleüüüüüüüüü 24 deki tony almeida gibi hissettim seni bir an üüüüüüüüü
[QUOTE=Astatin;148956][IMG]http://i33.tinypic.com/2rp49w4.jpg[/IMG]
Yok yok indikler yanıltıcı olmasın iyi bakın..Genelde fiyatla hareket etmişler..Yani NU PU falan yok sıkışma var.. Bi tarafa kırılacak..Sistem alda kalmış..Ben satta...** :) Sadece YEŞİL HALKA ya güvendim..TGG fiyat aynı iken löönk diye 4 den 2 ye düştü..artık kader...Benden başka kısa yokmu yawww...şşşşşş[/QUOTE]
Kara Murat benim .dng
hexa şahidim :::
[quote=martoniki;149072]yağmırdan dolayı nehirlerde sular yükselmiş, karşıya geçemiyoz, Mimar Sinan sağ olsaydı geçici bir köprücük şeettiriverirdi bizim için.. askerler de huysuzlandı don cansın kırmızı çizginin altına inince.. yakın zamanda bööle bi hareket olmadıydı sanırsam.. way anasını.. üwwww.. :( üüü :o[/quote]
sizin ordu tırtmış patron...nehir geçemeyen orduyu ben needem...benim esir kızlar birliği ne köprüler yapıyo bir bilsen..üwwww
madem tırt çıkacadınız selçuklu patronu nedne yoldan çıkardınızüüüüüü
Orduların başına tekrar döndüm ters bir manevrayla arkadan kuşatmaya başladım.
[QUOTE=selçuklu;148973]projeksyonu ve boğayı tekrar gündeme aldık ..
dow kapanış tahmini vermeyi unutmuşum .. .10.011.31 kapatır dow .. kayıtlara geçsin .. ..
projeksyon belli boğa belli .. bu tür boğaların eti yenmiyomuş .. o yüzden kesimden vazgeçtik ..etinden faydalanamayacaz ..ama binek olarak kullanılabilir .. 65000 e götürür bizi bu boğa .. sonrada keser bebe ayılara mama yaparız .. üüüüüüüüü
enorton patron golu atacaz inşallah bu gece 21:15 ..üvvvvv :o:o
[CENTER][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_SqhhJb_P3Kk/SDzUSjXGFvI/AAAAAAAAAzw/RjRLH6vBZzs/s400/bull+with+largest+horns.jpg[/IMG][/CENTER][/QUOTE]
Bursa ET çalışanalrı görmesin o boğayı patron hemencecik kesiverirler. üüü üüü üüü
[quote=Astatin;149074]patron sen bizim saflarda olacaktın yaww..olmadı böyleüüüüüüüüü 24 deki tony almeida gibi hissettim seni bir an üüüüüüüüü[/quote]
marasalim....
acima buna...bunu yarin sultanahmet meydaninda asariz....alame ibret ucun....
[quote=Astatin;149068][COLOR=red]Daha herşey bitmedi[/COLOR]..Daha yarım saat var herşey olabilir. Fıçır ola hayrola...
Saat 23:00 da bu DJ eksiyse ben Esir Birliğiyle köşeem çekilirim.. Jani veya SAZAN devralsın nöbeti...Mareşal bu boru deeeelll..Sabaha kadar nöbetmi tutacazzz bideeee..:)[/quote]
Astatinim yapma yawww,
Tophane berduşu formasyonu olmiştir,anladın sen onu...:)
[QUOTE=Astatin;148978]Bay SAZAN da kısaymış...azız ama yeteriz patron...(rakıyı laf kalabalığına, balığı göl alabalığına getirenlerden hazzetmem :D:D:D)[/QUOTE]
Kısada olan başka tandııklarım var. Nick versem ayıp olur diye vermiyorum.
[quote=Larossıan;149077]Orduların başına tekrar döndüm ters bir manevrayla arkadan kuşatmaya başladım.[/quote]
yaşa, varol, nurol, berhüdar ol, ne olursan ol, 9919.19'a yaklaşıver gaari.. (9916'dan döndü meret) :..: :p
[QUOTE=enorton;148979]Asti biz de hala mail bekliyoruz senden :D Şimdi de iki bayram arası mail gönderilmez dersin...[/QUOTE]
Evet Ramazan ile Kurban arası bir de Kurban ile Ramazan arası mail gönderilemz. Bayram vakti de bayramlaşmak lazım o zamn heç göndeirlmez .dng
Sen ona sürekli sat veren sistem vereceğim sana de mail bonbardımanına tutar seni. .kom
[quote=VOBiX;149081]Kısada olan başka tandııklarım var. Nick versem ayıp olur diye vermiyorum.[/quote]
kime ayıp olur? bana mı onlara mı:D:D:D
Dow tepeyi buldu sanki. Harç bitti yapı paydos... Artık uzun ve sıkıcı bir düşüş trendi olacak diye düşünüyorum. Kısadan para kazanmakta çok zor olacak...
[quote=jani;149079]marasalim....
acima buna...bunu yarin sultanahmet meydaninda asariz....alame ibret ucun....[/quote]
980x'i gören çalıların arasından gösteriyor kendini..
selçuklu petron uzlaşalım bu uzunlarla yaww.. üwwww :..:
[QUOTE=ttcetinkaya;148917]arkadaşlar vob un kapanış saati değişti mi ?[/QUOTE]
Soru kaynamış arada.
VOBun işlem saatleirnde bir değişiklik yok.
İMKB'de ikinci seans 19 Ekim'den itibaren saat 17.30'da kapanacak. Daha bir aya var.
[QUOTE=demir;148990]aşağgıdaki sistem sonradan sinyal veriyor bunu düzeltmenin yolu yordamı yokmu arkadaşlar.
long
[FONT=Times New Roman TUR]TroughBars(1,MACD(),100)=1[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR]short[/FONT]
[FONT=Times New Roman TUR][FONT=Times New Roman TUR]PeakBars(1,MACD(),100)=1[/FONT]
[/FONT][/QUOTE]
TroughBars ytazan yerleri çıakrt düzelir. .dng
[quote=jani;149079]marasalim....
acima buna...bunu yarin sultanahmet meydaninda asariz....alame ibret ucun....[/quote]
üüüüüüüüü üwwww....yok yaw selçuklu patronun Ayı diyarlarında çok emeği geçmiştir kıyamam ben..üwwwww..ayrıca sağlam komik:D:D:D alırız geri...ama şimdi bizim saflarda olaydıüüüüüüüüü
ha bu arada jani paşam, nasıldı keyifler... saatlerdir forumda tek ayı olarak fink atıyoruzda...dj düşmese oynatılan ayı pozisyonu alacaktık.. siz ..nizi küle gömmüş uyurken biz burda bi tarafdan DJ le vuruşup, öbür tarafda Esir Bağyanlardan teşkil orduma dadanan sapıkları savuşturmakla meşguldum...:D:D
özel birlikler .. gece operasyon yapıp janiyi alın .. sağ istiyorum .. astatin komutana dokunmayın .. o dow tepedeyken cephede savaşıyordu .brv.brv ..jani zafer anı belirdi ..hazıra kondu .. üvvvv