[quote=flexy;451051]parçalı flatos hacı, aldık zaten alcağımızı :) yeni bi yer bakarıh..[/quote]
# direnastatin..bööğğyyy
Printable View
[quote=flexy;451051]parçalı flatos hacı, aldık zaten alcağımızı :) yeni bi yer bakarıh..[/quote]
# direnastatin..bööğğyyy
obsivan kenobi gelmiş, bir adet analiz bırakıp gitmiş :)
gorrektiv mi itkisel mi hacı..işte bitin mesela orda..üğ
bi totem çağırayım diyorum ama, du bakalım
waay..-150 puan makas yaptı..ni gurur verici..ühüüü..Sirius başgan nerde
iviiitttt...delikanlılık babında kazanınca yazınca kaybedincede yazmak gerekiyor haci...
mal duruyo...soft bir astatin klasiği yazdık..ühühhüü...tüm düşüte aldığımız karın %20 sini bugün verdik Allaha şükür...yine de iyi tarafından bakalım..geçen hafta karın yarısını dışarı çıkarmak doğru ekşınmış..bugün fena kütürderdik otalamada sabit kaldıraç babında...brehhhhhh...
filex, dün kapanıştaki hareket altın fırsatmış..kapatsak eyi olacaymış..hehehe..üğwww
ha bu arada dow kapanış tahminim -%3.8 eehehe.... ** dowun
bu arada palayı tebrik etmeden olmaz.. vob +% %4.7...apsd -2556...teprik ederim
[QUOTE=Astatin;451078]iviiitttt...delikanlılık babında kazanınca yazınca kaybedincede yazmak gerekiyor haci...
mal duruyo...soft bir astatin klasiği yazdık..ühühhüü...tüm düşüte aldığımız karın %20 sini bugün verdik Allaha şükür...yine de iyi tarafından bakalım..geçen hafta karın yarısını dışarı çıkarmak doğru ekşınmış..bugün fena kütürderdik otalamada sabit kaldıraç babında...brehhhhhh...
filex, dün kapanıştaki hareket altın fırsatmış..kapatsak eyi olacaymış..hehehe..üğwww[/QUOTE]
:(..
Cidden o son verişte kapatacaktık, insana daha gider bu algısı oluşturdu..Napalım sağlık olsun..
Ya bide, nikkei'den gaza geldim ben :) o olmayaydı eyi olacağmış..Aman be boşver, sonuçta iyi savunma yaptık overall baabında patron..Senin karı dışarı alman ayrıca sevindirdi zaten.
[quote=Astatin;451079]ha bu arada dow kapanış tahminim -%3.8 eehehe.... ** dowun[/quote]
şşşş..filex..yapacanmı bu kıyağı..hayır yani -%0.49 olmuşta şimdiden..:o
tarihi ekşın olur hacı...:D
[QUOTE=Astatin;451089]şşşş..filex..yapacanmı bu kıyağı..hayır yani -%0.49 olmuşta şimdiden..:o
tarihi ekşın olur hacı...:D[/QUOTE]
sen iste patron :..: 10 fat finger on the way .lelele
istedim o zaann :)..yalnız -%1 filan kurtarmaz...bizimkinin çakallık yapamayacağı kadar beyük ve gaçınılmaz bir eksi olmalu %3,5 filan...heee..yaparmıyın :)
[quote=Astatin;451071]..Sirius başgan nerde[/quote]
patron ayuuu ininde mi deyi emin olak diye dünden bakayım dediydim...
baktım içerisi ürkünç ve garanlık...:eek:
ya meraktan .... daldık içeri...
ühü ühü .... içeride öküz gibiyin bişi...
boga yıganı mı disem ana...kondamı disem sardı atopot gibi...:..:
bu saate zor kurtuldum ayu ini tuzağından...
bi süreyelizt totem motem yoğtur gari...
tübe...tupe....dng
[QUOTE=Astatin;451092]istedim o zaann :)..yalnız -%1 filan kurtarmaz...bizimkinin çakallık yapamayacağı kadar beyük ve gaçınılmaz bir eksi olmalu %3,5 filan...heee..yaparmıyın :)[/QUOTE]
Çekince : Tünele girme hakkım saklıdır. :..::..::..::..::..::..:
[QUOTE=sirius;451093]patron ayuuu ininde mi deyi emin olak diye dünden bakayım dediydim...
baktım içerisi ürkünç ve garanlık...:eek:
ya meraktan .... daldık içeri...
ühü ühü .... içeride öküz gibiyin bişi...
boga yıganı mı disem ana...kondamı disem sardı atopot gibi...:..:
bu saate zor kurtuldum ayu ini tuzağından...
bi süreyelizt totem motem yoğtur gari...
tübe...tupe....dng[/QUOTE]
::::::::::::
Günaydın başganlar,
Cumartesi günü oh tamam ortalık duruldu derken film yine başa sardı.Kim sardı ortada ama o konuya girmeyelim. Şort pozisyondasın niye bozuk atıyorsun demeyin. FDJ in 100 puan daha ekside olmasını yeğlerdim. Memleketin selameti açısından... Bugün ne olur? Şahsen öyle dramatik bir düşüş beklemiyorum açılışta. Normal koşullarda sonra artıya bile döner diye düşünebilirdim..Tek gıllandığım husus; Erken seçim olayı.. Ben başındna beri Başgan'ın söylemlerinin nedeninin bir erken seçim hazırlığı olduğunu düşünüyordum. Bu haftasonu farklı ağızlardan dile getirilmeye başlandı. Burdaki talihsizliğimiz şu KY olarak; erken seçim olacaksa da olmayacaksa da bunu birileri bizden önce bilecek hatta biliyor belkide.. Erken seçim kararının açıklandığı veya lafının şiddetlendiği zaman diliminde borsa düşer (daha sonra kamu finansamanının gevşemesi nedeniyle çıkması muhtemel)..Sözün özü, tradein en gorgunç en gaçınılmaz olacağı günlerden biri olacak bugün
Bu arada, sokaklarda, protestoculara saldıran eli bıçaklı gruplar belirmiş. Provakatörmüdür, gerçekten bir parti üyelerimidir bilme şansı yok. Ama bu durum, alarmın sarıdan kırmızıya döndüğü veya kırmızıdan koyu kırmızıya döndüğü andır. Şu an her türlü grubun, istihbarat servislerinin v.b. provakasyonuna açık bir ortam var. Acil normalleşme lazım. Mevcut koşullarda olamıyorsa, erken seçim lazım diye düşünüyorum
fileks..
oltayı hazırladım açılış içün..bakalim lüfer mi vuracak istavrit mi yoksa çizme mi..üğw
oltayı çok deruna atmışız..95025 :) e gelmedi tabe
hımmm...önce göree zayıf sonra görece güçlü sonra yine görece zayıf..du bakalım
gapandım hacı..her an açabilirim..erken seçim scenario...açmayabilirim de...hehe
Eyü haftalar patronlar..kahve stoğumu arttırarak girdim bu haftaya :D
bugün sörfdeyim hacı...ayrıca doplantıdayım..eyi gafeinler
[QUOTE=Astatin;451130]bugün sörfdeyim hacı...ayrıca doplantıdayım..eyi gafeinler[/QUOTE]
Hahah, neyyyyyyyy? Çok uluslu şirketin bahamalarda yapılan toplantısında mısınnn?Tamam patron ya..:..:
sabah 96600 den gavırlanan şortları 98050 den yine açtım hacı..teknik meknik tehlikeli deyur ama erken seçim gapıya gelebilür..bu gün 1-2 gasta yazarı da yazmış..du bakalım
300 puan karı gabul etmiyorum..3000 isterim..erken seçim bu..olursa boru deil
300 puan kar iyiymiş ya la...kaldı elimizde..üğww..hani graşacaktuk ayuuu..üğww
böğğğğğğğ[url]www..[/url].
piiff..ule fileks..bi rahat günümüz yok haaaaaaaa...
fileksi
bu kez verse 300 puanı alacaktım ama virmedi...-300 öneriyor...ıhh duralım az daha...
bu arada sen de beyaz gecelere takılıyon galiba..alu...
fileksss...huhu... dow tavan olmayacağına göre biz mi taban olacağız hacı..aha 15 dklık sitem fiyat 98375görünce sat verioya la..ba rkapanşını beklemiorum risk alıyorum ve 2 galdraç daha vuruorum..ettik 4 galdıraç..eüzü
Speedy trader oldun aste
uhhh, tam yerinde gılıçlar çehildi
[quote=Astatin;451175]fileksss...huhu... dow tavan olmayacağına göre biz mi taban olacağız hacı..aha 15 dklık sitem fiyat 98375görünce sat verioya la..ba rkapanşını beklemiorum risk alıyorum ve 2 galdraç daha vuruorum..ettik 4 galdıraç..eüzü[/quote]
[quote=flexy;451179]Speedy trader oldun aste[/quote]
hacı,
satın geçiciside kalıcısıda zirveye bu kadar yakın gelmişse makbuldur benim için:Dhehehehe..bar kapanılını beklesen 800 puan aşşadan şortlayacan...çok ballı action oldu hacı..yok yok bal değil..statistiğim var..zirveye yakın gelen sat sinyalleri %80 tutuyi..ha bal kısmı da var tabe..bar kapanmamıştı..:D:D:..::..:uhuhuhuhuhu..kukuriku
ohaaa..ben laklakırken 97250 ye basmışyala...haydi lilililililillili yarr..haydi lilililili yar...heheh.. hacı bi habermi var..inşallahyoktur..ben düşüşün zeki çevik aynı zamanda gerekçesiz olanını severim.... naaayyyyy erken seçimmi...
haci,
böyle üst üste ballı tradeler ettiğim zaman eskiden "olm ne işin var çalışmakta..otur evinde 6 ay böyle gonsantre trade etsen zaten köşesin" derdim kendi kendime..sonra pala -1000 puanı takıverirdi, "olm salakmısın gül gibi işin var, vob dediğin ne" diye aklım başıma gelirdi...velakim artık ballı tradeler ettikten sonra bile böyle şeyler gelmiyor aklıma... ama ne hikmetse pala ara ara -1000 takma alışkanlığını brakmadı..hatta cuma akşamı 1750 puana falan çıktıydı dakış... ohh mondiyo
bir başka geleneksel durum; şimdi normal koşullar altında 4 galdıraçla 900 puanı vurmuşsam haşırt diye, hemen kavırmam lazım...ama gel gör ki erken seçim düşmüş aklıma ben iflah olmam...bir akşam bir erken seçim açıklaması, ertesi gün taban fantazim var :) önceki haftaki pazartesi gap karı damağımda kaldı bağladı bilionmu..üğw
[QUOTE=Astatin;451186]haci,
böyle üst üste ballı tradeler ettiğim zaman eskiden "olm ne işin var çalışmakta..otur evinde 6 ay böyle gonsantre trade etsen zaten köşesin" derdim kendi kendime..sonra pala -1000 puanı takıverirdi, "olm salakmısın gül gibi işin var, vob dediğin ne" diye aklım başıma gelirdi...velakim artık ballı tradeler ettikten sonra bile böyle şeyler gelmiyor aklıma... ama ne hikmetse pala ara ara -1000 takma alışkanlığını brakmadı..hatta cuma akşamı 1750 puana falan çıktıydı dakış... ohh mondiyo[/QUOTE]
Yaw ne bırakıcan işi..özel jet,havyar menülü toplantılar falan..:..::..::D
[QUOTE=Astatin;451187]bir başka geleneksel durum; şimdi normal koşullar altında 4 galdıraçla 900 puanı vurmuşsam haşırt diye, hemen kavırmam lazım...ama gel gör ki erken seçim düşmüş aklıma ben iflah olmam...bir akşam bir erken seçim açıklaması, ertesi gün taban fantazim var :)[B] önceki haftaki pazartesi gap karı damağımda kaldı bağladı bilionmu..üğw[/B][/QUOTE]
:..::..::..::..::..: nıhahah asti yaw