hacim tekerrürü lazım ondandır..
Printable View
hacim tekerrürü lazım ondandır..
[quote=kitaro;308763]korkuyu aldım coşkuyu sattıımmm pehhhhh
nano para sayma makinesini getir dedim heleee sayamıyom bunları ırak usulümü yapsak kiloylamı tartsak pehhhhhh[/quote]
tartıya koy sen para değilmi kendini göstersin bakalım neymiş..
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5807&page=7[/URL]
arada okursanız beni de görürsünüz ...demedi deme Ibrahim bu adamlar bu işi önceden biliyor..
Spot zayıf kaldı, 85553 üzerindeki endeks 30 al vermeye yüz tutar, gerisi hikaye:)
82000 nire 86000 nire lonk olmazsa ayıp eder bi trader..
sırada moody's var çikın sığınaklardan..
belki de anlık verileri burada yazmak gerekir diye yazayım:
fdow 11053 ün üzerinde saatlik kapamaz ise bizim 85,3XX noktasını geçmemiz zor..ilk destek zaten resimde vardı..84,9xx..dermişim...
nano böyle günlerde trende oynayan kaybeder bak şimdi milletya ralli ya çöküş bekler ama hareketler 2000 puanlık olur ABV diyen kar eder. trend bekleyene avucunu yalatır pala
11111 diyelim dow a bari trend şeetsin kitaro kojiki cim..
Moodys yarın not artıracakmış:)
S&p de haftaya pazartesi:)
Hepsi sıraya girmiş:..::..:
Fakat al vermeden mümkün değil ben not felam artırmam.kom
zati 11111 üstüne ekranı kapamalı derim..)
[QUOTE=nanodeal;308772]82000 nire 86000 nire lonk olmazsa ayıp eder bi trader..[/QUOTE]
86000 rakamı aşağıya düşer sanırım, bugün al vermez, yarın ilk seans vaya ikinci senas diye yazmıştım bikaç saat önce:)
84950 biraz kısa yaptım..Yeni dip gelmese de testere yaparlar gibi geldi...
sen işini bilirsin bull market darısı başımıza..)
[quote=nanodeal;308772]82000 nire 86000 nire lonk olmazsa ayıp eder bi trader..[/quote]
ben bugün sıfır işlem ile duruyorum he 84000 den flat hariç o poz sayılmaz :..: flat devam şimdilik
Yukardan ek short yapmak vardı tüh:)
[quote=bull market;308783]86000 rakamı aşağıya düşer sanırım, bugün al vermez, yarın ilk seans vaya ikinci senas diye yazmıştım bikaç saat önce:)[/quote]
ben neler yazdım neler )) fitch duydu sesimizi daha da yeni selametlik babacan düşüş öngörüyodu..)
Shortlarla arkaya yaslanmaya devam:)
82000 hedefimi tazelediydim 81000 yaptıydım dün.
Bakalım belki dahada aşağıya olabilir diyorum ve ekranı kapıyorum.
Herkeze bol şans:)
hızlı traderlar iş yapar bugün ancak bana göre değil zaten matriksi tam 4 kere aç kapa yaptım reziller kilitleniyor donuyor bembeyaz ekran :mad:
pala 1000 puan okazyon yaptı 84400 tekrar long
san ver rest diyom dow a emanet bende 86 dursun şimdilik )
275 puan karla tekrar flat
üçe beşe bakmayalım ağalar ühühühüh
okazik pala bıyıkları burmalı.. faiz zıttı.. Sekube ses ver bi cümle.. habere bak yav pee.. bin de öyle desen..)
saat başında tekrar alım yapıcam
tartıya dokanma kitaro Kardeşim çok hassas şu ara biliyon..)
950 de sistem 15 lik AL verdi Ancak ben yataydan çıkmadan bulaşmam ha 300-500 geç olur belki ama göreyim hele trendi mi gelen sinyal :) ama sanırım sağlam ama gene de bekliyem :rolleyes:
750 long tekrar
[quote=kitaro;308806]saat başında tekrar alım yapıcam[/quote]
yap yap saat başı alım yapmalı bu piyasada demi.. Kennym çok iyiydi yav dağa kaçtı yine desem kar yok bişe yok napsın oralarda?.. Astatin dön aramıza bak hızlı mental lonk olmuş diyolar..)
çuval sağlam sanırım esnek mübarek
4. tepelemeyi sezmiştim elde var 4 sırada Bash(5), olur inkilisçe yada dü beş diyelim artıkın aç kollarını 86 bin..
s&p daha bi adidir hadi mudiyz yap bi kıyak yav..
astipat uyuyormu yoğunmu palanın yanındamı :)
pala damı sığınaktaymış?)
bastır beşşin tepesi.. Astatin uyurmu yav ne münasebet..)
la bu ne...pih size..84500 trabzonspor umuz patlamış (ts)..teprik ederim..sistemde longa dönmüş..o zaman longg şimdi..sistemciye her yer trabzon :) ehuhu...kar etmesine ettik ama 1500 puan badem olunca akrdan hoş olmuyo...Allah piramitcilerin yardımcısı olsun
eyvallah ya long time no longing Kardeşimiz Astatin'imiz..
kaya boss, senın matrıkste kullandıgın expert advısor sınyallerıne alarm tanımladın mı? eger alarm tanımlıysa alarmı kaldır daha az kıtlendıgını goreceksın.
350 puan karla 100 den flat
15 dklıkdaki TOBO nun çalışacağı umudundayım..üww