-
[quote=abicim;236384]abey ben almayayım. tamam da yalakalık ta bir yere kadar. hani saray dedin yalvarırım gel dedin... tamam dedim geleyim dedim .. ama bir yere kadar abey. abbas kaçar .. ne o öyle mahpushane etrafında aley aley... gelmez bize... ala ala 850 de geldi. gene tırstım bak.[/quote]
70000 abbas kaçar. bereketini görürüz inşallah.
2 hamle hakkımı bitirdim. allaha emanet olun.
-
[quote=sadberk22;236385]halojen üstad projeksiyon tutmazsa var ya.kom.dng çünki ben uydum haazır olan imama:D buyrun apdestsiz cenaze namazına:::.dng[/quote]
aman diyim ha.. tutar tutmaz onu bilemem... grafik çizildikten sonra gireceğimi belirttim... önce tutsun sonra pozisyon açması kolay...
-
tepki mepki dedim dün ama,palavra oldu şimdilik,esasen böyle trendlerde hiç trendden ayrılmayacan,
66-68 hedefim ov de geçerlidir hala,ama dalganın içini anlayamadım valla,.:confused:
şu anda bildiğim 4.dalga devam ediyor ve tepki gelse de devam edecek...:)))
-
pala sırtındaki kenelerden kurtuldu.....artık kısa açmak yürek ister....
en azılı kısacılar bile tepkiye yukarı oynamaya başladı...
pala bu durumu affetmez....bende affetmem....basarım...
-
70.800 stop olmak kaydıyla trendde otururum........
-
aşağıda beklediğim 67.600 lere bu hafta veya önümüzdeki haftanın ilk yarısında
ulaşırsak reverse yapıcam.....kısaları kapatıp uzun pozisyon açacağım.....
ölüm çıkışı için...........
-
rakkam takıntım yok....zaman takıntım var....
önümüzdeki hafta ortasından itibaren şorta veda........
nerden dönersek dönelim..ister 67.600..ister 70.600......
her durumda şort.cover ve long alacam...
-
[quote=halojen;236390]aman diyim ha.. tutar tutmaz onu bilemem... grafik çizildikten sonra gireceğimi belirttim... önce tutsun sonra pozisyon açması kolay...[/quote]
benim kafamdakine uygundu ben de uydum memnunum ;) hatta ben 70200e yazdıydım::: sizin proceksiyonu görünce aşağı çektim bunun için ayrıca tşk ederim üstad.brv:D
-
uzun pozisyon için önce anlamlı bir tepki vermeli piyasa... akabindeki geri çekilme ile uzun açarım ancak... ölüm çıkışı olacaksa dibi böyle birşey olmalı...
şimdilik böyle bir durum yok...
-
[quote=sadberk22;236403]benim kafamdakine uygundu ben de uydum memnunum ;) hatta ben 70200e yazdıydım::: sizin proceksiyonu görünce aşağı çektim bunun için ayrıca tşk ederim üstad.brv:D[/quote]
rica ederim.. ama saatlik bazda oluşmasını bekliyordum, pek hızlı oldu sabahki... yine de dikkatli olun uzunda..
-
seanslık destek dirençler...ayrıca stropatro nun Rsquired ı muadili As-Circle indiki..ehue
[IMG]http://i44.tinypic.com/2v7z3pg.png[/IMG]
-
pala şort açan olmayınca makası nasıl eksi yaptı....dün sıfır..bugün eksi 500.puan..
tercümesi şort açan veya long.cover yapan pala .............