vob altında destek türev bugün kolu bacağı doğradı heralde...
Printable View
vob altında destek türev bugün kolu bacağı doğradı heralde...
[QUOTE=Vob Trader;417637]aklımda graf yok kaça denk gelior o rakam imkb de ?[/QUOTE]
bende matriks dahi yok hesaplayın işte.
grafa emaneten bakıyorum webden.
imkbyi tvden izlerim ben.
jelibon.
valla altın gumuste bollinger iyice daraldı sert hareket olacak ama parabolik sarları asagıda gunlukte izlemeye devam...
o 15 dakkalık sp ewde alt.b yi geçerse önünde tek engel kalır yeni zirve.
Future daha doğrusu cfd daha sabahtan beri onu tehdit ediyor.
bu future daha doğrusu cfd yalansa ora geçilmeyecek. Şimdilik öyle gösteriyor.
Geçilirse de 25 ekime ortada yogi olmaz ama bir teyidi daha var elbette zirve yenilemeli.
Cfd ye kanacak halim yok seantsa bakacağız olaya.
İstiyoruzki alt. sayım gerçek olsun iş uzasın. Yoksa 25 ekim nihai tepe olur.
Hangi sayım bana sormayın ikisinden biri ikiside eşit şansda benim için.
Ama 3 ekim papatya ve dolunay pencere dışında olduğumuzdan kendini belli edecek bu bugün yarın pazartesi.
Jelibon.
yaw önce bi aşşa sert veripde alsa olmazmı burayı öle birden ok gibi delip geçişmi olur...
1790 dan 1688 e sert verdiği gece bana servet vermişti. işde onu geri aldı benden. demekki emanetmiş bana o.
[quote=Vob Trader;417644]1790 dan 1688 e sert verdiği gece bana servet vermişti. işde onu geri aldı benden. demekki emanetmiş bana o.[/quote]
ogün pozda olmamama rağmen şok oldum ayı piyasası oluştuğunda öle birşey olur tam 29 na denk gelmişti
[QUOTE=fotomidyat;417645]ogün pozda olmamama rağmen şok oldum ayı piyasası oluştuğunda öle birşey olur tam 29 na denk gelmişti[/QUOTE]
pramitleyemedim o gün korkudan ama 1 e 6 almıştım o gün overalda...
[quote=Vob Trader;417646]pramitleyemedim o gün korkudan ama 1 e 6 almıştım o gün overalda...[/quote
bir defa pramiti beceren ölünceye kadar iflah olur
1680 lerde okadar emindimki elim gitmedi bir türlü
özellikle şu asya piyasasından bir daha 15 puana yakın puan görürsem ömür billah herro merronun en alasını yapmasam
sayın fotomidyat şu çin olayını açıklayabilirmisiniz?
[quote=finalwave;417648]sayın fotomidyat şu çin olayını açıklayabilirmisiniz?[/quote]
çin demiyelimde asya seansı diyelim bazen tr saati ile 00 ila 03- 03 ila 09 :45 arasındaki döngüye bakmak lazım genelde 03: ila 09:45 arası olur
nasıl patron ppt diye bir sistemden bahsediyorsa genel anlamda asya-avrupa-amerika kıtası dahilen çalışan döngüye paralel bir sistemin çalıştığına hayali dünyamda eminim kimi büyük fonlar der kimi-büyük bankalar der -kimi jp morgen der patron daha ii bilir bunları
yanlız özellikle 03 ila 09:45 arasından 15 pauna yakın bir yükseliş oldumu sonraki süreçte fiyat geri gelsede mutlaka çıkış oluyor yani burdan çıkardığım sonuç kesin bir şey var ne yaparsam yapayım en az 30 puan kazanırım olayı var bunu kaldıraca vurduğun zaman gerisini düşün
herzaman olmaz oldumuda bir defa yeterlidir
KORAY ATTI.
SADECE BU HAFTA SADECE KADIKÖYDE.
55 bin bayanın önünde.
KARTALLARA KANARYA MAÇLARI TEKERRÜRDEN İBARET.
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Vk2vkmk2r7E&feature=player_embedded[/url]
Jelibon.