-
[QUOTE=Ozkan;417591]Hayır mersindeyim ben :) Demek sadece buralarda değil değişim bütün şehirlerde fark ediliyor .....Son bir kaç yıldır burası çok değişti nereden geldi bu para ben anlayamadım :D tabi ....[/QUOTE]
ben 7 sene Eskişehirde yaşadım ufacık şehirde öyle bir potansiyel varki anlatamam...
-
frexte dönen para hangi meslekte var adam 30 yılı fotosanatına adamış teknolojiye boyun eğmiş frex dünyanın en zor işi 10 yıl meslek haline getirip az ve öz sermaye artıran kaç kişi çıkar k.yatırımcı için en büyük zaaf yüksek miktarla hacimle direk girip bir anda köşe olma hayalini imkansız hale getirmek bir iş kurup faale sokmak 10 yılı götürür (ayakta kalma ve ilerletmeyi saymasak)
-
papatya bu işte,
2 sinde top varmıydı?
Yoktu 3 ünde dünyada top var.
Jelibon.
-
Jelibonca verilen başka bir papatya japonyada deprem yaptı, bir diğeri güneşte bugune kadarki en büyük patlamayı yaptı, sonuncusu TR ye topu soktu.
Bu papatyaların hepsi aylar önce verilmişti hatta 3 ekim verileli 3-4 ay oldu.
Top trde patlamasa başka biryerde başka birşey olacaktı.
Kısmet maalesef bizeymiş papatya bizi buldu.
Jelibon.
-
Papatyalar daha önceki dipelrin tepelerin fibo ilişkisi olduğundan her papatya da mutlaka bir olay olacaktır. Sosyonomi bu işte.
Jelibon.
-
Her dip tepe sosyonomik ya da borsamatik olarak diğer sosyonomik ya da borsamatik dip tepelerle ilişkidedir.
Jelibon.
-
Bizde alım iş yaparmı papatyaya göre ?
-
[QUOTE=jelibon;417595]papatya bu işte,
2 sinde top varmıydı?
Yoktu 3 ünde dünyada top var.
Jelibon.[/QUOTE]
Genç kızların sevgilisi teoman reise papatya şarkısını sen mi verdin yoksa jelibon reis :D ????
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Q4wIJvaUFc0"]http://www.youtube.com/watch?v=Q4wIJvaUFc0[/URL]
-
hocam eur usd de beklentınız nedır?
-
neyse tırıvırı,
tek gerçek var.
26 eylul ya 3 ekim ve dipledi.
ya da 3 ekim hakkaten 3 ekim ve tepeledi.
bunu veri verecek ve bu kumar.
ama dikkat edin burdan sonuç çıkacak, sonuç 26 sı dipse bu piyasa 25 ekime yukarı ya da 9 ekim bradleye yukarı gider.
26 sı dip değilse bu piyasa 25 ekime ya da bilinmeyen tarihe aşağı gider bu bilinmeyen 9 ekim bradley olabilir.
biraz kumar bu iş o yüzden poz yerine takip daha iyi.
Jelibon.
-
[QUOTE=Vob Trader;417599]Bizde alım iş yaparmı papatyaya göre ?[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;417602]neyse tırıvırı,
tek gerçek var.
26 eylul ya 3 ekim ve dipledi.
ya da 3 ekim hakkaten 3 ekim ve tepeledi.
bunu veri verecek ve bu kumar.
ama dikkat edin burdan sonuç çıkacak, sonuç 26 sı dipse bu piyasa 25 ekime yukarı ya da 9 ekim bradleye yukarı gider.
26 sı dip değilse bu piyasa 25 ekime ya da bilinmeyen tarihe aşağı gider bu bilinmeyen 9 ekim bradley olabilir.
biraz kumar bu iş o yüzden poz yerine takip daha iyi.
Jelibon.[/QUOTE]
çözdüğüm bu şimdilik.
Jelibon.
-
[QUOTE=finalwave;417601]hocam eur usd de beklentınız nedır?[/QUOTE]
1.3350-1.3450 direnç, 1.2750 destek.
Beklentim yok sıkı takip etmiyorum.
Jelibon.