70.300..ilave .kısa....
Printable View
70.300..ilave .kısa....
svg.halojen ve değerli vob dostlarıma günaydın,
dün konuştuğumuz konu rüyama girdi,
forumda yaptığım yorumlardan dolayı beni içeri atmışlar,..:D
demir parmaklıklar arkasındayım,
selçuklum bana köfte ekmek getirmiş,.lelele
halojenim 1 paket sigara getirmiş,.kom:..:
traderım da gelmiş ,son dalganın iç dalgalarını soruyo,:D:..:
Strategist te gelmiş,abi ben sana demiştim ,diyo,;):..:
dudağım uçuklamış korkudan,....:(
Strategist hep senin yüzünden bunlar yaa,.....brv
[quote=halojen;236351]şimdi şu şekilde bir dip oluşursa buralarda çok şey anlatır...
[IMG]http://i43.tinypic.com/154vr4o.jpg[/IMG][/quote]
üstad yani kaçtan longlayalım:D sanırım dünki dibin biraz altına fake atıp tekrar yukarı yapacak ve ben de 71900den şortlıycam::: diyorsunuz:confused:.dng üstad
[quote=Strategist;236367]Adamlar resmen tepe yuvaklak geleceği parlak (copyright Selçukos Patros) formasyonu yaptı yaw...
Bunlar grafiker falan çalıştırıyor bence. Grafiker önce yapılacak hareketi çiziyor, sonra bunlar da ona göre fiyatları ayarlıyorlar... :p[/quote]
bitti bitti stratejici öğretmenim. 69999 yandımı koayrım 900 e kadar desteğimi. yıkılsamda ayakta kalırım.hehehe. biten ne dersen aristokrat takılayım biraz saraylı abeye yalakalık olsun beni de alır belkim saraya. biten 4Ec55 hehehe. şaka değil ha amman deyim inanç meseleleri tartışılmaz bilirsiniz. tabi delinin ipiyle kuyuya inmemeniz gerektiğini de bilirsiniz. ulen 69950 gelmiş be.. bu ne hız be tırstım bak ha..
1 ad lönkledim :) kapanışta bakalım nolur ehehe stres yok dert yok :)
[quote=abicim;236375]bitti bitti stratejici öğretmenim. 69999 yandımı koayrım 900 e kadar desteğimi. yıkılsamda ayakta kalırım.hehehe. biten ne dersen aristokrat takılayım biraz saraylı abeye yalakalık olsun beni de alır belkim saraya. biten 4Ec55 hehehe. şaka değil ha amman deyim inanç meseleleri tartışılmaz bilirsiniz. tabi delinin ipiyle kuyuya inmemeniz gerektiğini de bilirsiniz. ulen 69950 gelmiş be.. bu ne hız be tırstım bak ha..[/quote]
hehehe. 70100 abbas kaçar ilk hamle biter. 850 de tekrar bekliyom.
saraylı abi sen çok yaşa emi... :D
[quote=sadberk22;236372]üstad yani kaçtan longlayalım:D sanırım dünki dibin biraz altına fake atıp tekrar yukarı yapacak ve ben de 71900den şortlıycam::: diyorsunuz:confused:.dng üstad[/quote]
vala öyle bir grafik görmeden uzun açmam sn.sadberk22... bakalım ne çizecekler...
arkadaşlar çok zaman olmuştu..müsaadenizle ve affınıza sığınarak;
GRRRROOOOOOOOOOOAAAAARRRRRRRRRRRRRRRR :)
[quote=saraylı;236370]......
forumda yaptığım yorumlardan dolayı beni içeri atmışlar,..:D
demir parmaklıklar arkasındayım,
........brv[/quote]
abey ben almayayım. tamam da yalakalık ta bir yere kadar. hani saray dedin yalvarırım gel dedin... tamam dedim geleyim dedim .. ama bir yere kadar abey. abbas kaçar .. ne o öyle mahpushane etrafında aley aley... gelmez bize... ala ala 850 de geldi. gene tırstım bak.
[quote=sadberk22;236372]üstad yani kaçtan longlayalım:D sanırım dünki dibin biraz altına fake atıp tekrar yukarı yapacak ve ben de 71900den şortlıycam::: diyorsunuz:confused:.dng üstad[/quote]
halojen üstad projeksiyon tutmazsa var ya.kom.dng çünki ben uydum haazır olan imama:D buyrun apdestsiz cenaze namazına:::.dng
dünkü 70.750 atağı son yukarı idi ...bana göre....
artık dib yapmadan dönmesini beklemiyorum.....
dib için favorim 67.600..........kısa devamm...
70.750 üstü hesapları tekrar kontrol ettirir......