nasıldım usaglar....
Printable View
nasıldım usaglar....
kalanlar da 225 ten kapanıp dinlenilir.lakin bugün ayu için çok kolay dı nerden verdiyse kazandı...şimdi biraz büyük resim görmek lazım...verirse de versin...
[quote=ATHLON;165956]kalanlar da 225 ten kapanıp dinlenilir.lakin bugün ayu için çok kolay dı nerden verdiyse kazandı...şimdi biraz büyük resim görmek lazım...verirse de versin...[/quote]
guzum kusra bakma bu sayfaya yazmışım...tebrikler sabır için...eee okulu yok bunun...
[QUOTE=jani;165955]nasıldım usaglar....[/QUOTE]
guzum herzamanki gibi kuzuydun . boru deeldin +.
[quote=fXci;165961]guzum herzamanki gibi kuzuydun . boru deeldin +.[/quote]
lem iyiki varsın bea....sensiz çekilmez bu dünya....güzel yaradılmış kardeşim....
59 600 e geldi sayılır....59 775 e degdi....bakalım ne yapacak...yüzde 3.8 düştü....
müthişti agam....hiç tepki komadı....59 900 de....
bu düşüşü...dünya borsalarından bagıımsız yaptı...makro yorumlarımda haklı çıktım...
ve yüzde 38 para daha kazandım...bu bilginin bedeli olarak....
şimdi...
ona ebesinin örekesini gösterdim...tepki kosun bi bakalım....
short yatsammı buralardan kapasammı 59650 yeresıne yazdım kapama emrımı emme kapanısa kadar oraya gıtmezse buralardan kapaycam herhal
tepki koması üçün...slow longcuların kol kesmesi sart....şu anda zola kestiriyor...59 850 de....longcu gardaslarım birbirini çiyniyor....
59850 yeresinden flatos bende.... eyi para yaptık guzum accuk sindirelim gayri emme 596xx yeresinin altında 58500 yeresine kaddar short olurum yarın... flat ne rahat
baskı belli küskü belli bence ... arthur effect .. teprik ederim .. .
[quote=fXci;166003]59850 yeresinden flatos bende.... eyi para yaptık guzum accuk sindirelim gayri emme 596xx yeresinin altında 58500 yeresine kaddar short olurum yarın[/quote]
allaha şükür diyeceksin...yüce rabbim bizden yanaydı...güzel kardeşim....
oyduk oya gibi gene....yarın longcu usagları bitirir bu...ve tepki koyarsa...gene bineriz....
59 850 kapadı...sende tam oradan kapadan...ben 60 100 de kapadım...
2300 puanda...100 iki yüz puanın peşine düşmüyeceksin...yoksa 1000 nin gider....
şimdi...şu grafı güncelle bakem....
[quote=selçuklu;166009]baskı belli küskü belli bence ... arthur effect .. teprik ederim .. .[/quote]
celcukim saol...vergimizi aldık...allaha çok şükür...
bu furuşmayıda okkalı bi karla kapadık....
kapanış...59 925...hacim korkunc 1.877....korkunc diyorum...cünki tepkisiz bi düşüştü...tek yönlüydü....APS de bu yüzden düştü...176 800 e....
soru şu:kuzum bu yarın 1000 puvan eksi acarsa ve trend döndüyse nasıl oyuna dahil olacagız....misal bugün 700 den kapattığıma bin pişman etti ve birdaha asla cesarat edip giremedim...
üstad tepki olursa şayet, çokta uzağa gidecek yeri var mı, tekrar güzel yerden binmeyi nasip edermi acep?
Vob 15dakkalık grafımıza bakalım
Yarın üçün iki turlu hareket potansı var....
596xx yeresinden tepki yapması mavi ok...612xx yeresine kadar... Sonra 583xx yeresine düşüş...
596xx yeresinin altına sarkarsa.... 584xx yeresine düşüş devamı...
[IMG]http://i33.tinypic.com/2n8pxfb.png[/IMG]
[quote=eksper;166025]soru şu:kuzum bu yarın 1000 puvan eksi acarsa ve trend döndüyse nasıl oyuna dahil olacagız....[/quote]
ben olamam....aldıgımıla yetinirim...önemli olan cebe para komak...onun ne yaptıgı beni ırgalamaz....kazanma sansım varsa girerim...yoksa bana ne...ben yüzde 38 karı cebe kodum...1 kodum...1.38 yaptım...
1 koyup 2.15 de bi öncekinde yaptım...
yani...totalde....1 kodum 2.53 yaptım...onunla işim bitti...isterse cehenneme gitsin bana ne....benim hesaplarım şişti....
ama tepki korsa....bakarım tabiiii....
[quote=fXci;166029]Vob 15dakkalık grafımıza bakalım
Yarın üçün iki turlu hareket potansı var....
596xx yeresinden tepki yapması mavi ok...612xx yeresine kadar... Sonra 583xx yeresine düşüş...
596xx yeresinin altına sarkarsa.... 584xx yeresine düşüş devamı...
[IMG]http://i33.tinypic.com/2n8pxfb.png[/IMG][/quote]
hadise bu tepki....koyarmı bakalım...bunun korkusu ile maldan çıktım...bu önemli bi destek....
bu destege...amiral 5.45 le...garan 5.40 la...akkız...7.90 la farklı zamanlarda degmeli...biri çıkarken öbürü düşüp degmeli....işte o anlarda....girme ihtimalim var...yoksa girmem...
gider paralarımı severim....
bugün...garanla amiral bu destegi kocholla birlikte gıdıkladılar....akkız hala yukarıda 8.40...onunda 7.90 olması lazım...bunun üçün...amiral ve garanı basarlarken akkızı tepkide gömerler...sıralamalı...bu olursa 61 600 de mala binerim....
bu yukarıda yazdıklarım....İÇ DİNAMİKLERDİR....BUNNAR ÖNEMLİ....
[quote=fXci;164226]
[quote=jani;164217]usaglar...
guzu...piyasadaki saksakci yorumculara benzemez...leblebiden nem kapar...ince ve hassas oglandir...dovustugu kisi...direkt agamdir....onu soyacagim....[/quote]
.................................
[B]yoksam kısa vadelimi bu shortum ....
yani 60600 yereleri felan mı ?
[/B]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/agam-ve-kuzu-diyaloglari-t5255p107.html[/IMG][/quote]
Guzum geçen haftaya baktımda.. hatalarımı göreyim deyuu... emme eyi mıncıkladık PELA yı ....... 62xxx lerdeydik deemi hakket
ben 60600 e kadar salarlar sonra tepkı koyarlar deyuu dusunuyodum 59600 eyı gordun masallah xray var gozlerinde
FXCİ...
dow artı oldu....yarın bu deyyuzzz bekledigimizi yapar gene....sakın kaybolma ortalıktan....
[quote=jani;166039]FXCİ...
dow artı oldu....yarın bu deyyuzzz bekledigimizi yapar gene....sakın kaybolma ortalıktan....[/quote]
yarına nasıl bir tepki bekliyorsun guzumm
[quote=jani;166039]FXCİ...
dow artı oldu....yarın bu deyyuzzz bekledigimizi yapar gene....sakın kaybolma ortalıktan....[/quote]
kuzum eyi bir artı yapsada tekrar mala binmeye fırsat verse....
[quote=eksper;166041]kuzum eyi bir artı yapsada tekrar mala binmeye fırsat verse....[/quote]
okumussundur...borsada fırsatlar bitmez...yeterki sabırlı ol.....
yarın gelirse 60.500-61.300-61.600 basar mıyım malı yukardan?..hayır..bu bir kaç gün izleme taraftarıyım,biraz kaybı sıfır tutarak kazanmak zamanıdır.şayet ağam kaşıkla verdiğini kepçeyle almayı çok sever...
eksper...okudunmu...
[quote=jani;166043]okumussundur...borsada fırsatlar bitmez...yeterki sabırlı ol.....[/quote]
kuzum kanımıza işlemiş oyun dışı kalmak cok zoruma gidiyor...hangi yöne olursa olsun illaki icerde olmaya alışmışım....
evet kuzum borsada fırsatlar bitmez...ama para biter..hahaha..sabırlı olmassak tabi...
yarın...
acaip götürme günü gene...buraya yazmıyorum...ekpres için yazdım ve hemen sildim...taktik o....
ikinci round....yeni bi şaşırtma ile sonlanacak....
kuzum şimdi geldim okuyamadım..meraklandım şimdi...
kuzum senin için saatlikk bi graf hazırladım... yapıştıram mı?
daha ne duruyorsun....küçük kuzu....
kuzum nakış ggibi işliyor ağan..
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/9135/kuzuu.jpg[/IMG]
dow toparlayıp artı kapadı...iyiki satmışız usaglar....
yarın tükanım açık...buradayım.....
aşagıya şartlanmıyalım....yatayda var....üçgen sıkışma yapması lazım tam bu bölgede.....umutların yeniden dogması üçün...
paraları cepcegizime kodum....mal onda para bende....karda bende...
ben irahatım...o deelll...SATRANC BU...
KÜÇÜK K...
saol bitanem...tam destekdeyiz...o yüzden çıktım zaten....