Bu konuyu ciddi ciddi düşünecem sevgili robot kardeş........ önce bi plan yapıp. milleti nasıl sistem sahibi edecem onu formülize etmem gerek sanırım.............:D:D:D
Printable View
Bu konuyu ciddi ciddi düşünecem sevgili robot kardeş........ önce bi plan yapıp. milleti nasıl sistem sahibi edecem onu formülize etmem gerek sanırım.............:D:D:D
70.550 shortlar kapandı
70.550 fulllllllllllllllll long.........................:D:D:D
[QUOTE=halojen;340915]değişen birşey yok.. yükseliş tepki tadında.. iyi akşamlar..[/QUOTE]
Bence dip oluşturuluyor ama binbir zahmetle :(
[QUOTE=SU-TE;340958]70.550 shortlar kapandı
70.550 fulllllllllllllllll long.........................:D:D:D[/QUOTE]
Daha sık yaz be SU-TE kardes
Aldık sattık aldık sattık flat kapattık :) Ha bide halojenin konusuna turp sıktık Bosch mesajlarla
Halo patro,
İmörcınsi apdeyt pliz... Bearfly is sitrongli nidıd
[QUOTE=Astatin;341104]Halo patro,
İmörcınsi apdeyt pliz... Bearfly is sitrongli nidıd[/QUOTE]
merak etme patron, bearfly'a gerek yok... tepki içindeyiz... aşağı daha yolu var :)
yeni dip gelmeli bu fikrim sabit..
[quote=halojen;341113]merak etme patron, bearfly'a gerek yok... tepki içindeyiz... aşağı daha yolu var :)
yeni dip gelmeli bu fikrim sabit..[/quote]
O zaman bu yorumu da dağa taşa yapıştırmak istiyorum:::
günün hareketi gelecekmi bakalım :)
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/3/3944.bmp[/IMG]
[QUOTE=halojen;341131]günün hareketi gelecekmi bakalım :)
[/QUOTE]
çok sağlam tutuyorlar bugün dünkü gibi değil, bu bearfly'ın hedefi kaç olur sn. halojen
[QUOTE=nemaproblema;341147]çok sağlam tutuyorlar bugün dünkü gibi değil, bu bearfly'ın hedefi kaç olur sn. halojen[/QUOTE]
vala dediğim gibi, benim beklentim yeni dip.. kaçta durur kestirmek zor.. orta vadeli yöne paralel oluşan kelebeklerin çalışma ihtimali yüksek oluyor.. belki biraz uğraştırır yatay gider bilemem ama eninde sonunda aşağı akıma kaptırır kendini..
bu arada yukarı gaptırdı kendini pala gene kelebeği biraz daha bekletecek gibi:(