Cuma'dan 60.275'den kalan long'larla ZİLD, ama trailing stop'umu 61.725'e çekiyorum... Az sonra aşağı verebilir Pala gibi bir düşünce geldi histemime, karı garanti altına alalım...
Histemimi ne kadar sevdiğimi söylemiş miydim? :)
Printable View
Cuma'dan 60.275'den kalan long'larla ZİLD, ama trailing stop'umu 61.725'e çekiyorum... Az sonra aşağı verebilir Pala gibi bir düşünce geldi histemime, karı garanti altına alalım...
Histemimi ne kadar sevdiğimi söylemiş miydim? :)
[quote=zozo;207370]tüm sistemlerin durumu alda boğacıklar meydanda, short için hiç bi belirti yok henüz..
[IMG]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/1/2637.bmp[/IMG][/quote]
Bu kadar yürekten çağırma beni...
[URL]http://www.izlesene.com/video/nostalji-bir-gece-ansizin-gelebilirim/623567[/URL]
10 daklıkta 62075 e 61875 aralığındayız,
strajik patron imzalarına hastayım abee.:D
(yyld)
[quote=bull market;207372]Tebrik ederim indiragandi:), çok güzel yazmışınız.
Fakat ben artık fazla teferruata girmem, shortumu basar geçerim bu piyasaya:))) neden? çünkü düşüş trendindeyizde ondan:)+.+.[/quote]
düşüş ne kelime aşırı satış bölgesi sınırından döndük, problem bu aşırı satış bölgesi, yani satışta olsa idik sorun yoktu, ancak bölge test edildi,
indregandi full flat olmuştur,
aşırı satış bölgesinin oluşturduğu bir çekim alanı vardır diye okumuştum zamanında bir makalede:)
61250-61775 arası kademelerden long,
62425- 63325 arası kademelerden shortum, param cebimde arkama yaslandım
Geçen haftayı hatırlayın, hafta başında yukardan başladıkmı?
Başladık:) sonra ne oldu? ;)
Demekki neymiş? şu anda bull markete göre spot piyasada açığa hisse satışı ayarlanıyormuuuuuş:)))
Ayar bitsin haftanın geri kalanına ne olacak bakıcaz diyorum:), saygılar.
bugünkü pasta durumuna göre ky satışta avrupada aşırı bir düşüş olmazsa bugün palanın yönü yukarı olacaktır 63000 ler uzak değil ufak sözleşmeyle longum senaryo gerçekleşirken piramitlerim...
[quote=perfectt;207383]bugünkü pasta durumuna göre ky satışta avrupada aşırı bir düşüş olmazsa bugün palanın yönü yukarı olacaktır 63000 ler uzak değil ufak sözleşmeyle longum senaryo gerçekleşirken piramitlerim...[/quote]
ben pastaya bakınca hiçbir şey anlamıyorum :D
[quote=flexy;207384]ben pastaya bakınca hiçbir şey anlamıyorum :D[/quote]
net satım yerinde diğer kısmı 9316 (ky) alım yerinde efg+credit 8920 eski pasta detaylarına bak karşılıklı rakamlar büyüyünce nasıl kıyamet kopmuş..