[QUOTE=mordak;90759]asti gidenler...dostlar içinde sende varsın....
ama yanlış yapıyorsun.....[/QUOTE]
dosta düşmanlık olmaz.....
Printable View
[QUOTE=mordak;90759]asti gidenler...dostlar içinde sende varsın....
ama yanlış yapıyorsun.....[/QUOTE]
dosta düşmanlık olmaz.....
[quote=mordak;90759]asti gidenler...dostlar içinde sende varsın....
ama yanlış yapıyorsun.....[/quote]
Mordak,
Forumu meşgul etmemek için özeline atıyorum
[QUOTE=mordak;90755]asti mutlumusun?
bak gitmiş dostlar.....,
niye.?
cevap bekliyorum...valla uykumda geldi biraz acele etsen sevinirim.....
sizler kimsiniz.....
bu forumu yok etmeye programlananlar mı?
yoksa 3-5 sübye pardon sübyan mısınız?
herkes yaşını bilsin....erkeklerde d...ağının ölçüsünü bilsin....herkes akıllı olsun....
burda kimse 3-5 akıllı cevap ile kendini adam saymasın.....
3-5 kuruşa onurunu satmasın...[/QUOTE]
böyle birleştirince mesajların hepsini olmuyor ama.....
gitmesi gereken başka yerler varken olmuyor......
yani ben salakmıyım ayrı ayrı yazıyorum...........
[QUOTE=mordak;90762]böyle birleştirince mesajların hepsini olmuyor ama.....
gitmesi gereken başka yerler varken olmuyor......
yani ben salakmıyım ayrı ayrı yazıyorum...........[/QUOTE]
ama doğru forum düzeni değil mi?
tühhhh...nasıl gözden kaçırdım yaw....pardon pardon....
Yarın bizim piyasanın saçmalıklarından birini daha izleyeceğiz, özelliklede ben bitarfımla güleceğim, koskoca piyasa bikaçtane sidiklinin elinde oyuncak, yazık.... normalde bi halt olmaz bunlardan, bundan emin olun:cool:
neye teşekkür ediyorsunuz.......yaw valla adamı deli edeceğiniz....adam özel yazıyorum demiş ona bile teşekkür yuh artık.......
Sana neki? yine kavgamı istiyo canın...huyun senin elalemin insiyatifinde olan şeye laf atmak, başka bi numaran yok, kafana girdimi bu dediklerim...
seviyeli tartışma topiği emrimizde :)
Yeni bir tartısmanın yenı kufurleşmelerın altyapısı falan mı hazırlanıyor anlamadım,
Galiba bu tür forumlarda bir gelenek var, birileri kendini PİR ilan edıyor, bu ınsanlar hıcbır yanılgıyı hıcbır elestırıyı kabul etmıyor,
Bir ara gereksiz kavgalar çıkıyor, birileri küsüyör ve bütün forumun toplanıp ricacı/minnetçi olmasını beklıyor,
Hadi başlayalım.... nolur gelın.. nolur yazın...
İsteyen yazar isteyen küser isteyen dınlenır... nedır allahaskına bu, secımı kaybedip küsen, sonra da NOLUR BAŞIMIZDAN EKSIK OLMA SAYIN GENEL BASKANIM anlayısını siyası partılerde gorunce komık buluyoruz da, demek kı anlayıs aynı bakıs acısı aynı, leylek yumurta hıkayesi.
[QUOTE=cırcır;90770]seviyeli tartışma topiği emrimizde :)[/QUOTE]
Ben yatıp uyumak istiyorum, uğraşamam bunla cırcır, seni bilmem.....uyk
[QUOTE=bull market;90768]Sana neki? yine kavgamı istiyo canın...huyun senin elalemin insiyatifinde olan şeye laf atmak, başka bi numaran yok, kafana girdimi bu dediklerim...[/QUOTE]
bull işine git....
[quote=bull market;90772]Ben yatıp uyumak istiyorum, uğraşamam bunla cırcır, seni bilmem.....uyk[/quote]
iyi geceler