Bir çay molası alıyorum,buraya kadar olan kısımla ilgili sorunuz varsa lütfen yazınız...:)
Printable View
Bir çay molası alıyorum,buraya kadar olan kısımla ilgili sorunuz varsa lütfen yazınız...:)
Emeğinize sağlık sn.saraylı, kullanmak isteyenler içinde kazancı bol olsun.
Not:bunu matrix dilinde yazacak ve yayınlayabilecek arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler
Unutmayınız Sn.Tyrant burada sizinle kimse makara yapmadı ve sizi gayette ciddiye aldı almaya da devam ediyor siz 3 ayınızı harcamış olabilirsiniz ama kendi adıma konuşayım biz de arkadaşımla 2 sene geceli gündüzlü çalıştık ve elde kendimize göre bir sistemimiz mevcut... O nedenle buradaki eleştirileri okurken yazan insanlarında sizin geçtiğiniz yollardan fazlasıyla geçtiğini unutmayınız...
Sonuçta hepimiz ne sistemler gördük mesela biri 61500 short demiş sona 5 dkda vob 61800 den 62500 e uçmuş arkadaş yazmış ki oraya zarar -400 puan meğerse sistemin ilk sinyali o 5 dklık içinde 61900 da görünmüş de poz ordan kapanmışta vs vs ve bu programı bu adam 20000 tl artı kdv ye indirimli sattığını söylüyor ama bakın 5 dklık kapanış 62500 varmı 61900 dan shortları kapatıp long a dönmenizin garantisi ya o tick içinde 62000 görülüp tick 61000 kapansaydı nolcekti??? Böyle pazarlamacılara ben sadece gülüyorum ve bu adam sitesinde ayda 80 işlemle puanlar bastığını ifade ediyor grafikize ediyor anca bu tip ayrıntılara bakınca bu işin reelde öyle olamayacağını hepimiz biliyoruz ve sırf bu nedenlerden dolayı haddimiz olmadan bizde bazı engelleri aşıp bi yerlere geldiğimiz için eleştirilerimizi görüşlerimizi belirtiyoruz... Bir hatamız olmuşsa affola ancak burası içi boş bir aile değil...
[quote=ordi;189012]Emeğinize sağlık sn.saraylı, kullanmak isteyenler içinde kazancı bol olsun.
Not:bunu matrix dilinde yazacak ve yayınlayabilecek arkadaş var mı? şimdiden teşekkürler[/quote]
Matriks ve fx2000 gibi platformlar için sonradan belirteceğim şekilde basitçe uygulayabilirsiniz.
Matriks dilini ben bilmiyorum,bilen bir arkadaş çevirebilir.
[IMG]http://www.yukleresim.com/images/fhbh6mojnusqqg3xpve.bmp[/IMG]
Şu ana kadar anlattıklarımla yukardaki görüntü ortaya çıkmakta..
Fiyat çubuğunun sarı çizgiyi kırdığı yerde, mor kırmızı yada mavi çizgiden birine cursorı getirdiğiniz zaman size artık
2 uzun giriş yeri ve bunların stobu ve iki kısa giriş yeri ve bunların stobu belli olur.
Realizasyon ya da çıkış için:
2 yöntem yapılabilir:
-60'lık grafiği açıp kısalarda bir önceki çubuğun yükseğinde ve uzunlar için bir önceki çubuğun düşüğünde çıkabilirsiniz.
-ya da bu daytrading sistemi olduğundan trader kendisine göre 300-500 puanlık bir konfor mesafesi seçebilir,ya da 5'lık grafiklerde trendi takip edip mesela bir günde 1200 puan gibi yüksek rakamlar da kazanabilirsiniz.
Yine realizasyon için pivotlar ,Camarilla Denklemleri,TA ile bulduğunuz destek-dirençler kullanılabilir.
FX2000 gibi bir platformda çalışırken ,9.15 ve 9.45 arasındaki H ve L 'u alıp ,girişlerde emniyeti 100 puan ve stoplarda 150 puan alabilirsiniz yaklaşık.Misal:
H=70.300 ise
1.uzun giriş: 70.400
2.uzun giriş: 70.500
uzun stop: 70.150 olur.
Bu şekilde bunu her platformda uygulayabilirsiniz.
Strateji=Sistem+Para Yönetimi+Risk Kontrolü+Disiplin
-denklemine geri dönersek;ORB-S bize 9.45 itibarıyla uzun ya da kısa için giriş noktalarını ve bunların stoplarını veriyor.(sistem)
-iki partide ve kademeli giriş yapıyoruz.(Para Yönetimi)
-girdiğimiz andan itibaren stopumuz belli(Risk Kontrolü)
-sert bir harekette 350 puan acil durum stopu uyguluyoruz.(RK)
-İki parti toplamı full pozisyondur(PY)
-15.00 ten sonra yeni giriş yapmıyoruz(RK)
-Her sabah kar-zarara göre kontrat arttırıp azaltıyoruz.(PY)
-Disiplin gösteriyoruz ,o da zaten bizde var.(D)
[quote=vobarey;189013]Unutmayınız Sn.Tyrant burada sizinle kimse makara yapmadı ve sizi gayette ciddiye aldı almaya da devam ediyor siz 3 ayınızı harcamış olabilirsiniz ama kendi adıma konuşayım biz de arkadaşımla 2 sene geceli gündüzlü çalıştık ve elde kendimize göre bir sistemimiz mevcut... O nedenle buradaki eleştirileri okurken yazan insanlarında sizin geçtiğiniz yollardan fazlasıyla geçtiğini unutmayınız...
Sonuçta hepimiz ne sistemler gördük mesela biri 61500 short demiş sona 5 dkda vob 61800 den 62500 e uçmuş arkadaş yazmış ki oraya zarar -400 puan meğerse sistemin ilk sinyali o 5 dklık içinde 61900 da görünmüş de poz ordan kapanmışta vs vs ve bu programı bu adam 20000 tl artı kdv ye indirimli sattığını söylüyor ama bakın 5 dklık kapanış 62500 varmı 61900 dan shortları kapatıp long a dönmenizin garantisi ya o tick içinde 62000 görülüp tick 61000 kapansaydı nolcekti??? Böyle pazarlamacılara ben sadece gülüyorum ve bu adam sitesinde ayda 80 işlemle puanlar bastığını ifade ediyor grafikize ediyor anca bu tip ayrıntılara bakınca bu işin reelde öyle olamayacağını hepimiz biliyoruz ve sırf bu nedenlerden dolayı haddimiz olmadan bizde bazı engelleri aşıp bi yerlere geldiğimiz için eleştirilerimizi görüşlerimizi belirtiyoruz... Bir hatamız olmuşsa affola ancak burası içi boş bir aile değil...[/quote]
Sayin vobarey,
Buradaki insanlarin cok degerli insanlar oldugunun ve dediginiz gibi ici bos bir yer olmadiginin farkindayiz. o yuzden buraya uye olup sistemimizin sonuclarini sizlerle paylastik.
o dediginiz indirimli 20000tl+kdv ye satilan sistemi biliyorum:) biz de kendi sistemimizi karsilastirmak icin cok fazla arastirma yaptik. o aralar denk geldim.
sozun kisasi, biz burada yazmaktan memnunuz. sadece ileride birseyler yazdigimizda "bunlar zaten fake rapor vermislerdi, inanilmaz bunlara" gibi bir dusunce olusmasini istemiyoruz o kadar.
Günde 1 den fazla trade de yapılabilir,ama overtrading yapmayın.
Sistem günde 2 kez stopladıysa,artık o gün işlem yapmayın.
Kademeli girişin amacı ,muhtemel stopun tek parti yapılarak,PY açısından zararın yarım pozisyon ile az tutulmasıdır.
Bu sistem benim tarzıma göre ama siz daha güzel hale getirebilirsiniz,bu mümkün ,gayet değerli arkadaşlar ,her yerde hep var!
Birşey unuttuysam sonra da söylerim.
Hayırlı olsun ,Allah kullanana çok versin....lelele
Svg .VOBİX,
Senin sitende de daytrading sistemi yoktu galiba,18. sistemin burda!.brv
[QUOTE=saraylı;188956]Evet ama burda başladık ,mahzuru yoktur herhalde..[/QUOTE]
Est. ben 18 numara olarak etiketledim zaten bunu. Bilgi ve emeklerinizin yanı sıra karşılıksız paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler..