[quote=excali;375855]Ne yorum yapıcam? Gayatronun kaçta stop yapacağını bile tutturamıyorsun.. ehehuhe...dng[/quote]
"Mühim olan kimin nerde stop yapacağını bilmek değildir yeğen, mühim olan pala'nın nerde stoplatmayı planladığını bilmektir"
Printable View
[quote=excali;375855]Ne yorum yapıcam? Gayatronun kaçta stop yapacağını bile tutturamıyorsun.. ehehuhe...dng[/quote]
"Mühim olan kimin nerde stop yapacağını bilmek değildir yeğen, mühim olan pala'nın nerde stoplatmayı planladığını bilmektir"
gayatron...%15 in gününde 60 dk ve günlükteki MFI ya baktınmı...bakmışsındır seversin bilirim
Aste baba,,
Sen bu aralar pupu nunu analizi yapmıyorsun? Ayb oluyor..
tabi ki short :..: sistem gereği
2 günde aldılar gazını :mad: Asti nasıl shortlamadın ya 78-79 dan :o
rastgele patronlar..
bi sorum olacak,bizim notumuz artmamışmıydı :)
Not bu seviyelerde artmıştı...
[quote=The Tatar;375870]rastgele patronlar..
bi sorum olacak,bizim notumuz artmamışmıydı :)[/quote]
Beklenti bitmiş miydi? Gerçekler??
daha beklenti yi bitirmediler orayada bir kilcik attilar....doviz bazli not arttirimi gelmesini bekleyecez daha:)))))
71 den logladim hakkimizda hayirlisi ne boktan bir sey bu dun shortlamaya korkuyorduk bugun longlamaya.tamamiyla algilarla oynuyorlar
[IMG]http://www.lawbriefupdate.com/wp-content/uploads/2010/09/128813135972921646.jpg[/IMG]
s.p haberıyle cız..sonna mala heryerden atlamaya calısanları asaı dooru puş ederek kapattırararak mal topla...tezgah super....:)
bence dow ve dax a bakarsak az bilem düşüyoruz :o
[quote=ATHLON;375890]s.p haberıyle cız..sonna mala heryerden atlamaya calısanları asaı dooru puş ederek kapattırararak mal topla...tezgah super....:)[/quote]
PAtron,
Seni gerçekten teprik ederim. KAç ay önce, " Bu sene geçen senelerdeki gibi trend beklemeyin" diye öngörün vardı..+.+.+.
ve boş kademelerle volatılıteyı yuksek tut kı ,poz alan 500 puan zarara direk pes etsin..."abı zaten agresıf cızer mızer ya da vurur murur desın"
burada yapılması gereken sey...
poz kardaysa,gördüğün karı sonnasında alamamaya bunyeyı hep hazır tutarak devam etmek...
ve zarar yazdıysa portfoy,pozu kapattıktan sonna inat etmeden beklemek...çünkü yukarı dooru attığı o kırbaç ,artık onun oyun sahası...(o bandda gıdıp gelcek demek deil,o kadar puanlık marj yarattı demek maaliyetlenme için)
bu da demek oluyor ki,yabancı ordınolar son zamanlarda,kendi ordinolarını piyasanın karşılama oranlarını begenmemiş...
lakin "Tanrılara kurban gerekli ki onlar tanrı kalabilsin diye"
[quote=a.kaya;375891]bence dow ve dax a bakarsak az bilem düşüyoruz :o[/quote]
Yunanistan bizden az düşmüş...:::
[quote=a.kaya;375891]bence dow ve dax a bakarsak az bilem düşüyoruz :o[/quote]
1 dakikada 10000 puan yükselebilen bir piyasanın yine 1 dakikada 10000 puan düşmeyeceğinin garantisi varmı?:)))
yanlış anlaşılmasın düşecek demiyorum ama burada artık herşey beklenir.
[quote=ATHLON;375894]ve boş kademelerle volatılıteyı yuksek tut kı ,poz alan 500 puan zarara direk pes etsin..."abı zaten agresıf cızer mızer ya da vurur murur desın"
burada yapılması gereken sey...
poz kardaysa,gördüğün karı sonnasında alamamaya bunyeyı hep hazır tutarak devam etmek...
ve zarar yazdıysa portfoy,pozu kapattıktan sonna inat etmeden beklemek...çünkü yukarı dooru attığı o kırbaç ,artık onun oyun sahası...(o bandda gıdıp gelcek demek deil,o kadar puanlık marj yarattı demek maaliyetlenme için)
bu da demek oluyor ki,yabancı ordınolar son zamanlarda,kendi ordinolarını piyasanın karşılama oranlarını begenmemiş...
lakin "Tanrılara kurban gerekli ki onlar tanrı kalabilsin diye"[/quote]
Patron,
not haberi öncesi aldığı malı realize etmiş midir sence??
o yüzden diorum yenilere...sene sonuna kadar işlem yapmayın...çünkü yabancı ordinolar da agresıf olmak zorunda...piyasada,kimse de işlem yapacak para kalmadı..bunu forumdan bile anlayabilirsiniz...yaşayabilenleri ise büyük dolaplarla bitirecek...sene sonuna kadar karanlık bu piyasa...
[quote=excali;375897]Patron,
not haberi öncesi aldığı malı realize etmiş midir sence??[/quote]
kademe analizi çok bariz anlatıo..:)..o gunku..
% 6 düşen garanti ye % 5 bile değil vob pala sıkı tutuyor amca :p
pATHLONg kısaca diyorsun ki,
Pala olveys kiks mala
[quote=ATHLON;375898]o yüzden diorum yenilere...sene sonuna kadar işlem yapmayın...çünkü yabancı ordinolar da agresıf olmak zorunda...piyasada,kimse de işlem yapacak para kalmadı..bunu forumdan bile anlayabilirsiniz...yaşayabilenleri ise büyük dolaplarla bitirecek...sene sonuna kadar karanlık bu piyasa...[/quote]
öyleyse hergün 8000 puan aşağıya alış, 8000 puan yukarıya satış yazıp ekranı kapatalım.:D
benim anlamadığım neden herkesi bitirmek istiyor? herkesi bitirip tek başına siyaseti yönlendirmek istiyor galiba?
[quote=excali;375865]Aste baba,,
Sen bu aralar pupu nunu analizi yapmıyorsun? Ayb oluyor..[/quote]
haciex,
sana ekmekleri haşhaşlı mı veriyorlar:D:D ben pupu ve nunu analizlerini gayatron a devredeli yıl oldu:o
[quote=tenten;375904]öyleyse hergün 8000 puan aşağıya alış, 8000 puan yukarıya satış yazıp ekranı kapatalım.:D
[COLOR=red]benim anlamadığım neden herkesi bitirmek istiyor[/COLOR]? herkesi bitirip tek başına siyaseti yönlendirmek istiyor galiba?[/quote]
[quote=Astatin;375902]pATHLONg kısaca diyorsun ki,
[COLOR=lime]Pala olveys kiks mala[/COLOR][/quote]
1010 patron,
Soru ve yanıtı:o
69,900 de günlük destek yeri var acaba :rolleyes:
[quote=tenten;375904]öyleyse hergün 8000 puan aşağıya alış, 8000 puan yukarıya satış yazıp ekranı kapatalım.:D
benim anlamadığım neden herkesi bitirmek istiyor? herkesi bitirip tek başına siyaseti yönlendirmek istiyor galiba?[/quote]
dün ismi lazım değil bir arkadaş bir müşterisinden bahsetti..6 kontrat uzun taşıyormuş 4 gün öncesinden ve her gün tavanın %1 altına, reverse miktar (12) kısa yazıyormuş...bilmem anlatabiliyor muyum..müşteri mahremiyeti nedeniynan ekstresini göriyim talebimi kabul etmedi..ama yemin etti öyle biri olduğuna...pala olsa 6 kontrat oynamaz...demekki ky dedim ve helal olsun dedim..:p
[quote=Astatin;375905]haciex,
sana ekmekleri haşhaşlı mı veriyorlar:D:D ben pupu ve nunu analizlerini gayatron a devredeli yıl oldu:o[/quote]
Astee,
Karnım aç. Ekmek yanında iskender de göndersen iyi olurdu...:::
[quote=excali;375910]Patrooon ,
Karnım aç. Ekmek yanında iskender de göndersen iyi olurdu...:::[/quote]
İskender büyük mü olsun küçük mü?:..: ya da iskender büyük verelim:..:
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0-gCevx8Hh8eWI-YspKuMYe_OPvbbeatG9nsDKVRQStSNMzEO[/IMG][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8A7mcKrk0-hwJbLqZfXcl18kvY4XPAZybksJqzemxHhOmc37nFg[/IMG]
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRO4AsZJBJfkG-4VxIdwxsYKTEIAkVlUKOAeAZYA_NJgTQcahkDug[/IMG]
[quote=Astatin;375911]İskender büyük mü olsun küçük mü?:..: ya da iskender büyük verelim:..:
[/quote]
[IMG]http://www.sehirkedisi.com/images/mekan/iskender.jpg[/IMG]
2.5 porsiyon olsun lütfen. Lavaş da var mı ??:::
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR...[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=excali;375912][IMG]http://www.sehirkedisi.com/images/mekan/iskender.jpg[/IMG]
2.5 porsiyon olsun lütfen. Lavaş da var mı ??:::[/quote]
ya şimdi nedense aklıma kokareç geldi..canım kokareç çekti yaw... hayret neden..daha iki gün önce **ku yemiştik oysa...2xxx puan temiz:(:D
[quote=Astatin;375914]ya şimdi nedense aklıma kokareç geldi..canım kokareç çekti yaw... hayret neden..daha iki gün önce **ku yemiştik oysa...2xxx puan temiz:(:D[/quote]
sadece 2000 cik mi?benim 4200 ama allahtan kontrat düşüktü.
[quote=medihaluk;375917]sadece 2000 cik mi?benim 4200 ama allahtan kontrat düşüktü.[/quote]
tez zamanda toparlarız inşallah patron..benim düşük değildi...haşırt diye %20 eridi portföy:o ben kayıptan ziyade, türbülansa kapılıp 79 lardan şortlamadığıma yanıyorum..şimdi değil hareketin olduğu gün de yanıyordum... kısaca esenpinin **..seans içinde haber açıkladığı için...
[quote=Astatin;375918]tez zamanda toparlarız inşallah patron..benim düşük değildi...haşırt diye %20 eridi portföy:o ben kayıptan ziyade, türbülansa kapılıp 79 lardan şortlamadığıma yanıyorum..şimdi değil hareketin olduğu gün de yanıyordum... kısaca esenpinin **..seans içinde haber açıkladığı için...[/quote]
temenninize katılıyorum.inşallah düzeliriz.kesinlikle aynı şeyi yaşadım.dondum kaldım.çok sonra aklım başıma geldi.hep beraber dayanışmayla düzeleceğiz inşallah
ASTİ PATRON 75100 DEN CORTLADIĞIM ZAMANI HATIRLADIM ŞİMDİ TA 63*** LERE KADAR UWWWWW GENE AYNI YERDEN FIRSAT VERDİ AMA TAM YERİNDEN DEĞERLENDİREMEDİM SIRF ŞU S.....P..... Sİ YÜZÜNDEN SHORT AÇMAYA TIRSTIM ANCAK BİZİM ŞU İNDİKATÖR ASLINDA UYARMASINA UYARDI DA GENE PSİKOLOJİ İŞTE :o:( ACABA GENE 63*** LERE Mİ
Asya'da maymun yakalamak için kullanılan bir çeşit tuzak vardır: Bir Hindistan cevizi oyulur ve iple bir ağaca veya yerdeki bir kazığa bağlanır. Hindistan cevizinin altına ince bir yarık açılır ve oradan içine tatlı bir yiyecek konur. Bu yarık sadece maymunun elini açıkken sokacağı büyüklüktedir. Yumruk yaptığında elini dışarı çıkaramaz. Maymun tatlının kokusunu alır, yiyeceği yakalamak için elini içeri sokar, ama yiyecek elindeyken elini dışarı çıkarması olanaksızdır. Sıkıca yumruk yapılmış el, bu yarıktan dışarı çıkmaz. Avcılar geldiğinde maymun çılgına döner, ama kaçamaz. Aslında bu maymunu tutsak eden hiçbir şey yoktur. Onu sadece, kendi bağımlılığının gücü tutsak etmiştir. Yapması gereken tek şey, elini açıp yiyeceği bırakmaktır. Ama zihninde açgözlülüğü o kadar güçlüdür ki bu tuzaktan kurtulan maymun çok nadir görülür.Bizleri de tuzağa düşüren ve orada kalmamıza neden olan şey, arzularımız ve zihnimizde onlara bağımlı oluşumuzdur.
[QUOTE=medihaluk;375919]temenninize katılıyorum.inşallah düzeliriz.kesinlikle aynı şeyi yaşadım.dondum kaldım.çok sonra aklım başıma geldi.hep beraber dayanışmayla düzeleceğiz inşallah[/QUOTE]
yav düzeleceğizmi düzüleceğizmi AYIRLISI BAKALIM! ::::::::::..:
eğer düşüş yarında devam eder ve en düşükte kaparsak 51*** ler görüyorum hedef de acaba gelirmi işte artık süpheyle bakıyorum bide çıkar mundiys not mot artırırsa al başına belayı :(:mad:
Asti baksana fıçır +0,41 istermisin artı açalım :..: biliyosun bizimkiler görmek istediklerini görüyorlar ya genelde :::
goldman sarchs çıktı bide şimdi ortaya ufff bıktık artık bunlardan bu kurumlar aylar öncesinden alıyorlar ya da aldırıyorlar taraftarlarına malları sonra gene kendi haberleriyle çekiyorlar yukarıya sonra da veriyorlar garip ky nin eline malları :mad::mad::mad: