daxi asılmazsa dağılır buraları hadi eyvallah
Printable View
daxi asılmazsa dağılır buraları hadi eyvallah
83400 tekrar long günün en düşüğünün 100 puan altına stop koydum
5 dklıkta tobo var
11,45 de 400 altında kalması lazım benim için :o
way**..savaş çıakcak korkusuna işyerinin sığınağındayım..internet çekmiyo ordan..risk alıp bi 5 dakka bakayım dedim..eferim..entler bu fırtınayı durduramaz..YYŞD...MPŞD..hemen kaöçtım neme lazım nükleer serpinti felan olur
ne lazım a.kaya sistemin ne derse onu yapıyon zaten hemde double safety işlem yapıyon ya bırak çıksın yav
dün gece attığım grafiğe dikkat edeniniz oldumu hiç yorum almadım Astiprof dahil :rolleyes:
jöleye gir tenin korunsun serpinti madem..)
Dow 11 binleri, dax 6700 leri kırsın da onlar da katılsın şenliğe..Biz de o sıra 80 binleri kırarız herhalde...:::.kom:..:
herkes gider mersine..
gözden kaçmış galiba günlük grafik dün geceki
[quote=a.kaya;308412]grafik içine detaylı yorumları yaptım Astiprof beğenirmi bilemiyorum :..:
[URL="http://urlal.com/dqqf"][IMG]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/23/4895.jpg[/IMG][/URL][/quote]
gözden kaçmıştır
kim sever marjini murjini piyasaya yeni para girebilir hazır bu bile bahane topicimiz şahane demi beyler?
dowcuk bi 11650 yapta duble rahatlıyım tersine yarı yolda shortluycam söz şimdiden))
bence hızlı mental long olacak yine yeniden.. marcin
30 üye ortalama 2500 kntrt min. alsa burdan tamam sora bi de öyle alsak tamam artı msfr alımları artı öyle desek yırttık valla
dokanmasak dabılmışık Kennym yanlış anlamada hani
Selçuklu burası tamam sağ yap gel bilader daha ne yoğunluğuymuş anlamadık valla at bi kanal keyfimize bakalım) u eklemesi sebep
bu vade neden az poz var acaba?
genelde her vadede APS 210-220 bin civarı olurdu.şu an ise 165 bin.millet iflas mı etti nedir?
bu Babacan'ın kafa analitik deel paraya pek çalışmıyo ama tebessümü yeter pek güleryüzlü maşallah ))
[quote=TÜRKOĞLU;308636]bu vade neden az poz var acaba?
genelde her vadede APS 210-220 bin civarı olurdu.şu an ise 165 bin.millet iflas mı etti nedir?[/quote]
malesef görünmeyen köy.. giden gitti yeniler gelir..
et olsada yesek Astatin..
genelde her vadede APS 210-220 bin civarı olurdu.şu an ise 165 bin.millet iflas mı etti nedir?[/quote]
Kontrat fiyatlarının etkisi de olabilir ama aralık vadeye girerken ekim vadeyle birlikte toplam 240 bin civarı açık poz vardı yanlış hatırlamıyorsam...Büyük bir el masadan çekiliyor olabilir bir ihtimal...
abi kontrat fiyatları çok pahalandı ondandır. millette para yokki. yahu bu vob yönetimi ne iş yapar 88000 çıkar çıkmaz fiyatları 900 e çıkaran vob yönetimi 82.000 e geldik neden 800 e düşürmez hala kontratlar 900 lira bu ne biçim adalett. adamlar kontrat fiyatlarında acayip boğa takılıyorlar. düşüşü görmüyor yükselişi görüyorlar
[QUOTE=TÜRKOĞLU;308636]bu vade neden az poz var acaba?
genelde her vadede APS 210-220 bin civarı olurdu.şu an ise 165 bin.millet iflas mı etti nedir?[/QUOTE]
Düşüş başlarken 184000'e kadar çıktı, dünden beri kapananlar oldu...
[quote=kitaro;308642]abi kontrat fiyatları çok pahalandı ondandır. millette para yokki. yahu bu vob yönetimi ne iş yapar 88000 çıkar çıkmaz fiyatları 900 e çıkaran vob yönetimi 82.000 e geldik neden 800 e düşürmez hala kontratlar 900 lira bu ne biçim adalett[/quote]
50 bine düşsek yine de düşeceğini pek zannetmiyorum..Bence bahaneyle çıkarmak istedikleri noktaya getirdiler...Belki de 1000 yapacaklar 90 bine yaklaşsak tekrar...
[quote=kitaro;308642]abi kontrat fiyatları çok pahalandı ondandır. millette para yokki. yahu bu vob yönetimi ne iş yapar 88000 çıkar çıkmaz fiyatları 900 e çıkaran vob yönetimi 82.000 e geldik neden 800 e düşürmez hala kontratlar 900 lira bu ne biçim adalett. adamlar kontrat fiyatlarında acayip boğa takılıyorlar. düşüşü görmüyor yükselişi görüyorlar[/quote]
Şunu otomatik yapsalar daha güzel olur
bence dikkate değer bir durum.yani analiz anlamında değilde piyasadan büyük bir çekilme olmuş anlamında.APS yeniden 200.000 ler üstüne çıkmazsa.epey bir kişi ya da ciddi portföye sahip fonlardan 3-5 i topu dikti diye düşüneceğim.
geçen vadelerde 220.000 APS hatırlıyorum.220 nire 165 nire? aşağı yukarı %35 erime var.pifff........
kontrat fiyatları arttı diye olduğunu sanmıyorum.sonuçta 2-3 ay evvelde 800 TL idi.o zaman 200-220 bin APS vardı.100 TL arttı diye %35 erime olması pek mantıklı değil.
bide bişey sorucam bizim aracı kurumdaki hesabımızın hepsinemi gecelik faiz geliyor yoksa tuttuğumuz kontrat sayısının dışındaki kalan parayamı faiz geliyor.
mesela geceye 10 kontrat long kalsak hesabımızda toplam 15.000tl para olsa gece faiz aldığımız rakam 15000-9000= 6000tl mi oluyorr????
yoksam malda kalan parayadamı faiz alıyoruz ilginçtir hiç faizleri hesap etmedim ondan soruyommm :)))))
[quote=kitaro;308648]bide bişey sorucam bizim aracı kurumdaki hesabımızın hepsinemi gecelik faiz geliyor yoksa tuttuğumuz kontrat sayısının dışındaki kalan parayamı faiz geliyor.
mesela geceye 10 kontrat long kalsak hesabımızda toplam 15.000tl para olsa gece faiz aldığımız rakam 15000-9000= 6000tl mi oluyorr????
yoksam malda kalan parayadamı faiz alıyoruz ilginçtir hiç faizleri hesap etmedim ondan soruyommm :)))))[/quote]
hepsine diye biliyorum
[quote=flexy;308651]hepsine diye biliyorum[/quote]
yani caride değilde takasta kalan para kadar
Bir sonraki vade için hep pozisyon alırdı trende inananlar, bir tek bu dönem yapmadılar. Bence bu realizasyonu bekleyen veya trendin bittiğine inanan bir grup veya fon var. Bir vadede bu kadar çok fark batanlarla da açıklanmaz bence...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;308647]bence dikkate değer bir durum.yani analiz anlamında değilde piyasadan büyük bir çekilme olmuş anlamında.APS yeniden 200.000 ler üstüne çıkmazsa.epey bir kişi ya da ciddi portföye sahip fonlardan 3-5 i topu dikti diye düşüneceğim.
geçen vadelerde 220.000 APS hatırlıyorum.220 nire 165 nire? aşağı yukarı %35 erime var.pifff........
kontrat fiyatları arttı diye olduğunu sanmıyorum.sonuçta 2-3 ay evvelde 800 TL idi.o zaman 200-220 bin APS vardı.100 TL arttı diye %35 erime olması pek mantıklı değil.[/QUOTE]
acaba bu tepki şortçuların poz kapatmalarındanmıdır garana verdikçe vobu alıyolar sankim :confused: 12,30 barı 400 altında kapamalı hala geçerli benim için
takası pastayı sakladılar ya toplam poz %25 arttı %35 azaldı işin gereği olmuş işte..) dow sende para çok diyorum doğrumudur?).. geceliği tam verirki komisyon geliri artsın turkish style.. aha babacan çıktı gene kral tv gibi eski..))
hepisi bi cümle, Sekube lonk olda cesaretim gelsin bezdik yav..)
Tam tepki yerindeyiz uff gelde kapama 1500 tepebilir belkide en düşükden
83350 lerde yazmıştım kitara hocam kafama işte .dng
ha şöyle sadete gelelim..
vay be en düşükten 1000 tepti 2000 daha tepecek onun hazırlığını yapıyor pala
Spotta hareket yok ama makas yeniden 1000 puan...
bi nano bi ben longum herald...