-
[QUOTE=enorton;147840]Ağustosta biz 59500 dow 9400, geçen hafta biz 59500 dow 9600, bugün biz 59500 dow 9800... Acayip satış başkısı var bence... Dediğin gibi yarın da yükseliriz bilemem ama ben haftasonuna short giricem, yarın da yola çıkıyorum ekran başında değilim stop seviyem 90.000 :D[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;147892]dün biz 59500 kapattık bugün de 59500 kapatıyoruz, dün biz kapanırken dow 9700 bugün 9830... Başka yorum yok short devam :D[/QUOTE]
Tarih 20.08.2009 VOB kapanışı 59,675 DOWun anlık değeri 9300
Tarih 01.09.2009 VOB Kapanışı 59,900 DOWun anlık değeri 9514
Tarih 17.09.2009 VOB Kapanışı 59,525 DOWun anlık değeri 9836
Özet : DOW 9300den 9836ya %5 yükslediği halde VOB yerinde sayıyor.
-
gıcık seneryom ise şu...
59 500 ile 60 500 arasında git geller...ve 60 500 den kapama...bu longcu gardaşlarımı ihya eder....biz gene sürünürüz....
-
[quote=küçük_k;148021]sayyın kuzu... daha önce çar. perşembe düşüş cuma yükseliş demiştiniz.. bayram nedeniyle... bizde lökledik.. yarın bi yukarı açılış olsada reverse olsak...[/quote]
normalde...
olay şu...
dow bugün dalga sonuna geldi...pazartesi ve salı göçer....biz çarşamba açıldıgımızda dünya asagı düzeltmenin içinde olacak...
bu nedenle....perşembe yani bugün ve yarın cuma bizde satmalılar dedim...
ama çarşamba...ali babacan çıktı geldi bi masal anlattı...şimdi [EMAIL="s@p"]s@p[/EMAIL] geldi o masalı alladı pulladı...yarın IMF bi haber uçurur ve benim seneryom yatar....
o zamanda...kol keser çıkarım...600 puanla....
-
yarını bu son gelen haberle...şöyle hayal ediyorum...
az artı açılış...öglene dogru derinleşen bi düşüş...ikinci seans açılışı ile iyice yıkılan bi düşüş...saat 15 00 da...günün ikili dibi...ve yukarı dönüş...
dolayısıyla...long olan...açılışla çakıp shorta geçmeli...14 30 da shortu kapayıp long olmalı...aksama longu kapayıp shortla bayrama girmeli...
ben shortum...açılışta seyredecegim...14 30 da 1000 puanımı alıp long olurum...16 00 da...500 puanımı alıp short olup bayrama öyle giderim....
-
[quote=jani;148025]yarını bu son gelen haberle...şöyle hayal ediyorum...
az artı açılış...öglene dogru derinleşen bi düşüş...ikinci seans açılışı ile iyice yıkılan bi düşüş...saat 15 00 da...günün ikili dibi...ve yukarı dönüş...
dolayısıyla...long olan...açılışla çakıp shorta geçmeli...14 30 da shortu kapayıp long olmalı...aksama longu kapayıp shortla bayrama girmeli...
ben shortum...açılışta seyredecegim...14 30 da 1000 puanımı alıp long olurum...16 00 da...500 puanımı alıp short olup bayrama öyle giderim....[/quote]
bugün...asya artıydı...yarın eksi olur...futurler eksi olur....
notu filan takan olmaz....
-
[quote=VOBiX;148022]Tarih 20.08.2009 VOB kapanışı 59,675 DOWun anlık değeri 9300
Tarih 01.09.2009 VOB Kapanışı 59,900 DOWun anlık değeri 9514
Tarih 17.09.2009 VOB Kapanışı 59,525 DOWun anlık değeri 9836
Özet : DOW 9300den 9836ya %5 yükslediği halde VOB yerinde sayıyor.[/quote]
bu neyi söylüyor...TÜRKİYEDE MALI DAGITIYORLAR....
-
longculara...
kapanışta long olanlar üçünde şunu yapmaları çok muhtemel....
59 500 açılış...hızla 59 200 e iniş...spot açılışla 59 500 e geri geliş...yaylanma....ve asagı süzülüş....58 800 e kadar transit....ikinci senas açılışla 57 800 ü öpüş...ve dönüp gelip 58 800 e çıkış ve kapanış....
-
selam millet, gorunum artisi iyidir iyiiiiiiiiii...:)...
-
yine uyku kaçırdılar...bu saatte bu kadar kişi bunu gösteriyor..
son anlarda kıllandım ammma maliyet güzel diye bıraktık kısaları,yapacak bişey yok garii...
-
Bende Matriks te FDOW şu anda -85 görünüyor doğrumudur Arkadaşlar
-
Pardon Arkadaşlar Eski vade yeni vade hesabı vardı onu karıştırmışım bugün vade sonu malum her ayın 3.hafta sonu FDOW da vade kapanıyordu görünen rakam yeni vade rakamı
-
[quote=adalı54;148031]Bende Matriks te FDOW şu anda -85 görünüyor doğrumudur Arkadaşlar[/quote]
Anasayfada 9729 -0,17 gösteriyo [url]http://www.voborsa.com/[/url]
-
[quote=jani;148028]longculara...
59 500 açılış...hızla 59 200 e iniş...spot açılışla 59 500 e geri geliş...yaylanma....ve asagı süzülüş....58 800 e kadar transit....ikinci senas açılışla 57 800 ü öpüş...ve dönüp gelip 58 800 e çıkış ve kapanış....[/quote]
teşekkürler kuzu.....
benim grafiklerde gördüğüm ise: 59600 kritik nokta yani pivot değeri.. üzerinde açılış olursa 60300 e kadar soluksuz gider...
aşağıda 57600 destek ve kırılırsa kanal desteği 57binde...
bu durumda sabah açılış zayıf olursa ve dahi pivot altında kalırsa longları okutup gelişmeleri takip etmek uygun olacaktır...
-
[quote=jani;148027]bu neyi söylüyor...TÜRKİYEDE MALI DAGITIYORLAR....[/quote]
Avrupa'daki, Amerika'daki grafiklere bir bakıyorum bir de bizimkine, ben de aynı sonucu çıkarıyorum....Yarın görünümün düzeltilmesi haberi sonucu, mal dağıtmak için harika bir fırsat ele geçmiş gibi görünüyor, asıl darbenin de bayramdan sonra vurulacağını düşünüyorum....Bakalım zaman bize neler gösterecek...Kısacı uzuncu herkesin bugünkü manevralarının hep kazançlı olmasını dilerim, VOB'da işlem yapmak, rafting yapmak gibi geliyor bana, tüm arkadaşlara başarılar....
-
[B]Günaydın, [/B]
[B][U]18 Eylül Cuma [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GER ÜFE (a/a) (Ağu) 09:00 %0,2 -%1,5 Düşük
[U]EUR Cari İşlemler Dengesi (Tem) 11:00 -€5,3Mlyr Yüksek[/U]
[U]GBP Kamu Finansmanı (Ağu) 11:30 £14,5Mlyr £0,2Mlyr Yüksek [/U]
[U]GBP Kamu Sektörü Net Borçlanma (Pounds) (Ağu) 11:30 £17,6Mlyr £8,0Mlyr Yüksek [/U]
GBP M4 Para Arzı (a/a) (Ağu) 11:30 %0,8 %1,5 Düşük
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
2.Çeyrek Sanayi İstihdam Endeksi(TÜİK) 10:00
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]9835[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]9836[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
[B][COLOR=blue][U].lelele +. RAMAZAN BAYRAMINIZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN. KEYİFLİ BAYRAMLAR.. +..lelele[/U][/COLOR][/B]
-
[quote=fXci;147996]bende annamadım gayri ZEYYAH yarım gun ceza yedik herhalde ::: damam gabul ediyorum biraz sert cıktım emme ben arkidişi uyarmıştım zemanında .....
arkdeşlar dovru bildim yanlış bildim ........ben gazandım sen gaybettin ........muhabbetleri buraya yakışmayor.. adam gibin fikir paylaşımı yap canımı ye emme çamur atma yuaw :::[/quote]
Yaş haddinden olabilir fxci.::::::::::::
-
[quote=enorton;147977]Akşam haberleri izliyorum şimdi bu [COLOR=red]katil çocuk[/COLOR] yakalandıya, bi uzman çıkmış hukukçu. diyolar ne kadar yatar? Diyo yok yaşı küçük, yok tahrik varsa şu bu hık mık etti en sonunda 5 yıl yatar çıkar dedi. Şok oldum, lan adam gitmiş nalburdan testere almış kızı kıtır kıtır kesip çöpe atmış 5 yıl diyorlar... Ya bu nasıl adalettir...[/quote]
Katil değil...Cani..Hatta O.*, hatta ** oğlu **. Yaşı küçükmüşmüş..lan 17 yaşında bu kadar soğukkanlu cinayet işleyen bir **, büyüyünce daha nasıl canlar yakar acaba..Bu arada öldürülen kızın babasına da helal olsun. Bu kadar uğraşmasaydı, o aile parası ile bu işi kapatırdı..AMa memleketime acırım..Bu ülkede kızınız zengin bir ailenin **i tarafından öldürülürse, adaletin yerine gelmesi için 50 tv kanalı gezmeniz lazım demekki...
Yok ağa, inşallah koğuş adaleti ile adalet yerini bulur.. Bu çocuk olma işi doğum tarihi ile alakalı değil. Bizim devletimizki, 17 yaşındaki siyasi suçlular için hukukda yeri olmayan şekilde kemik yaşı belirletip, 18 yaş üstü diye rapor çıkarttırıp çocuk asan bir devletti, bu cani ** ede birinin ders vermesi lazım..
-
Buu arada şu görünüm işini çok abartmamak lazım..en azından açılışta...bu zaten geçenlerde moodys gazıyla fiyatlara bir miktar girmiş bir gelişmeydi..sonuçta not arttırımı bile değil..görünüm düzeltmesi...hani endeks diplerde falan olsa ciddi etkisi olurdu da buralarda çok sanmıyorum..zaten aylarca onca kötü haber ve dışarının kötü olmasına rağmen alışılmadık şekilde iyi olan borsamız, bir süredir onca iyi haber ve dışarının iyi olmasına duyarsız...bence vardiya devroldu..
ha ama belli de olmaz..belkide KY yine haddinden fazla şorttur...3 kafadar çakarmı bi 5000 yukarı..olurmu olur...
-
Bu s&p kadar gereksiz ve işgüzarlar bir şey yapiyora kesin bir şey vardır bence.
Durup dururken not düşürdü...
şimdi imf le anlaşma olsun yada olmasın durum iyi diyor.
bence milleti borsaya çekip malı ellerine verip dışardan kıs kıs gülecekler...
Fdow da bugun vade sonu bakalım ne olacak...
Tamam mı,Devammı?
-
[quote=adalı54;148032]Pardon Arkadaşlar Eski vade yeni vade hesabı vardı onu karıştırmışım bugün vade sonu malum her ayın 3.hafta sonu FDOW da vade kapanıyordu görünen rakam yeni vade rakamı[/quote]
her ayın değil 3 ayda 1 oluyor FDOW da vadeler 3 aylık ve her 3.ayın 3.cuması vade değişiyor...
-
günaydın....TÜRKÜN FURUŞKAN EVLATLARI....
-
Hula PAMBIK,
Kaç gündür geceye şort girip, DJ yükselince dalgadan bol bol zırladık ama günü hiç ekis kpatmadık..Şimdi bi rahat bi hoşuz..Acaba bugünmü yiyecekler...dur nolur nolmaz ben zırlayayım biraz... :) üwwwww faizler düşmüş, üwwwww dow çökmemiş, üwwwww görünümümüz pozitife dönmüş...üwwwwwwwwww
nolur nolmaz.. :)
-
günaydın bol kazançlar ..
-
[quote=Astatin;148043]Hula PAMBIK,
Kaç gündür geceye şort girip, DJ yükselince dalgadan bol bol zırladık ama günü hiç ekis kpatmadık..Şimdi bi rahat bi hoşuz..Acaba bugünmü yiyecekler...dur nolur nolmaz ben zırlayayım biraz... :) üwwwww faizler düşmüş, üwwwww dow çökmemiş, üwwwww görünümümüz pozitife dönmüş...üwwwwwwwwww
nolur nolmaz.. :)[/quote]
olabilir hergün alıştırdılar yukarıdan açıp geri basmaya...ya bugün basmazlarsa üüü :(
-
ahahahahaha..ne açılış oldu konoli :)+200-250 bekliyordum ama eksi olması sürpriz oldu..bu açılışla ben "long pozisyonların" görünümünü negatifden berbata çevirdim.
-
tüm voborsayı tebrik ederim .. %90 kısaydı çoğunluk .. - gap oldu ..
baskı belli küskü belli şelale ..
-
eeee neymiş demekki çok sevinmeyeceksin üstatları dinleyeceksin sabah sabah gap beklerken eksi makası kucağa böyle verirler müstahak bana dinlemezsen üstatları sabah sabah gömçürürler üvvvvv
stop 59,000 de üvvvvvvv
-
[quote=jani;148028]longculara...
59 500 açılış...hızla 59 200 e iniş...spot açılışla 59 500 e geri geliş...yaylanma....ve asagı süzülüş....58 800 e kadar transit....ikinci senas açılışla 57 800 ü öpüş...ve dönüp gelip 58 800 e çıkış ve kapanış....[/quote]
AYNEN UYGULUYOR...gece yazmıştım...
usaglar deveyi hörgücü ile götürecegiz....
-
günaydın..
bayrama moralle girelim..
en büyüğünden küskü olsun..
zaten dow bayramda çöker..
-
top atışları başladı .. Astatin komutan .. avatar hayırlı uğurlu olsun ..
avatar belli ... şelale belli .. heheh :D:D:D
-
celcuki...
mareşalın askerlerine söyle talanı bıraksınlar....
-
[quote=selçuklu;148047]tüm voborsayı tebrik ederim .. %90 kısaydı çoğunluk .. - gap oldu ..
baskı belli küskü belli şelale ..[/quote]
bende teprik ederim tüm voborsayı.. (türkçen bozulmuş patron eskiden sende teprik yazardın tebrik değil :))
58800 altında saatlik kapanış olduğunda, cephe hattına gelip ayrıca tepriklerimi sunacağım..ayular ölmez şortlar yenülmez
-
jani patron senin niye avatarın yok ..
avatarsız olmaz .. at avrat küskü avatar .. hehhee ::::::
-
[QUOTE=stonhand;148048]eeee neymiş demekki çok sevinmeyeceksin üstatları dinleyeceksin sabah sabah gap beklerken eksi makası kucağa böyle verirler müstahak bana dinlemezsen üstatları sabah sabah gömçürürler üvvvvv[/QUOTE]
Aga bence yine iyi açıldık, güçlü duruyoruz... Şu vobun bana öğrettiği en büyük şey, büyük konuşmamak :)
-
günaydın arkadaşlar,kolay gele..
ilginç bi açılış oldu,birileri 600 den almak isterken birileri 250 ye satış yapmaya uğraşıyordu..tahtada çok boş bırakılmış bu sabah.hayırdır bakalım ?
-
Sazan 59.625 mal. shortların yarısını 59.3'den kapar. Kalanı için stop loss'u breakeven'a çeker. (59.625)
-
[QUOTE=enorton;148055]Aga bence yine iyi açıldık, güçlü duruyoruz... Şu vobun bana öğrettiği en büyük şey, büyük konuşmamak :)[/QUOTE]
enorton patron .. günün tepesi 59600 hayırı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. heheh ::::::
-
[quote=selçuklu;148058]enorton patron .. günün tepesi 59600 hayırı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. heheh ::::::[/quote]
aman patron gözünü seveyim :::
-
[quote=selçuklu;148054]jani patron senin niye avatarın yok ..
avatarsız olmaz .. at avrat küskü avatar .. hehhee ::::::[/quote]
komayı bilmiyorum...rumeli beylerbeyisin sen....bana uygun bi avatar bul...
-
[quote=selçuklu;148058]enorton patron .. günün tepesi 59600 hayırı uğurlu olsun cümleten geçmiş olsun .. heheh ::::::[/quote]
tepe belli dip belirsiz patron:..::..:
375 yapmışlar ptron üwwüüüüüüüüü