[quote=adalı54;308550]Güzel Kardeşim Şimdi geldik dediğin yere sonrasına sonra bakalım[/quote]
hayırlı olsun taze maliyetlimi inşallah..)
Printable View
[quote=adalı54;308550]Güzel Kardeşim Şimdi geldik dediğin yere sonrasına sonra bakalım[/quote]
hayırlı olsun taze maliyetlimi inşallah..)
bu pala beni okuyor galiba zuhaha
80600 den önce durmayacak belli oldu...
[quote=nanodeal;308554]hayırlı olsun taze maliyetlimi inşallah..)[/quote]
almaz adalı abim onun sitemi sattadır :)
stop oldum uşaklar pala bensiz ralli yapacak galiba silkeliyor milleti biraz izlemem lazım durulsun öyle dalış yapıcam longlara
[quote=kitaro;308551]5 dakikalık barda 83400 altında kapanış yaparsa stop olucam şimdilik panik yok bu longlar çok kıymetli 87200 e kadar tutucam bu longları pala silkeleme yapıyor[/quote]
kesin stoplarsın kitaro hocam :(
Daha dow ve dax hala zirvelere yakın, onlar da düşmeye başlarsa tam şelale olur...
78K hatta Sekube.. sistem şart hızlı mental
Zişd... :)))
[quote=Strategist;308564]Zişd... :)))[/quote]
üstad bu saattten sora şortlar para etmez aşağıda gidecek fazla yer kalmadı artıkın
patronaj senin avatara bayıldım..dünden beri sölicem :D .brv
[quote=negrolino;308558]almaz adalı abim onun sitemi sattadır :)[/quote]
Abicim Aklın yolu birdir dimi ama short tabisi short bi tanem
[quote=Sekube;308562]Daha dow ve dax hala zirvelere yakın, onlar da düşmeye başlarsa tam şelale olur...[/quote]
düşmezlerse belki düşüş biter.. bi ihtimal hepsi
[quote=kitaro;308565]üstad bu saattten sora şortlar para etmez aşağıda gidecek fazla yer kalmadı artıkın[/quote]
Olsun Kitaro Kardeş gittiği yer bize yeter
Kısanın güzel yanı 83-91 bin arasını neredeyse 1 ayda almış ama inerken 3 günde geri verdi...
8 kat hızlı takılır derler kısaya.. vay gidi hey..
[quote=Sekube;308570]Kısanın güzel yanı 83-91 bin arasını neredeyse 1 ayda almış ama inerken 3 günde geri verdi...[/quote]
abi zaten en güsel piyasa ayı piyasası ayılar boğalar gibi gıdım gıdım hareket etmez bi pençesiyle kana bular her tarafı keşkem başlasa ayı piyasası ama bu düzeltme hareketi yani daha 100000 ler var hedefte tam coşku olmadan ayı piyasası başlamaz
[quote=kitaro;308565]üstad bu saattten sora şortlar para etmez aşağıda gidecek fazla yer kalmadı artıkın[/quote]
Trendler her zaman zannettiğinden daha uzun sürer derler... :)))
[quote=Strategist;308578]Trendler her zaman zannettiğinden daha uzun sürer derler... :)))[/quote]
Ve de hic beklemediğin zaman gelir derler dimi ama :D
[quote=Strategist;308578]Trendler her zaman zannettiğinden daha uzun sürer derler... :)))[/quote]
abicim bu düzeltme hareketi ayı trendi başlamadı daha çok var dolar 1.20 olana kadar boğa rallisi sürecek bak eli kulağında endeksin dönüş olunca hızlı ol gerçi sen işini bilirsinnnn
kayhan abi dün görüntü verdi bu akşam çığırmaya başlar ühühühüh
Astiii nerdesin ya gene mi toplantıya gittin::: ne yapayım ben şimdi 3 günden beri şortta bekliyom sıfır işlem ile hareketsizlikten parmak kemiklerimde kireçlenme oldu :..: :..: :..: ulen içimden bi ses yeter diyom flatla artık öbür ses de otur oturduğun yerde diyo gelde çık işin içinden :o :p
di haydin daa lonk kaldık.. nerde millet yav??
[quote=a.kaya;308581]Astiii nerdesin ya gene mi toplantıya gittin::: ne yapayım ben şimdi 3 günden beri şortta bekliyom sıfır işlem ile hareketsizlikten parmak kemiklerimde kireçlenme oldu :..: :..: :..: ulen içimden bi ses yeter diyom flatla artık öbür ses de otur oturduğun yerde diyo gelde çık işin içinden :o :p[/quote]
bugün sıfır işlemini bozacak pala.dng
[quote=kitaro;308580]abicim bu düzeltme hareketi ayı trendi başlamadı daha çok var dolar 1.20 olana kadar boğa rallisi sürecek bak eli kulağında endeksin dönüş olunca hızlı ol gerçi sen işini bilirsinnnn
kayhan abi dün görüntü verdi bu akşam çığırmaya başlar ühühühüh[/quote]
Kitaro kardeş herşey iyi idi de nereden yazdı şu Kayahan işi bozdu şimdi her an long olabilir piyassa :D
ha gelmişiniz pardon.. bugünü artı kapasak olmamı kabus bitse(.. bak Sekube hepisini bir yazdım..) en son ne zaman tamamı artı makas 9500pts düşmüştük Astatin ve a.kaya? şıklar;)
a) never??
b)not the above.. )
proof read yaptım
kayahan'ı özlemedim..)
[quote=kitaro;308580]abicim bu düzeltme hareketi ayı trendi başlamadı daha çok var dolar 1.20 olana kadar boğa rallisi sürecek bak eli kulağında endeksin dönüş olunca hızlı ol gerçi sen işini bilirsinnnn
[/quote]
Kardeş ben de uzun süre tepe dip avcılığı yaptım, hep 1 aldım 1 verdim para biriktiremedim... Ne zaman trende ters pozları bıraktım o zaman elimde para birikmeye başladı... Oyle para kazanılmaz demem, belki kazanabilen babayiğit vardır, ama beni arayan trend yönünde bulur artık... :..:
biz de seni bulmuşuz artık trend yönü de neymiş?)
bin de öyle desen 84500 olur bin de öyle
[quote=adalı54;308579]Ve de hic beklemediğin zaman gelir derler dimi ama :D[/quote]
Hem de nasıl.. Misal sabahtan beri nerden short'lasam diye GBPUSD'ye pusu kurmuş bekliyordum.... Bir anda caaarttt diye verdiler yetişemedim... Elim bomboş kaldı... Hadi VOB neyse de özellikle paritelerde trendler çok ani başlıyor...
negro kaçar işlerim var rastgele dostlar
bence Selçuklu, Astatin,fXci gizlice buluştu a.kaya biliyo..
[quote=Strategist;308593]Kardeş ben de uzun süre tepe dip avcılığı yaptım, hep 1 aldım 1 verdim para biriktiremedim... Ne zaman trende ters pozları bıraktım o zaman elimde para birikmeye başladı... Oyle para kazanılmaz demem, belki kazanabilen babayiğit vardır, ama beni arayan trend yönünde bulur artık... :..:[/quote]
ben illa birini seçmem bazen trendede oynarım ama en zevklisi dip zirvecilik abi öbür türlüsü hiç heyecan vermior. dibi zirveyi yakalamanın tadı paha biçilmez. yataya geçince trendcilik deli zarar ettiriyor o yüzden piyasayı iyi okumak gerekior. şimdi bence önümüzdeki 1-2 hafta yatay piyasa başlıcak 1000-2000 puanlık aşağı yukarı hareketler olacak ben buna oynucam iyi izle
Vanga vardı Bull market
[quote=negrolino;308597]negro kaçar işlerim var rastgele dostlar[/quote]
Kolay gelsin Kardeşim
dedim ben buradan şorta para yok diye
zirvesel maliyetli shortları yedik üstüne longişaynelediler beni kim bilir daha kimleri sistem öngörüsü olduk artı makas effect..
[quote=kitaro;308585]bugün sıfır işlemini bozacak pala.dng[/quote]
bekliyom kitaro hocam bende az kala flatlayacaktım zaten ama batım ki biraz daha aşağısı var gibi 80*** gibi
ancak 15 likde bakıyomda fiyatlar yeni dip yaptıkça indikler yukarı dipler yapıyor
şşş Kardeşim az acılı terbiyeli kuzu şiş olsada yesek akşamına..?
[quote=a.kaya;308606]bekliyom kitaro hocam bende az kala flatlayacaktım zaten ama batım ki biraz daha aşağısı var gibi 80*** gibi[/quote]
olur o da olur yaz dostum