-
[quote=Astatin;357683]patron...
[COLOR=red]a)-[/COLOR]2 haftadır millet munzam mevzusuna satıyor zaten.. bence fiyatın içinde..yani karar munzam oran artışı bile olsa bile fiyata etkisi olmayabilir(oranın abartlı çıkması durumu hariç)...ha eskaza beklendiği gibi artış yapmazsa munzam oranlarında o zaman burası ran ran yapabilir...
-bir dğer konu kaç gündür ab ülkelerinin her biri için kötü haberler ağıyor kredi notları düşüyor v.b. amma dünya borsaları düşmüyor, emtialar graşıs sonrası dip yaprı yukarı döndü gibi görünüyor...
ben bugünkü hareketi dönüş sinyali olarak görme eğilimindeyim.. ilk olarak dün kapanış hareketlerine kıllanmıştım...tahtalara yumulmuş mal alırken birden 78000 den 1000 puan bastı ki bence o son long düşürme ve şort açtırma operasyonuydu ve bir önceki 71000 den dönüşünde tıpatıp ama tıpatıp aynı hareketi yapmıştı... bence uzun soluklu bir ranış başlangıcı olabilir.... ama bence...:rolleyes: bugün ikinci seans doldur boşaltlar sonrası yükselen HHV ve LLV lerde sanki bunu destekler mahiyette..iki kere 77200 ler ziyaretinde VLT top çekti ama fiyat oranın çok üstünde kapattı.. ben derimki boğalar geliyor..."bir de seçim rallisi ayağına verdiler milletin eline malı diyenler hiç olmadığı kadar çok etrafta.." 5 e 95 kuralını hatırlatayım:rolleyes:
[COLOR=red]B)[/COLOR] tabi pela beni bile boğa yaptıysa hakikatli bir düşüş geliyorda olabilirg.:::::::::[/quote]
günaydın ve OHARA VE BUHARA sayın forumdaşlar.... FDOW -120 yapmış..way**............ GURTAR BİZİ STROBULL...ü[url]www...amma[/url] nedense içimde bir durgunluk bi rahatlık var...derinlik sarhoşluğu mu acaba..hehehehe..ü[url]www...belki[/url] de doğru yanıt B idi..ingaaaaa..
Bu arada bugün gün boyu yokum..üühühühühühühü
-
yakın zamanda dow ve tüm piyasalar çıkarken biz düşüyorduk..şimdi de tam tersi olabilir diye düşünüyorum. dolayısıyla açılışta yukarı bir hareket bekliyorum...
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
-
-
[quote=astatin;357747]fiyat kacagalar[/quote]
78450-475
Günaydın VOBORSA...+.+.
-
[QUOTE=excali;357748]78450-475
Günayd?n VOBORSA...+.+.[/QUOTE]
Selam haciex, fiyat eyiymis pupusal durumlar var demekki :) 81000 on the way mi haci
-
[quote=Astatin;357749]Selam haciex, fiyat eyiymis pupusal durumlar var demekki :) 81000 on the way mi haci[/quote]
81'e duple yol mu yapmaya gittin, lem?:p
118-82.5.boks.
-
Tavan veya taban olursa haberim olsun
-
günaydın patronlar,rastgele..
-
[quote=Astatin;357753]Tavan veya taban olursa haberim olsun[/quote]
Cepini yazsana lem:..:
-
[quote=Astatin;357753]Tavan veya taban olursa haberim olsun[/quote]
tavan:D