indiklerde zayıflık gördüm..indiksel şort amma 1/10...her para kazandıktan sonra yaptığım antisistemik ve şımarık işlemlerden para kaybederim çünkü üühühü
Printable View
indiklerde zayıflık gördüm..indiksel şort amma 1/10...her para kazandıktan sonra yaptığım antisistemik ve şımarık işlemlerden para kaybederim çünkü üühühü
fdow .... kanalizasyonların çarpışması ... şemsiyelerinizi yanınıza alın.... kanalizasyon patlayabilir ... :D:D:D
[IMG]http://ressim.net/a/upload/319e2046.png[/IMG]
175 satış şartı vur kaç
sembolik short :) 325 den....
500 olmadan ikna olmam palacığım :) hadi benide ikna et kapatayım uzunları açayım kısaları :)
[B][FONT=Arial]VOB-TLDolar [/FONT][/B][FONT=Arial]sözleşmesinin başlangıç teminatı 160 TL'den[B] 140[/B] TL'ye,[/FONT] [B][FONT=Arial]VOB-TLEuro [/FONT][/B][FONT=Arial]sözleşmesinin başlangıç teminatı 200 TL'den[B] 180[/B] TL'ye,[/FONT]
[B][FONT=Arial]Fiziki teslimatlı VOB-TLDolar[/FONT][/B][FONT=Arial] sözleşmesinin başlangıç teminatı 16.000 TL'den [B]14.000[/B] TL'ye ve[/FONT]
[B][FONT=Arial]Fiziki teslimatlı VOB-TLEuro[/FONT][/B][FONT=Arial] sözleşmesinin başlangıç teminatı 20.000 TL'den [B]18.000[/B] TL'ye [B]29.09.2010[/B] Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere düşürülmüştür.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Bizimkileride 900 TL yaparlarmı? Durduk yere artıyor En sevmediğim şey..[/FONT]
[FONT=Arial]Genelde tam yarı yola gelindiğinde yapıyorlar. Demek ki 85.000 den filan işlem geçerse o zaman eli kulağında demektir.
[/FONT]
[QUOTE=qazzaq;293445][B][FONT=Arial]VOB-TLDolar [/FONT][/B][FONT=Arial]sözleşmesinin başlangıç teminatı 160 TL'den[B] 140[/B] TL'ye,[/FONT] [B][FONT=Arial]VOB-TLEuro [/FONT][/B][FONT=Arial]sözleşmesinin başlangıç teminatı 200 TL'den[B] 180[/B] TL'ye,[/FONT]
[B][FONT=Arial]Fiziki teslimatlı VOB-TLDolar[/FONT][/B][FONT=Arial] sözleşmesinin başlangıç teminatı 16.000 TL'den [B]14.000[/B] TL'ye ve[/FONT]
[B][FONT=Arial]Fiziki teslimatlı VOB-TLEuro[/FONT][/B][FONT=Arial] sözleşmesinin başlangıç teminatı 20.000 TL'den [B]18.000[/B] TL'ye [B]29.09.2010[/B] Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere düşürülmüştür.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Bizimkileride 900 TL yaparlarmı? Durduk yere artıyor En sevmediğim şey..[/FONT]
[FONT=Arial]Genelde tam yarı yola gelindiğinde yapıyorlar. Demek ki 85.000 den filan işlem geçerse o zaman eli kulağında demektir.
[/FONT][/QUOTE]
pifff niye 150 degilde 140 a dusuruldu ? demekkı dolar baya bı dusurulecek.. yaf iyice kendı yonlerıne gore revıze edıyolar bu ne boyle ** adamların bahcesı sankı ... uvvvv dolarda uzundayım kol mu kescez artık nedır.. pifffffff
Toplantıda arada long'ladım... Sistem short'larsa dikkate alır ve uyarım, yoksa long devam... Haftalardır long açmamıştım, nasıl olduğunu unutmuşum... :..:
Şimdi sakin kafayla düşünüyorum da bu trendden az şey öğrenmedim. Bir daha da yok onun analizini yaptım piyasa düşecek, yok bu analize göre göçecek vs. diye trende ters hareket edersem arkadaşım olarak uyarın lütfen. Değil iki gün sonrasını veya önümüzdeki haftayı, 10 saniye ötesini bile gösterebilen bir analiz türü yok..
Wyckoff amca demiş ki: "Bir piyasa ile ilgili bilinmesi gereken en önemli şey o piyasanı trendidir." Bir daha da yok EW yok Cycle yok bilmemne diye trende ters gittiğimi görürseniz iki tokat çakın kendime getirin beni... :..:
BYLD
(Bol yorumlu long devam...) :)))
[QUOTE=Strategist;293448]Toplantıda arada long'ladım... Sistem short'larsa dikkate alır ve uyarım, yoksa long devam... Haftalardır long açmamıştım, nasıl olduğunu unutmuşum... :..:
Şimdi sakin kafayla düşünüyorum da bu trendden az şey öğrenmedim. Bir daha da yok onun analizini yaptım piyasa düşecek, yok bu analize göre göçecek vs. diye trende ters hareket edersem arkadaşım olarak uyarın lütfen. Değil iki gün sonrasını veya önümüzdeki haftayı, 10 saniye ötesini bile gösterebilen bir analiz türü yok..
Wyckoff amca demiş ki: "Bir piyasa ile ilgili bilinmesi gereken en önemli şey o piyasanı trendidir." Bir daha da yok EW yok Cycle yok bilmemne diye trende ters gittiğimi görürseniz iki tokat çakın kendime getirin beni... :..:
BYLD
(Bol yorumlu long devam...) :)))[/QUOTE]
en iyi analiz gosterge mahiyetindeki ky dir.. kazanamayacagı nerdeyse kesin olan bir guruhu analiz etmek kesın cozumdur.. buna ben de dahilim.. yaptıgım her histemik hareket mevcut trendın zıddında bır olusumu getirecektir..
aslında forumda boyle bır olusum belırlesek muhtesem olacak.. yanı belırlı donemlerde gosterge mahıyetınde takıp edılebılecek 10 kısı belırleyelım , performans acısından bu arkadaslar sadece anlık gırılen pozları yazsın bır sayfaya bakalım pıyasa ıle ne oranda ılıskılıler... 10 kısı zamanla yer degıstırse , ben ılk gosterge olabılırım mısal :D ky nın onde gıdenıyım..
10 kaplan ayboluyo abicim..az otur dinlen..200-300 puan bi düşsün öyle gelirsin.ühühühüüh
pıyasadan cacık olmayacak gıbı
5 dk 15 dk 30 dakka ve saatlıkte gostergelerın yukarı bır mıktar daha gıtmesı ıcın fırsat oldugu akabınde bır realızatıon gelmesı gereklılıgı belırdı ama bu yukselıs aralıgı bıle mevcut sevıyeden short acanları bıktırabılecek potansıyele sahıp...
gidip poker oynayayım , orda oyun en azından adıl davranıyor :) üvvv facebook pokerde olmasa hayata kusecez arkadas bu ne ya ...
Teminat takibi de müthiş bir metot. Başarısına hiçbir sistem hiçbir metot rakip olamıyor. Teminatlar 700 olduğunda da, 800 olduğunda da burada geyik makara yapacağımıza full long açıp bekleseydik şimdiye hepimiz köşeydik... Bir daha teminat 900 haberi geldiğinde ne yapacağımı biliyorum... :..: